Kleur

Prijs

t/m

Merk

Bic Clic Stic balpen, een moderne en betrouwbare drukbalpen. Het is één van de meest flexibele modellen binnen de collectie van Bic. Beschikbaar in de mix-and-match waardoor honderden kleurmogelijkheden beschikbaar zijn. Daarnaast verkrijgbaar in stylus- , mini-en softfeeluitvoering. Bestellen kan vanaf 500 stuks. Uw logo en/of tekst kan per kleur of full colour digitaal geplaatst worden.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Bic Clic Stic balpen

  Bic Clic Stic balpen

  € 0,34 bij 5.000 stuks
  € 0,43 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Clic Stic balpen

  Bic Clic Stic balpen

  € 0,34 bij 5.000 stuks
  € 0,43 vanaf 500 stuks
 • Bic Clic Stic Ecolutions balpen

  Bic Clic Stic Ecolutions balpen

  € 0,38 bij 5.000 stuks
  € 0,48 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Clic Stic Ecolutions balpen

  Bic Clic Stic Ecolutions balpen

  € 0,38 bij 5.000 stuks
  € 0,48 vanaf 500 stuks
 • Bic Clic Stic Stylus balpen

  Bic Clic Stic Stylus balpen

  € 0,43 bij 5.000 stuks
  € 0,53 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Clic Stic Stylus balpen

  Bic Clic Stic Stylus balpen

  € 0,43 bij 5.000 stuks
  € 0,53 vanaf 500 stuks
 • Bic Clic Stic Softfeel balpen

  Bic Clic Stic Softfeel balpen

  € 0,41 bij 5.000 stuks
  € 0,51 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Clic Stic Softfeel balpen

  Bic Clic Stic Softfeel balpen

  € 0,41 bij 5.000 stuks
  € 0,51 vanaf 500 stuks
 • Bic Clic Stic Digital balpen

  Bic Clic Stic Digital balpen

  € 0,48 bij 5.000 stuks
  € 0,60 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bic Clic Stic Digital balpen

  Bic Clic Stic Digital balpen

  € 0,48 bij 5.000 stuks
  € 0,60 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Clic Stic pennen

De Bic Clic Stic balpen biedt de beste oplossing voor een ideale communicatie met uw klant. Naast het model en schrijfgemak draait het immers ook om de perfecte plaatsing van uw reclamegegevens. De Clic Stic balpen verenigt alles wat belangrijk voor u is in één uitvoering. Profiteer van:

✔ diverse materiaaloppervlakten zoals hardcolor, frosted en softfeel
✔ een milieuvriendelijke uitvoering, de Bic Media Clic Ecolutions balpen
✔ gebruiksgemak voor uw tablet of smartphone met de Bic Clic Stylus uitvoering
✔ mix-and-match opties, waardoor u zelf de kleur voor de verschillende onderdelen kunt kiezen - vullingkleurkeuze blauw, zwart of groen
✔ drukmogelijkheden op een groot drukformaat tot aan full colour all over

Voor de liefhebbers van minipennen is de Bic Clic Stic mini digital beschikbaar. Met 11,2 cm lengte toch een aantal centimeters kleiner dan de standaard uitvoering. Bic is een merk dat uw eigen merk sterker neer kan zetten. Het logo van Bic is middels een fraaie embossing aan de bovenzijde van de pen geplaatst. Op deze manier laat u uw klant weten dat u werk hebt gemaakt van een goede kwaliteitspen. Ontdek alle kleuren en mogelijkheden. Heeft u hulp nodig, dan staat onze pennenspecialist voor u klaar.

Bic Clic Stic Ecolutions balpen kopen

Ecolutions is de Engelse benaming voor eco-oplossing. Dat is wat Bic graag wil bereiken met de Clic Stic Ecolutions balpen. Bij ons kunt u deze versie kopen vanaf 500 stuks. De balpen is gemaakt van 78% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Veel prettiger voor mens en milieu. Het gerecycled materiaal is afkomstig van gebruikte fruit- en groente trays. Beschikbaar in mix-and-match. Bij uw bestelling of drukproefaanvraag kunt u de gewenste kleurcombinatie doorgeven. Komt u er niet uit, bel dan even met een van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Bedien uw tablet met de Bic Clic Stic stylus balpen

Met de Bic Clic Stylus kunt u een tablet, smartphone of ander touchscreenapparaat bedienen. De zachte touchtip bevindt zich aan de onderzijde, bij de uitgang van de schrijfpunt. De tip is zo geplaatst dat de schrijfpunt uw scherm niet zal beschadigen. Deze uitvoering is beschikbaar in 6 hardcolor kleuren. Naast een opdruk op de houder is ook clipbedrukking mogelijk. De clip is een mooie plaats voor het drukken van een websitevermelding of telefoonnummer.

Sample of drukproef?

Welke volgorde u ook kiest, het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor een nieuwe bedrijfspen. Begin bijvoorbeeld eens met een sample in de kleur die u aanspreekt. U kunt één of meerdere exemplaren gratis aanvragen via de samplebutton. Ervaar bijvoorbeeld ook het schrijfgenot van een Bic vulling. Probeer de zwarte, blauwe of rode langschrijfvulling die gevuld is met sneldrogende inkt. U zult merken dat een Bic pen niet vlekt en lekt. Dat is wel zo prettig. U kunt ook een drukproef aanvragen. Dit is een soort foto van de pen met uw logo of tekst. De drukproef sturen we via de mail en maken we gratis. We gebruiken dit hulpmiddel om u een indruk te geven van de balpen met eigen logo. Iets wijzigen is te allen tijde mogelijk.

Clic Stic pennen bedrukken tegen scherpe drukprijzen

Bic is een A-merk, maar u zult dit niet gauw terugvinden in de prijs. De Clic Stic balpen kent een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U profiteert namelijk van ruime drukoppervlakten waardoor het plaatsen van extra tekst geen extra drukpositie kost. De houder kan per kleur gedrukt worden. Kleurrijke logo’s, foto’s en andere grafische voorstellingen kunnen op de Clic Stic digital pen gezet worden, 360 graden rondom. Wilt u een pay-off of andere kleine, pakkende tekst toevoegen, dan zou dit niet misstaan op de clip. Heeft u ideeën of wilt u professioneel advies? Bel of mail met ons. We doen graag net iets meer voor u.