Dreampen balpennen bedrukken

Dreampen is een Europees pennenfabrikant, die zich alleen maar toelegt op het bedrukken en ontwikkelen van kwaliteitspennen. Elk jaar komt Dreampen met twee nieuwe modellen. De druktechnieken worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Pennen van Dreampen bestellen, betekent kiezen voor Europese kwaliteit. Misschien heeft u nu een balpen van Dreampen in uw handen. Het logo van het merk bevindt zich op elke pen. U heeft misschien een balpen gekregen van een collega of bent gecharmeerd geraakt van de modellen. Dreampen maakt uw pennen klaar na ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat alle onderdelen los in de fabriek liggen. Dit heeft als voordeel: ruime drukmogelijkheden, mix and match mogelijkheden en verse vullingen. Na opdracht worden uw pennen gedrukt en in elkaar gezet. Bijkomend voordeel zijn de unieke mogelijkheden in de diverse variaties op elk model. Dreampen balpennen met logo bedrukken, de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.Dreampen pennen bedrukken

Direct naar: Coco balpen --- Smart balpen --- Paco balpen --- Galaxy balpen --- Slim balpen --- Doppio balpen --- Lotus balpen --- Cobra balpen - Infinity balpen

Meer dan 30 modellen om een Dreampen balpen te kiezen

Dreampen biedt meer dan 30 opvallende, eigenwijze, strakke en klassieke modellen. Elk model is bovendien in meerdere uitvoeringen leverbaar. U kunt bijv kiezen uit hardpolished en transparante kleuren. Daarnaast biedt Dreampen als een van de weinige fabrikanten alle modellen aan in zilverkleur satin en goudkleur satin. De voordeligste pennen uit de Dreampen collectie zijn de Slim, de Coco, de Smart en de Paco balpen. V.a. 2000 stuks kunt u zelf de standaard kleuren combineren. Daarnaast is het mogelijk te kiezen uit zwarte of blauwe vulling. 

Dreampen balpennen bedrukken Doppio Galaxy Coco Infinity Gladiotor

Goedkope dreampennen bedrukken v.a. 1000 stuks

Uiteraard is het mogelijk om 500 pennen te laten bedrukken. Maar echt interessant qua prijs zijn de afnames van 1000 stuks. Dreampen hanteert aantrekkelijke drukprijzen vanaf dit aantal. Vanaf 1000 stuks heeft u dan ook de beschikking over hele ruime drukopppervlakten. Naast een logo kunt u een website, mailadres en/of telefoonnummer plaatsen. Alles drukken we per kleur in één drukgang tegen een zeer scherp tarief. 500 pennen worden bedrukt met tampondruk, dit heeft als nadeel dat de drukhoogte slechts 7 mm is, echter nog altijd voldoende voor 2 regels tekst of een langgerekt logo. 

Dreampen balpennen met logo Lennox Evo Polo Optimus Doppio

Bijzondere Dreampen balpennen met logo bedrukken

Dreampen is innovatief. Opvallende modellen in de Dreampen collectie zijn: Infinity balpen, Cobra balpen, Lenox balpen en Doppio balpen. Reclame maken draait omm opvallen. Met deze modellen springt uw pen er bovenuit. Door bijv. de moderne uitstraling van de Doppio balpen of de ingenieuze clipverwerking van de Cobra balpen. Daarnaast schrijven deze pennen soepel en zullen door de ontvangers regelmatig worden gebruikt. Misschien wordt het wel de favoriete schrijfpen! Ook de bijzondere modellen zijn in meer variaties leverbaar. Uw logo en gegevens kunnen prominent of subtiel in beeld worden gebracht. Het bedrukken van uw logo op deze pennen kan ook weer v.a. 1000 stuks.

Dreampen balpennen met opdruk Rea Eris Smart Polo Lenox

Waarom levert Dreampen balpennen met een levertijd van circa 15 werkdagen?

Dreampen hanteert langere levertijden dan het bedrukken van standaard pennen. Dit komt mede door de hoge drukeisen. Belangrijkste factor voor de langere levertijden is echter de voorraad van losse onderdelen. U kunt de pen zelf samenstellen, maar ook de standaard uitvoeringen worden na een bestelling in elkaar gezet. Door de losse onderdelen zijn er mogelijkheden voor zeer ruime drukmogelijkheden en kleurcombinaties. Bovendien wordt de pen voorzien van nieuwe vullingen. De kant dat uw vulling na enkele maanden is uitgedroogd is hierbij nihiel. De gemiddelde levertijden voor Dreampen balpennen is circa 15 werkdagen na akkoord op de drukproef.

Gratis drukproef via de mail voor uw eigen Dreampen balpen

Nieuwsgierig hoe we uw logo op een Dreampen balpen kunnen drukken? Vraag bij ons een gratis drukproef aan via de mail. U kunt uw logo sturen in ai, eps- of pdf-formaat. Wilt u losse tekst bijplaatsen? U kunt de tekst mailen, eventueel aangevuld met gewenste drukkleur en lettertype. Wij zetten deze gegevens gratis om naar een drukbestand. U ontvangt de drukproef via de mail. Niet helemaal tevreden? We passen de drukproef gratis aan. Na akkoord op de drukproef gaan de pennen in productie. In circa 15 werkdagen ontvangt u uw eigen bedrukte Dreampen balpennen.

