Bereken uw prijs

 • 1Kies aantal
  Aantal
Offerte
Bestel
Excl. btw
Gratis sample aanvragen
EK 2021 Wedstrijdschema kaart full colour
 • EK 2021 Wedstrijdschema kaart full colour

EK 2021 Wedstrijdschema kaart full colour


Een klein, handzaam en voordelig weggevertje dat door menig voetbalfan zeer gewaardeerd zal worden. Dit sportief weggevertje is leverbaar v.a. slechts 125 stuks. Scoor samen met de Pennenwinkel de aftrap van het aankomend EK voetbal. Luxe kaart, die ongevouwen geleverd wordt. U vindt het gehele speelschema overzichtelijk... → Lees meer

 • Gratis filmproef
 • Géén verzendkosten
EK 2021 Wedstrijdschema kaart full colour
 • EK 2021 Wedstrijdschema kaart full colour

specificaties

Naam EK 2021 Wedstrijdschema kaart full colour
Omschrijving <p> Een klein, handzaam en voordelig weggevertje dat door menig voetbalfan zeer gewaardeerd zal worden. Dit sportief weggevertje is leverbaar v.a. slechts 125 stuks. Scoor samen met de Pennenwinkel de aftrap van het aankomend EK voetbal. Luxe kaart, die ongevouwen geleverd wordt. U vindt het gehele speelschema overzichtelijk op deze kaart. De kaart is dubbelzijdig bedrukt. Bij de standaard indeling van het speelschema drukken wij uw logo en gegevens full colour. De prijs is reeds inclusief de bedrukking. In zijdeglans lak uitvoering en verkrijgbaar voor Nederland en België.</p>
Materiaal 250 grams wit karton
Kleur Meerkleuren
Afmeting 29,6 x 10,5 cm ongevouwen, de kaart is op te vouwen
Bedrukkingsinformatie Bedrukking in full colour op de voorzijde. Met keuze uit 3 templates of geheel eigen voorstel. Max. drukformaat voorzijde 74 x 105 mm.
Vermelde prijs Inclusief full colourdruk voorzijde. Bij een eventuele opmaak kunnen kosten worden berekend van circa € 25,00.
Levertijd Bedrukt in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef.

omschrijving

Een klein, handzaam en voordelig weggevertje dat door menig voetbalfan zeer gewaardeerd zal worden. Dit sportief weggevertje is leverbaar v.a. slechts 125 stuks. Scoor samen met de Pennenwinkel de aftrap van het aankomend EK voetbal. Luxe kaart, die ongevouwen geleverd wordt. U vindt het gehele speelschema overzichtelijk op deze kaart. De kaart is dubbelzijdig bedrukt. Bij de standaard indeling van het speelschema drukken wij uw logo en gegevens full colour. De prijs is reeds inclusief de bedrukking. In zijdeglans lak uitvoering en verkrijgbaar voor Nederland en België.

Klantenservice

 
call icon0599414212    vraag iconNeem contact op

 

Ook voor jou?

 • EK Wedstrijd schema poster twee formaten full colour

  EK Wedstrijd schema poster twee formaten full colour

  € 0,09 bij 10.000 stuks
  € 1,39 bij 125 stuks
  Beschikbare kleuren:
  EK Wedstrijd schema poster twee formaten full colour

  EK Wedstrijd schema poster twee formaten full colour

  € 0,09 bij 10.000 stuks
  € 1,39 vanaf 125 stuks