Diplomat pennen

Diplomat pennen bestellen

Diplomat pennen, vulpennen, rollerballs of vulpotoden bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment alle kwaliteitsschrijfwaren van Diplomat, uit voorraad leverbaar. Tegen zeer scherpe prijzen onbedrukt en bedrukt te bestellen. U kunt ons aanbod makkelijk doorzoeken, door te filteren op prijs en kleur. Pennen van Diplomat zijn bijzonder om te geven, als cadeau (per stuk te bestellen), maar ook als relatiegeschenk (vanaf kleine aantallen). Onbedrukte (vul)pennen leveren we al in 2 á 3 werkdagen. Kiest u voor een leuke personalisatie? Wij voorzien vanaf kleine aantallen uw pennen met een opdruk of een gravure. Met Diplomat pennen kiest u voor een pen uit het hoger segment, voor langdurig schrijfplezier, gemaakt van de beste materialen.

Diplomat pennen bestellen

Waarom Diplomat pennen kopen?

Diplomat is een Duits merk en is gericht op luxe, gedistingeerde ontwerpen. Het merk Diplomat omhelst zowel de balpen, de vulpen, de rollerbalpen en de geschenksets. Houdt u van een eigentijds ontwerp? Kies dan uit de Balance serie. De Carisma serie staat voor modern, de Travaller serie voor ellegant. Liever Diplomat pennen met een motief? Wellicht is dan de Optimist serie iets voor u: voorzien van een prachtig lijndecor. Voor welke serie u ook kiest, u heeft telkens de keuze uit balpen, vulpen of rollerball. Voor de series Excellence A/B en Traveller is zelfs een vulpotlood voorhanden.

Kies voor Diplomat vanwege:

  • de hoogwaardig gebruikte metalen materialen
  • de beste vullingen, patronen en inkt
  • de langdurige garantie
  • de eigentijdse, gedurfde en klassieke ontwerpen
  • de hand geteste modellen
  • de levering in een luxe geschenkverpakking

Diplomat Traveller (vul)pennen kopen

Diplomat pennen bedrukken of graveren

Wilt u uw logo of boodschap langdurig ondersteunen? Laat dan uw Diplomat pennen door ons bedrukken of graveren. Middels pure kwaliteitsdruk op metaal of lasergravure plaatsen wij tekst of logo's op deze luxe schrijfwaren. U kunt een balpen en vulpen/rollerball of vulpotlood combineren tot 1 set. Voor deze elegante sets is het zelfs mogelijk om de schrijfwaren met verschillende logo's of tekst te bedrukken, een gelijkblijvende bedrukking is uiteraard ook mogelijk. Pennen van Diplomat geeft u niet zomaar, maar voor een bijzondere gelegenheid, daarom kunt u de vele uitvoeringen en combinatiesets al bestellen vanaf 10 sets. Het is zelfs mogelijk 1 vulpen, balpen, rollerbal of vulpotlood door ons te laten personaliseren.

Diplomat Excellence (vul)pennen kopen

Bijzonder attent met luxe leren pennenhoezen

Wist u dat Diplomat uw favoriete pennen kan leveren in luxe pennenhoesjes? Gemaakt van het allerbeste leer, voor optimale bescherming van de pen. Verkrijgbaar voor alle Diplomat pennen, met keuze uit een zwarte leren pennenhoes voor 1, 2 of 3 pennen. Vullingen voor Diplomat kunt u bij ons nabestellen, zo heeft u of uw relatie een levenlang plezier van deze pennen. Kies uit de king-size vullingen of de easy-flow vullingen. Onze vulpennen kunt u bestellen met cartridges of converters. Ook deze producten kunt u blijvend nabestellen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een luxe cadeau-idee en u gaat voor deze prachtige Diplomat schrijfwaren? We helpen u graag met het samenstellen van het perfecte relatiegeschenk. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0599 414 212, met ons mailen (info@depennenwinkel.nl) of chatten.  

Contact