Clip4you pennen overtreft alle verwachtingen

Heeft u onderstaande pennen wel eens gezien? Pennen die ook door Dreampen met speciale mallen zijn gemaakt. De mal wordt naar eigen vorm gemaakt. Deze pennen kunnen ook voor uw bedrijf erg aantrekkelijk zijn. Ze zijn beschikbaar in 2D, 2D+ en 3D. U kunt het zo gek niet bedenken of de clip kunnen we voor u maken binnen de geldende formaten. U kunt uw klant beter bereiken door bijv. uw product of diensten in de clip te verwerken. De minimale afname voor deze uitvoeringen is 3000 stuks. De malkosten voor de eerste levering worden in rekening gebracht, bij een herhalingsopdracht hoeft u de malkosten niet opnieuw te betalen, deze bewaren we namelijk voor u. Doe hieronder op de afbeeldingen inspiratie op. Geef dan uw wensen kenbaar en we proberen dat voor u te realiseren. Deze pennen zijn uniek en worden op deze manier alleen door Dreampen gemaakt. De levertijden zijn iets langer, maar daarvoor in de plaats ontvangt u unieke balpennen. We zijn ervan overtuigd dat u veel positieve reacties zult ontvangen. Naast een geheel eigen clipbedrukking is het mogelijk om ook het lange deel van de pen te bedrukken met diverse gegevens. Dreampen maakt wat dat betreft dromen waar.

Clip4You Dreampen balpennen bedrukken

Wat kost nu eigenlijk een Dreampen balpen?

We hebben het al aangegeven. Dreampen is kampioen in het leveren van goedkope en stijlvolle balpennen.  De goedkoopste Dreampennen kosten u bij 1000 stuks € 259,50 excl. btw, incl. 1 kleurenopdruk. Daar kan menig Chinese uitvoering niet tegenop. Gemaakt in Europe én met Europese druk en Europese vulling. Kwaliteit, die u ontvangt en langdurig gebruikt. De modellen Paco, Smart, Slim en Coco vallen allemaal in de goedkope prijsklassen. In het middensegment heeft u ruime keuze, zo wordt de Lotus, Neom en de Aston geleverd met grip en kunt u de Focus, Infinity en Galaxy bestellen met metalen onderdelen. Des te meer metaal in de pen, des te duurder de stuksprijs. Het is mogelijk om Dreampennen te bedrukken met max. 4 drukkleuren. Voor een aantal modellen is een full colour all over opdruk beschikbaar.

Gratis samples aanvragen

Vanaf een plaatje is de kleur vaak niet goed te zien. En misschien wilt u ook ervaren hoe het is om met een Dreampen balpen te schrijven. U kunt via onze site gratis samples aanvragen. Geef in de opmerkingen uw gewenste kleur door, zodat u ook de kleur kunt beoordelen. Als een van de weinige bieden we bijna alle modellen aan in zilver- en goudkleur. Deze worden bij aanvraag speciaal voor u geverfd, dus ook hier geldt, v.a. 2000 stuks kunt u beslissen of u de hele pen of slechts een deel van de pen in goud- of zilver doet. Met bijv. een zwarte opdruk creëert u een voordelige, stijlvolle pen. We hebben doorgaans alle samples in voorraad. 

Dreampen balpennen bestellen bij de Pennenwinkel

Sinds 2011 verzorgen wij voor bedrijven, instellingen, scholen en organisaties bedrukte pennen. De Pennenwinkel staat bekend om het sturen van gratis samples, gratis druproef(ven) vooraf en een flexibele werkwijze. Doel is om pennen te leveren die aan uw verwachtingen en wensen voldoen. We reageren snel op mail en u kunt via de website snel en eenvoudig allerlei informatie aanvragen. Bij ieder product vindt u een sample aanvraag button, offerte button en bestel button. Wilt u alles online regelen? Dat is geen probleem. Wilt u liever persoonlijk contact? U kunt ons altijd bellen. Na de drukproef ontvangt u van ons de orderbevestiging met hierin alle gegevens. Na de orderbevestiging is alles afgerond en zijn we in afwachting van de levering. 

Direct naar:

Coco balpen --- Smart balpen --- Paco balpen --- Galaxy balpen --- Slim balpen --- Doppio balpen --- Lotus balpen --- Cobra balpen - Infinity balpen

Mist u een uitvoering op onze website? Mail of bel met ons, we leveren alle Dreampen balpennen.

Overzicht van alle Dreampen modellen

Overzicht van alle Dreampen Clip4you pennen

Alle modellen bestelt u tegen de laagste prijs, mailen kan naar info@depennenwinkel.nl of door het contactformulier in te vullen.

clip4you balpennen van dreampen

Contact