Bedrukte pennen

Geef een pen cadeau als relatiegeschenk. Bestel bedrukte pennen bij ons!  Een mooi cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt, iemand bedankt of uw bedrijf promoot. Met een gegraveerde of bedrukte pen blijft u in de belangstelling staan. Wij staan voor u klaar met onze professionele drukkerij.

Direct naar het assortiment

Bedrukte pennen Spark

Spark balpen

Vanaf € 0,13
Minimale bestelling : 300

 

Naast bedrukte pennen ook pennen laten graveren

Bij ons kunt u zowel uw pen laten graveren als bedrukken. De wijze waarop de pen wordt bedrukt is afhankelijk van het materiaal, u kunt kiezen voor meerdere kleuren, een full colour logo of het bedrukken met fotofoil. Natuurlijk tonen wij u eerst een digitale drukproef voor we écht aan de slag gaan. Nieuwsgierig?

Ook is het mogelijk om pennen te laten graveren, een relatiegeschenk met een wat luxere uistraling! Kies voor een mooie pen, en als u ons de tekst en het lettertype doorgeeft dan regelen wij de rest. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Snel en gemakkelijk bedrukte pennen bestellen

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Aanvullende informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier. Een spoedaanvraag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd, een reguliere aanvraag heeft u tussen de 10 en 15 werkdagen in huis. En u hoeft er niet de deur voor uit! Het bestellen en goedkeuren van de drukproef gaat allemaal digitaal.

Uw eigen bedrukte pennen? Vraag nu een gratis sample aan!

Voor iedere prijscategorie is er een passende optie. Laat ons weten wat uw wensen zijn! Wij denken graag met u mee. Al een idee wat u wil? Bestel hieronder uw gewenste product of vraag naar onze gratis samples!

Smart bedrukte pennen classic

Smart balpen classic nieuw model

Vanaf € 0,17
Minimale bestelling : 1.000

Smart bedrukte pennen classic wit

Smart balpen classic wit bestseller

Vanaf € 0,17

Slim balpen

Slim balpen hardcolor uitvoering

Vanaf € 0,17

Paco bedrukte pennen classic

Paco balpen classic groot drukformaat

Vanaf € 0,17

Contact