Bic pennen kopen

Waarom Bic pennen kopen? Pennen zijn de visitekaartjes van uw bedrijf. Het is dus zaak om goede pennen te bestellen. Pennen die goed schrijven, lang mee gaan en een opdruk hebben van goede kwaliteit. Dat is wat Bic u biedt. En de prijs van zo'n kwaliteitspen valt reuze mee. Er zijn vele modellen om uit te kiezen. Bestsellers zoals de Bic Media Clic en de iconische Bic M10 balpen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Bij de Pennenwinkel kunt u de hele collectie van Bic vinden, óók de markers, de potloden en de vierkleuren pennen. Koop bij diegene die goed is in het bedrukken van Bic pennen. Wij helpen u graag verder.

✅ Hoge kwaliteit ✅ Scherp geprijsd ✅ Gratis drukproef ✅ Gratis sample

Bic M10 pennen kopen

Allerlei modellen Bic pennen

Bic heeft een veelomvattende collectie. Naast het kopen van kunststof Bic pennen kunt u bij ons terecht voor de metalen uitvoeringen, de mix-and-match, de anti-bacteriële, maar ook de milieuvriendelijke versies. Zo kunt u ook duurzaam uw bedrijf op de kaart zetten. Diverse modellen van Bic zijn bio-based. Laat u inspireren door diverse ecolutions versies, zoals de Media Clic Grip Ecolutions of de Clic Stic Ecolutions. Bic pennen zijn gemaakt van verschillende materialen:

✔ afval van de farmaceutische industrie, zoals lege flacons
✔ afval van groente- en fruit trays
✔ gerecyclede koelkasten en yoghurtkartons
✔ plastic onderdelen van auto's
✔ suikerriet
✔ gerecycled cardboard

Dat is de inzet die Bic biedt voor een beter milieu. Bic pennen kopen op basis van bio-based materiaal, gerecycled papier of van FSC papier kan echt het verschil maken. Vraag eens een gratis proefmodel aan van een pen naar keuze.

Bic pennen kopen

Bic pennen met logo

Wilt u graag BIC pennen kopen en deze laten bedrukken? De Pennenwinkel biedt u de allernieuwste kleuren en modellen. Stel de kleuren van uw eigen pen samen door gebruik te maken van de mix-and-match optie. Voor alle losse onderdelen van de pen kunt u zelf de kleur kiezen uit het brede kleurenpalet. Bedrukken met logo kan vervolgens op de houder of op de clip. Ook beide plaatsen zijn mogelijk. Op de clip wordt vaak een websitevermelding geplaatst. Ook een langgerekt logo komt hier goed tot zijn recht. Een aantal populaire modellen kunnen geheel rondom worden bedrukt. En dat ook nog eens full colour. Hierdoor kunt u ook foto's en kleurrijke ontwerpen laten drukken. Stuur uw logo of idee eens in. Onze studio maakt geheel vrijblijvend een drukproef.

Bic 4 kleuren pennen kopen

Waarom Bic pennen kopen?

Goede kwaliteitspennen helpen uw bedrijf verder, zeker wanneer u pennen van Bic gaat kopen. Er zijn veel redenen om tot aanschaf over te gaan:

✔ 9 op de 10 mensen herkent het Bic merk
✔ u betaalt een scherpe prijs met lage instelkosten
✔ u ontvangt gratis visuals en drukproeven
✔ u ontvangt van ons gratis samples
✔ u maakt gebruik van meer dan 50 jaar Bic Graphic ervaring
✔ uw logo wordt met de allernieuwste, innovatieve druktechnieken geplaatst
✔ meer dan 100 Bic artikelen zijn beschikbaar in de 72 uurs levering
✔ geproduceerd en gedrukt in Europa
✔ bijna altijd voldoende voorraad van alle modellen

De Bic fabriek in Spanje draait voor 100% op energie afkomstig uit hernieuwbare bronnen. De korte vervoerslijnen naar Nederland zorgen bovendien voor een CO2 uitstoot.

Bestel bij de Pennenwinkel

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfspennen inclusief logo, naam of tekst. Bij ons kunt u voordelig Bic pennen aanschaffen voor een promotiecampagne, beurs of evenement. Als klein cadeautje werkt een pen altijd goed! Wij luisteren graag naar uw wensen, u kunt dan ook bij ons altijd geheel vrijblijvend en kosteloos samples aanvragen. Op deze manier kunt u de pennen beoordelen en de juiste pen kiezen. Ook zijn wij ervoor diegene die een klein aantal pennen wil laten bedrukken of diegene die de bedrukte pennen snel nodig heeft.

Bij De Pennenwinkel ontvangt u voordat u officieel uw bestelling plaatst, altijd een digitale drukproef. Binnen 10 à 15 werkdagen heeft u uw bestelling in huis en bij een spoedaanvraag verkorten we dit naar maximaal 5 werkdagen. U kunt veilig betalen na levering of op factuur. Natuurlijk kunt u ook gewoon betalen van iDeal. Heeft u vragen over onze pennen of wilt u meer informatie. Wij staan elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur voor u klaar. Neem snel contact met ons op.

Contact