Geen filteropties mogelijk

Bacteriën bedreigen vooral in de herfst- en wintermaanden onze gezondheid, daarom is het verstandig om Antibac pennen te bedrukken. Antibac staat voor de afkorting anti-bacterieel. De populairste modellen van Senator, te weten de Superhit, de Challenger en de Liberty balpen zijn in deze uitvoering voorzien van een antibacteriële toplaag. Deze hygiënische pennen werken ieder uur van de dag. De toplaag doodt bacteriën en virussen die zich aan de oppervlakte van de pen nestelen tot wel 99,9%. Een pen gaat vaak van hand tot hand. Meerdere mensen gebruiken een en dezelfde pen. Soms circuleert een pen rond op kantoor, gemiddeld wordt een balpen gedurende de gebruiksduur door maar liefst 7 mensen gebruikt. Om verspreiding van virussen en bacteriën te voorkomen is de Antibac pen ontworpen. Dit kwaliteitsproduct wordt onder milieuvriendelijke omstandigheden in Duitsland geproduceerd. U kunt Antibac pennen bedrukken met meerdere kleuren en u heeft ook nog eens de keuze uit meerdere drukposities.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Antibac pennen

Goede antibacteriële pennen bedrukken

Waarom u volgens ons zou moeten kiezen voor antibacteriële pennen van Senator is heel eenvoudig. Senator is de grootste en misschien wel de meest vooraanstaande pennenfabrikant ter wereld. Steeds vernieuwend, steeds verfrissend. V.a. heden is het mogelijk om de modellen Liberty, Challenger en Superhit met de antibacteriële toplaag te bedrukken én te gebruiken als bedrijfspen of promotiebalpen. Dit zijn de voordelen:

✔ Beschikbaar in de meest populaire modellen
✔ Voorzien van een constant werkende antibacteriële toplaag
✔ Europese topkwaliteit met ISO 9001 (milieuvriendelijke productie)
✔ Antibacwerking is getest en heeft ISO certificering 22196
✔ Doodt tot wel 99,9% bacteriën en virussen
✔ Ruime drukmogelijkheden
✔ Beschikbaar v.a. 500 stuks

Bedruk antibac pennen op de houder of op de clip. Dit kan tot wel 4 drukkleuren. Daarnaast is het mogelijk om antibac pennen full colour te bedrukken, dit is beschikbaar voor het lange deel van de pen en de clip! Ruime mogelijkheden om uw logo op deze pen goed uit te laten komen.

De Senator Antibac pen met logo bestellen

In deze categorie vindt u alle beschikbare modellen. De houder is telkens wit, alleen de Liberty is met een gekleurd tussenstuk in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dit gekleurde tussenstuk is niet antibacterieel. Dit is echter ook het deel dat tijdens gebruik nauwelijks wordt aangeraakt. U bestelt heel eenvoudig online het gewenste model en aantal. U kunt de Antibac pennen bedrukt of onbedrukt bestellen. Bestelt u Antibac pennen met logo? Dan kunt u meteen uw logo en druktekst meesturen. 

Samples aanvragen van de Senator Antibac balpennen

U kunt via onze site, telefonisch of via de mail proefexemplaren van de Antibac pennen aanvragen. U ontvangt doorgaans de volgende werkdag of de dag erna onze samples. U zult niet veel merken aan de Antibac pen, het is een pen zoals ieder andere balpen. De pen voelt alleen iets gladder aan. Maar de kwaliteit is hetzelfde! Senator biedt u een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Al onze pennen zijn voorzien van kwaliteitsvullingen, waarbij u de keuze heeft uit een zwarte of blauwe schrijfvulling. U kunt de gewenste kleur van de vulling ook bij de sample aanvraag aangeven. Na ontvangst en beoordeling is het plaatsen van een bestelling heel eenvoudig. U kunt het via onze site doen, maar wanneer u het prettiger vindt, bellen of mailen kan ook.

Hygiëne voorop met antibac pennen bedrukken

De beste bescherming voor uzelf, uw medewerkers en alle mensen die belangrijk voor u zijn. Dit kunnen nieuwe klanten, bestaande klanten of goede relaties zijn. Geef een antibac pen als promotiegeschenk en u zorgt voor een minimale verspreiding van virussen. De pen werkt 24 uur per dag, 7 dagen in de week! Bacteriën en virussen overleven nauwelijks op de toplaag. Dat maakt deze promotiepennen geschikt voor dagelijks gebruik. Geef een antibac pen cadeau tijdens een bezoek aan uw showroom, winkel of bedrijf. U kunt de pennen ook uitdelen tijdens een beurs of evenement. Op de pen staat een antibac logo, hiermee draagt u ook meteen uw wens voor een goede gezondheid van iedere ontvanger uit. De productie is in Europa in een klimaatneutrale omgeving. We helpen u graag met uw keuze. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of laat door ons een vrijblijvende drukproef maken. We bedrukken en leveren uw antibac pennen in circa 15 werkdagen na akkoord op de drukproef.