Bedrukte pennen

Bedrukte pennen bestellen is een goed idee. U brengt met een klein budget uw logo bij de weg. Het is altijd leuk om voor een bezoeker of klant een klein presentje bij de hand te hebben. Bedrukte pennen worden altijd gewaardeerd. Niet voor niets het meest populaire promotiegeschenk. U kunt de balpen zo duur maken als u zelf wilt. Goedkopere pennen beginnen al vanaf € 0,20 bij een afname van 1000 stuks. U hoeft natuurlijk niet meteen voor dit aantal te gaan. Bestellen kan al vanaf 50 stuks. In onze collectie vindt u ook populaire merkpennen. Zo ziet u Senator, Toppoint en Prodir voorbij komen. Bedrukte pennen kunt u inzetten als beurs-, strooi- of bedrijfspen. We hebben voor elke gelegenheid de geschikte uitvoering.

✅ Gratis samples ✅ Gratis drukproef ✅ Géén verzendkosten ✅ Snelle leveringsopties ✅ Kleine aantallen aanvraag

Bedrukte pennen

Ruime keuze in bedrukte pennen

Bedrukte pennen in iedere kleur, diverse materialen en uiteenlopende modellen. Bij de Pennenwinkel, de grootste pennenwebsite van Nederland vindt u alles op het gebied van promotie maken met pennen. U kunt terecht voor allerlei soorten pennen:

✔ Zwartschrijvende pennen
✔ Touchscreen pennen
✔ Metalen pennen
✔ Kunststof pennen
✔ Grappige pennen
✔ Luxe pennen

Grappige pennen zijn goed inzetbaar om uw pen meer aandacht te geven. Zo valt u op onder al die andere bedrijfspennen. U kunt terecht voor modellen met een duimpje, hartje of andere icoontjes. Pennen met smileys kunnen uw boodschap ook kracht bijzetten. U ontdekt ze allemaal in onze shop.

Bedrukte pennen bestellen

Populaire bedrukte pennen bestellen

Bedrukte pennen staan al jarenlang op nummer 1 bij de meest favoriete weggevertjes. Door de jaren heen zijn er modellen die een ongekende populariteit genieten. Wilt u zeker van uw zaak zijn, bestel dan eens een van onderstaande modellen:

Cardiff balpen met rubberen grip
Kalipso balpen aluminium
Cosmo boogclip balpen
Coco balpen
Kelkor balpen met rubberised toplaagje
Gangaro balpen

Deze modellen bestelt u vanaf 250 of 500 stuks. Iedere pen heeft zijn eigen drukformaat. Zo kunt u op de ene pen meer gegevens kwijt dan op de andere. Een grip verkleint het drukformaat. Ook bepaalde details, zoals zilverkleurige ringen, kunnen het drukformaat verkleinen. Wilt u weten welke pen geschikt is voor uw logo? Vraag ons dan om advies. Wij drukken met zeefdruk, tampondruk en full colour druk. 

Bedrukte pennen kopen

Voordeel halen uit merkpennen

Het is algemeen bekend dat een bekend pennenmerk uw eigen merk kan versterken. Niet voor niets bestellen heel veel bedrijven bedrukte A-merk pennen. U laat immers zien dat u uw klant iets goeds gunt. Wij hebben voor u de volgende merken geselecteerd:

✔ Senator pennen, made in Germany
✔ Prodir pennen, made in Switserland
✔ Bic pennen, made in Spain
✔ Maxema pennen, made in Italy
✔ Stilolinea pennen, made in Italy

U ziet het, stuk voor stuk Europese kwaliteitsmerken. Bekijk ook eens het merk Ritter. Niet die van de chocolade, maar het echte pennenmerk, te weten Ritterpen. Benieuwd naar de populairste pen? Raak dan geïnspireerd door de Clear balpen. Alle Merkpennen hebben trouwens een collectie in elke prijsklasse. Wist u dat het soms voordeliger is om een balpen uit de collectie van een bekend merk te kiezen? Dit komt door de uitgebreide drukposities en drukoppervlakten. Zeker interessant wanneer u een pakkende tekst of pay-off bij wilt plaatsen. Merken kunnen dit in één drukgang, u betaalt dus niets extra’s voor al uw gewenste toevoegingen. Dus bestel beter en toch voordeliger.

Bedrukte metalen pennen

Waarom bedrukte pennen kopen

Bedrijven hebben uiteenlopende ideeën over het inzetten van een bedrukte pen. En dat is niets voor niets. Dit zijn een aantal voordelen:

✔ zijn goedkoop in aanschaf, het is een voordelige vorm van marketing
✔ gaan langdurig mee, zeker als ze ook navulbaar zijn
✔ zwerven rond, 1000 pennen kunnen weleens door 7000 mensen worden bekeken
✔ Zijn breed inzetbaar, denk aan beurzen, seminars, cursussen en eigen personeel
✔ Staan leuk op uw balie, uiteraard om mee te nemen
✔ Passen in een enveloppe, bijv. bij een factuur of offerte

Kortom, bedrukte pennen zijn ideaal om aan te schaffen. Zeker wanneer u er net iets meer aan uitgeeft. Kies bijvoorbeeld een Bic pen, vanwege de langschrijfvulling en de sneldrogende inkt. Aan een vlekkende pen heeft uw klant immers niets. U kunt Bic pennen trouwens ook bestellen met rode vulling.

De Pennenwinkel helpt met de juiste keuze

Ziet u door de bomen het bos niet meer? We zijn ons bewust van het grote assortiment. Vaak helpt het volgende bij het komen tot een juiste keuze:

✔ Gewenste kleur van de balpen
✔ Gewenste materiaal van de pen: kunststof, milieuvriendelijk of metaal
✔ Met of zonder rubberen grip
✔ Prijsrange
✔ Aantal

Stuur ook uw logo eens in. Niet elke pen kan geschikt zijn voor uw beeldmerk. Aan de hand van uw bedrijfskleuren en drukwensen kunnen we een (gratis) samplepakket samenstellen. Een offerte is ook zo geregeld, u vind de offertebutton bij ieder product. We maken gebruik van minimale startaantallen. Bestelt u meer dan kunt u direct profiteren van oplopende kortingen. We leveren in 99% van de gevallen direct uit voorraad. Pennen kunt u snel in huis hebben maar soms moet u ook even geduld hebben. Een full colour all over druk heeft een langere levertijd dan zeefdruk of tampondruk. Onze pennenspecialist staat u met raad en daad bij.

Contact