Floaty pennen

U kent ze vast wel. De populaire floating pennen. In de houder van de pen zit een drijvertje in de vorm van uw logo of bedrijfstak, die heen en weer gaat bij het op en neer bewegen van de pen. Bij ons kunt u deze leuke floaty pennen bestellen. We hebben een groot aanbod in modellen en mogelijkheden. De pen wordt in zijn geheel full colour bedrukt, in diverse druklagen waardoor een leuk 3-D effect wordt gecreeërd. 

floaty pennen

Hoe werkt het samenstellen van een Floaty action pen?

Het samenstellen van een floating pen lijkt ingewikkeld, maar is het niet. Heeft u een model uitgezocht? U ontvangt van ons alle gegevens en een complete template om alle onderdelen van de floating pen samen te stellen. Alle onderdelen van de pen, inclusief de drijver, worden full colour gedrukt.

floating action pennen

floaty pennen


floaty pennen

Wij helpen u graag met het ontwerp of met een advies voor de mogelijkheden. Vanaf 500 stuks kunt u deze floating kwaliteitspennen bestellen. De levertijd bedraagt ongeveer 4 tot 6 weken, dus bestel tijdig. onderaan vindt u een aantal diverse modellen.
Met een floating pen brengt u uw reclamecampagne tot leven.

Promoot uw bedrijf, verras uw klanten met deze verbluffend mooie pennen. Naast pennen zijn er ook floating action tandenborstels ensleutelhangers.

 

 

 

Contact

Bewijs dat u geen robot bent