Bedrukte Prodir DNA pennen v.a. 100 stuks

Op deze pagina vindt u de specificaties voor het zelf ontwerpen van de nieuwe Prodir DNA PPP, PPS, PPC of Free balpen. Een balpen die nog nooit zo makkelijk zelf te ontwerpen is. Zo individueel mogelijk en naar vrije wens uit diverse mogelijkheden samen te stellen. Hieronder vindt u alle mogelijkheden voor de kleuren en oppervlaktes en materialen voor de verschillende modules (onderdelen). U vindt de link naar het eenvoudig ontwerpen van de pen. U kunt daarna eenvoudig het ontwerp naar ons mailen, waarna wij de prijs kunnen calculeren. Opdrukgegevens vindt u tevens hieronder. We proberen alles zo eenvoudig mogelijk aan te geven.

Welke modellen van de Prodir DNA pennen zijn er?

Er zijn een aantal basis modellen, daarnaast zijn er diverse opties om uw pen nog specialer te maken. Hieronder volgt een overzicht:

Prodir DNA PPP balpen, de voordeligste versie, met daarnaast diverse opties
Prodir DNA PPS balpen, met metalen satinzilverkleurig neusje, met daarnaast diverse opties
Prodir DNA PPC balpen, met metalen chromekleurig neusje, met daarnaast diverse opties
Prodir DNA PZZ balpen, de balpen met opties variërend van 2 tot 12 modules (onderdelen).

Elk model is leverbaar v.a. 100 stuks.
De levertijd bedraagt incl. opdruk van gegevens circa 17 werkdagen.
Er zijn diverse opties voor vullingen.

Prodir Product code

UItleg uitvoering:
1. De eerste letter staat voor push balpen (drukbalpen)
2. De tweede letter staat voor polished clip (hardcolor glanzend)
3. De derde letter staat voor polished neusje (hard color glanzend). Zo heeft elke balpen een eigen code. Wilt u de balpen met chrome zilvekleurig neusje, dan verandert de uitvoering naar DNA PPC.

De toevoeging van letter 4 betreft het materiaal van de drukker. In dit voorbeeld staat de C voor chrome kleurig metalen drukker.

Uit hoeveel onderdelen bestaat de basic DNA balpen?
 

De standaard uitvoering, de PPP, PPS en PPC, zijn onderverdeeld in 4 modules. De houder van de pen, het lange deel, is onderverdeeld in 4 onderdelen. Deze zijn naar wens samen te stellen en in een eigen volgorde te plaatsen.

Modules prodir pen DNA

 

Hieronder vindt u de mogelijkheden voor uw ontwerp. U kunt de modules A, B, C en D in volgorde wijzigen. U dient zich echter te houden aan de mogelijkheden zoals hieronder beschreven. Voor De DNA PZZ zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. De PPP omvat standaard module A en C keuze uit Matt. Module B, keuze uit Polished, Module D, keuze uit Polished of Transparant. Daarnaast kunt u dus andere oppervlaktes, materialen en kleuren kiezen. Zoals bijv. module in hout (Wood) i.p.v. Polished.

Prodir bovendeel kleurmogelijkheden

 

Tekst

Prodir onderste deel mogelijkheden en kleuren

 

In sommige oppervlakten vindt u patronen. U kunt kiezen uit verschillende patronen. De kleurnummers met een toevoeging hebben een patroonbewerking.

Nieuwsgierig en direct aan de slag?

Direct ontwerpen

Heeft u vragen over de mogelijkheden, bel of mail ons, we helpen u graag.

Contact