Duurzame pennen bedrukken

Bij DePennenwinkel kunt u allerlei soorten duurzame pennen bedrukken. Kiest u voor deze modellen dan ondersteunt u het milieu, waardoor er minder belasting, minder vervuiling en minder uitputting van grondstoffen plaatsvindt. Onze collectie omvat: hout, bamboe, tarwestro, maïs en ander biologisch afbreekbaar materiaal. Wat dat betreft valt er veel te kiezen. De kwaliteit is er niet minder om.

U kunt met uw bedrijf direct een statement maken, op een groot deel van onze collectie staat het milieuvriendelijk-symbool. Inzetten kan op allerlei manieren, zoals uitdelen op een beurs, meegeven aan bezoekers of gebruik voor eigen personeel. Pennen zijn altijd handig om in huis te hebben, want 8 op de tien mensen maakt er dagelijks gebruik van. Duurzame pennen kunt u laten bedrukken met logo of tekst.

Duurzame pennen bedrukken

Allerlei materialen voor duurzame pennen bedrukken

Er valt behoorlijk wat te kiezen qua kleur, materiaal en model. U kunt pennen kiezen met een natuurlijke uitstraling of van écht natuurlijk materiaal. Zelfs een combinatie is mogelijk. Daarbij kunnen houten en bamboe exemplaren worden gegraveerd. Een kleurenprint is uiteraard ook mogelijk. Er is volop keuze:

● duurzame pen van tarwestro
● duurzame pen van bamboe
● duurzame pen van hout
● duurzame pen van bio-kunststof
● duurzame pen van PET

Er zijn nog meer mogelijkheden, zo is er bijvoorbeeld ook een koffie-pen in onze collectie. U ziet het, optimaal duurzaam adverteren ligt binnen handbereik. We helpen u graag verder met een milieubewuste merkpresentatie. U kunt terecht voor basic kleuren, maar ook meer opvallende kleuren zoals rood en blauw. Echt neutraal blijft u met de modellen in zandkleur. Houdt u van kleurrijk, dan kunt u een combinatie van kleuren bestellen.

Duurzame pennen laten bedrukken

Duurzame pennen bedrukken op verschillende manieren

Duurzame pennen bedrukken kan op allerlei manieren. U heeft de keuze uit verschillende druktechnieken. De techniek die we uiteindelijk gebruiken is afhankelijk van uw wensen. Heeft u een hoog logo, dan is zeefdruk rondom de beste optie. Teksten kunnen uitstekend geplaatst worden met tampondruk. We draaien onze handen zelfs niet om voor foto-bedrukking. Dit is namelijk op een aantal leuke merkpennen mogelijk. Een langwerpig kleurrijk logo komt ook uitstekend uit de voeten op een witte clip, zeker wanneer u dit combineert met een bijpassend gekleurde houder. Dit kan een digitale drukmachine uitstekend aan. Tot slot is een gravure mogelijk. U kunt altijd even met ons overleggen en natuurlijk kan onze studio met een passend voorstel komen. Contact opnemen over het bedrukken van duurzame pennen gaat vrij eenvoudig door te mailen of te bellen.

Altijd handig, de drukproef ter goedkeuring

Voordat een bestelling definitief wordt ontvangt u een drukproef. Dit drukvoorbeeld toont de opdruk in kleur, op de gewenste drukpositie en in de mogelijke drukgrootte. Natuurlijk kunt u altijd een wijziging aanbrengen. Wanneer de drukproef helemaal in de smaak valt ronden we de order af. U ontvangt dan de orderbevestiging met leverdatum en daarna een track and trace-code. Wij bewaren uw gegevens, zodat u bij ons makkelijk een nabestelling kunt plaatsen. Heeft u geen bruikbaar logo, dan zetten we dit tegen een kleine toeslag voor u om.

Contact