Kleur

Prijs

t/m

Merk

Selecteer uw favoriete model en laat mooie Baron balpennen bedrukken met eigen logo. De Baron is één van de meest populaire balpennen. Beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Deze balpen is van het Italiaanse merk Stilolinea en wordt geleverd met een kwaliteitsdruk in pms-kleur. De meest favoriete modellen zijn beschikbaar vanaf 250 stuks en hebben een korte levertijd. Alle overige modellen zijn verkrijgbaar vanaf 500 stuks, met een levertermijn va 15 werkdagen. Naast de kunststof modellen zijn er ook gerecyclede varianten beschikbaar. Stuur uw logo in en we maken geheel vrijblijvend een drukproef. Baron balpennen zijn geschikt voor veelvuldig gebruik, navulbaar, zodat uw bedrijfsgegevens lang in omloop zijn.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Baron balpen

  Baron balpen

  € 0,21 bij 10.000 stuks
  € 0,45 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Baron balpen

  Baron balpen

  € 0,21 bij 10.000 stuks
  € 0,45 vanaf 500 stuks
 • Baron total fluo balpen in fluor kleur

  Baron total fluo balpen in fluor kleur

  € 0,30 bij 10.000 stuks
  € 0,56 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Baron total fluo balpen in fluor kleur

  Baron total fluo balpen in fluor kleur

  € 0,30 bij 10.000 stuks
  € 0,56 vanaf 500 stuks
 • Baron Night Fluo balpen in fluor kleuren

  Baron Night Fluo balpen in fluor kleuren

  € 0,34 bij 10.000 stuks
  € 0,54 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Baron Night Fluo balpen in fluor kleuren

  Baron Night Fluo balpen in fluor kleuren

  € 0,34 bij 10.000 stuks
  € 0,54 vanaf 500 stuks
 • Baron fc balpen

  Baron balpen

  € 0,45 bij 500 stuks
  € 1,35 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Vanaf 2 werkdagen
  Baron fc balpen

  Baron fc balpen

  € 0,45 bij 500 stuks
  € 1,35 vanaf 100 stuks
Per pagina:

Baron pennen

Baron balpennen bedrukken met logo

Er is veel keuze in balpennen, maar de keuze voor het bedrukken van Baron balpennen is vaak gauw gemaakt. En dat is niet voor niets. Met de Baron balpen haalt u Italiaanse kwaliteit in huis. De pen heeft een mooi middenformaat, een sterke clip en een goede schrijfvulling. Kiest u voor een opdruk op de pen, dan maken we gebruik van hoge kwaliteit druktechnieken. Een krasvaste en goedhechtende opdruk zorgt ervoor dat uw opdruk zo weinig mogelijk hinder van slijtage heeft. De ene druktechniek is de andere immers niet. Daarom maken we gebruik van rondom zeefdruk. Dit betekent dat u naast een logo ook nog vaak andere gegevens kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld eens aan een telefoonnummer of website vermelding. En we hoeven het niet in kleine lettertjes te plaatsen. Er is drukruimte genoeg!

Mooie keuze aan Baron pennen

De afgelopen 15 jaar zijn maar liefst 1 miljard Baron balpennen verkocht. Dit bewijst het succes van deze pen. De Baron balpen presteert als bedrijfspen uitstekend, ook vangwege een ideale prijs/kwaliteitverhouding. Kiest u voor deze pen, dan stapt u wellicht nog eens  een keer over op een andere uitvoering, maar u blijft ongetwijfeld hangen aan dit model. Er is volop keuze:

● Baron balpen
● Baron ice balpen
● Baron mix balpen
● Baron color balpen
● Baron stone balpen

Daarnaast zijn nog twee varianten leverbaar in opvallende fliuorkleuren. In twee levendige combinaties beschikbaar. Alle Baron varianten hebben een klik-systeem en twee gekleurde ringen, de pennen zijn bovendien bestand tegen stoten en krassen.

Baron 03 balpenvarianten

Naast de standaard Baron balpen is er een andere variant van het model beschikbaar, namelijk de Baron 03. Uiteraard met dezelfde kwaliteitskenmerken, maar toch net even iets anders: de clip is breder, waardoor u nog meer mogelijkheden heeft om uw gegevens te promoten. En waar de Baron twee gekleurde ringen heeft, heeft de Baron 03 slechts een gekleurde ring. Qua oppervlakteuitvoering, kleur en materiaal is er net iets meer keuze:

● Baron 03 mat en mat fluor
● Baron 03 happy en ice
● Baron 03 mix
● Baron 03 recycled, color recycled en total recycled

Ontdek ook de gerecyclede varianten, zeker als u als bedrijf in wilt zetten op duurzaamheid. We hebben drie mooie modellen in onze collectie. Uiteraard leverbaar in mooie natuurgekleurde tinten. Beschikbaar vanaf slechts 500 stuks.

Baron 03 recyclede pennen met logo bestellen

Gelukkig worden er steeds meer gerecylede pennen verkocht, daarom komen we nu ook met de Baron 03  balpen met logo in een gerecyclede versie. Ook Stilolinea besteedt steeds meer aandacht aan het productieproces en materialen. Bestel daarom een duurzame versie, de Baron 03 gerecyclede opties zijn geproduceerd van 100% gerecycled kunststof materiaal. Een gespecialiseerd bedrijf recycled hiervoor allerlei elektronica, zoals speelgoed en ontvangers. Dit plastic wordt gemaakt in Europa en wordt niet geïmproteerd, om de duurzaamheid extra te vergroten. Beschikbaar in soms wel 12 kleurnuances, geïnspireerd op de wonderen van onze natuur. Met deze pen vergroot u het  duurzame bewustzijn van uw medewerkers en klanten. 

Vullingen voor de Baron balpen

De Baron balpen wordt standaard geleverd met een blauwe vulling. Vanaf 1000 stuks is een rode, zwarte of groene vulling mogelijk. Dit verlengt wel de levertijd tot circa 15 werkdagen. De pen wordt dan voorzien van dokumental inkt, ISO 12757-2 gecertificeerd. 

Altijd de beste zorg en goede kwaliteitslevering

In onze shop kunt u alle varianten eenvoudig bestellen. We hanteren hierbij de scherpste prijzen, gecombineerd met de beste druktechnieken. U kunt altijd vrijblijvend een drukproef aanvragen. Naast ons overzichtelijke webshop kunt u gebruik maken van:

● snelle offerte aanvraag
● gratis sample aanvraag
● snelle leveringopties
● vrijblijvende drukproef(ven)
● goed advies

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het bedrukken van pennen. Heeft u vragen over onze producten, stel ze aan ons. Heeft u hulp nodig met uw logo, dan staan we ook graag voor u klaar. U kunt ons alle werkdagen bereiken, via chat, mail of per telefoon.