Budget pennen

Promotie maken door het uitdelen of weggeven van een bedrukte budget pen? Reclame maken met een balpen hoeft niet duur te zijn. De goedkoopste budget pennen koopt u al vanaf € 0,15 per stuk inclusief 1 kleurbedrukking van uw bedrijfsgegevens of logo. Onze populairste pen, de Cardiff, bestelt u vanaf 50 stuks inclusief full colour opdruk of vanaf 300 stuks met zeefdruk in 1 drukkleur. Onze populaire metalen Kalipso balpen bestelt u vanaf 50 stuks met gravure voor € 1,19. Laat reclame werken, waardeer uw klanten en relaties en geef een gewaardeerd promotiegeschenk: een leuke budgetpen.

budget pennen

budget pennen bedrukken

Budget pennen bedrukken

U kunt uw budget pen op diverse manieren laten bedrukken. Een goedkope manier van bedrukken is de digitale full colour opdruk. Wij bieden deze aan vanaf 50 stuks op uiterst populaire pennen. Des te meer pennen u bestelt, des te meer korting u krijgt en des te meer mogelijkheden er zijn. Bij een afname van 250, 500 of vanaf 1000 pennen heeft u:

* veel meer kleuren
* veel meer bedrukkingsmogelijkheden
* veel meer stylen, modellen en uitvoeringen
* veel meer keuze in merken
* ontvangt u grotere kortingen

Maar ook voor een kleinere afname bieden wij genoeg ruimte. Verschillende populaire modellen bieden wij u in staffels van 50, 100 en 250 stuks aan inclusief bedrukking en gravure. Nieuw is onze relief bedrukking, populair is onze all around full colour bedrukking, voordelig onze zeefdruk en gravure. 

budget pennen bedrukken

budget pennenbudget pennen

Bedrukte budget pennen kopen

Een budget pen koopt u gemakkelijk online. U hoeft er de deur niet voor uit. Vindt u het moelijk een keuze te maken, vraag dan eerst samples aan, ze zijn gratis. Wilt u de pen bestellen? Mail ons de gewenste pen, de kleur, het aantal en stuur uw logo of tekst mee. Wij regelen de rest! U ontvangt vooraf een digitale drukproef. Wilt u iets wijzigen? Dat kan. Na akkoord op de drukproef plannen wij de order in. De pennen sneller nodig dan de getoonde leverdatum. Ook voor een deadline hebben wij de oplossing. Kies dan voor een versnelde levering of pennen in de spoed. Heeft u nog vragen, u contact contact met ons opnemen via de telefoon, de chat en de mail. 

budget pennen bedrukken

budget pennen

budget pennen kopen

 

budget pennen

budget pennen kopen

 

Contact