Bic pennen bedrukken

Tijd voor een speciaal cadeau? Laat dan BIC pennen bij ons bedrukken!  Zo bent u dagelijks en langdurig onder de aandacht van (potentiële) klanten. Het is een niet al te duur presentje waarmee u waardering uitspreekt, iemand bedankt of uw bedrijf promoot. Bic pennen worden geproduceerd en gedrukt in Europa. Met een hoge kwaliteit, gevarieerde kleurmogelijkheden en ruime drukpties belooft Bic u alles wat u van uw nieuwe promotiepen verwacht.

✅ Gratis samples ✅ Gratis filmproef ✅ Scherpe prijzen ✅ Snelle leveringsopties

Bic pennen laten bedrukken

Bic bestseller pennen bestellen

Bedrukte Bic pennen, ze zijn zo eenvoudig te bestellen. U ziet in onze shop alle mogelijkheden, modellen en kleuropties. Door de tijd heen zijn echter een paar modellen onbetwiste bestsellers geworden. Wilt u zeker zijn van een goed in de hand liggende pen, bekijk dan eens de volgende modellen:

✔ Bic Media Clic balpen, miljoenen bestseller
✔ Bic M10 balpen, meest iconische Bic balpen
✔ Bic Round Stic balpen, goede kwaliteitspen voor weinig
✔ Bic Super Clip balpen, voor een perfecte clipbedrukking

De meeste modellen zijn beschikbaar in de mix-and-match. Dit betekent dat u de kleuren voor de diverse onderdelen zelf uit het kleurenpalet kunt kiezen. Hierdoor kunt u meerdere bedrijfskleuren laten samenkomen in één balpen. Kies voor de optie met dop, met grip, met softtouch bovenlaag of met full colour grip. Bel of mail ons als u vragen heeft, we helpen u graag.

Bic pennen bedrukken

Perfecte Bic pennen bedrukken

Bedrukte Bic pennen bestelt u al vanaf 250 of 500 stuks, dit is afhankelijk van het model. U kunt een opdruk plaatsen van logo, tekst of zelfs foto's en kleurrijke grafische ontwerpen. Diverse druktechnieken zorgen ervoor dat u perfecte Bic pennen kunt laten bedrukken. Dit zijn de opties:

✔ Kleurendruk op houder of op clip
✔ Full colour all over druk op houder
✔ Full colour druk op de clip
✔ Puffy en Metallic druk
✔ Voelbare BritePix opdruk

De kwaliteitscontrole is enorm hoog. Alle druktechnieken zijn getest op hechtheid, slijtage krasvastheid en transpiratie. Hierdoor heeft u lang plezier van uw balpen en opdruk. Natuurlijk staat dit bedrijf bekend om de perfect schrijvende vullingen. Waardoor een schrijfwaar van dit merk echt compleet is.

Bedrukte Bic pennen

Bijzondere Bic pennen bestellen

Naast een standaard collectie aan promotiepennen kunt u ook kiezen voor iets wat meer opvalt. Daar draait reclame maken immers om. Vraag eens een sample aan van een van de volgende Bic pennen:

✔ Anti bacteriële pen
✔ Anti bacteriële stylus pen
4 Colours balpen
✔ Ecolutions balpen
✔ Bio-Based balpen

Naast pennen heeft Bic nog zoveel meer schrijfwaren in de collectie. Combineer een bestelling eens met markeerstiften, potloden, vierkleuren pennen of rollers. Ieder heeft immers een eigen schrijfstijl. Zo is de Bic 4 colours balpen in meer dan 10 uitvoeringen leverbaar. Alle Bic schrijfwaren zijn te bedrukken.

Bic pennen met opdruk

Snelle levertijden

Bic balpennen bedrukken en leveren in nog geen week tijd? Dat is mogelijk. De populairste modellen zijn beschikbaar in de spoedlevering. De overige modellen hebben een levertijd van circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Geef bij spoed altijd uw leverdatum door, zodat we tijdig kunnen versturen.

Gratis filmproef

Stuur uw logo of drukwensen eens in. Onze studio maakt geheel vrijblijvend een drukproef voor u op. Bent u tevreden, dan kunt u overgaan tot bestellen. Wilt u iets wijzigen, dan passen we het kosteloos voor u aan. Ook kunt u vooraf gratis samples aanvragen. Ook wanneer u kiest voor een Bic pen in de mix and match. 

Contact