Garantie

De Pennenwinkel VOF heeft met haar gespecialiseerde medewerkers ruim 10 jaar ervaring in het bedrukken en graveren van schrijfwaren. Wij bundelen onze krachten samen om u een assortiment te kunnen bieden waaruit u met een gerust hart kwalitatief goede promtionele schrijfwaren kunt kiezen en waarop onze uitgebreide garantievoorwaarden van toepassing zijn. Naast pennen kunt u bij ons terecht voor potloden, markeerstiften, touchscreenpennen en alle aanverwante schrijfwaren. Wij kennen alle in-s en out-s van alle bekende pennenmerken. Wij weten welk merk gespecialiseerd is druktechnieken, wij kennen de pennen, weten hoe ze schrijven, hoe het materiaal zich houdt, welke levensduur u mag verwachten en hoe lang de vullingen meegaan. Onze promotionele schrijfwaren worden alleen op de site geplaatst als deze aan onze voorwaarden m.b.t. garantie voldoen. Een schrijfwaar is bedoelt om mee te schrijven en dat is wat u van onze producten mag verwachten. Gaat er onverhoopt iets mis, bijvoorbeeld met de bedrukking of met de levering, zorgen wij snel en vakkundig voor een passende oplossing. Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van hoe wij werken en wat wij u bieden.

Onze merken:

DePennenwinkel VOF biedt u een ruim assortiment van verschillende merken. Europese kwaliteitsmerken zoals Ritter, Bic, Klio Eterna, Toppoint en Senator. In het hogere prijssegment vindt u onder andere de merken Parker, Waterman en Prodir. In het lagere prijssegment vindt u pennen die voornamelijk in China worden gemaakt, maar die door Europese bedrijven worden gecontroleerd en bedrukt. Ook op pennen in het lagere prijssegment zijn onze garantievoorwaarden van toepassing. 

Naast de normale kunststof en metalen balpennen zorgen wij voor een uitgebreid aanbod in de zogenaamde Green Line categorie. Hieronder vallen biodegradable balpennen, ecologische en houten pennen. Pennen die bijdragen aan het behoudt van onze natuur. Duurzame en biologisch afbreekbare schrijfwaren, gemaakt van de beste materialen.

Al onze schrijfwaren voldoen aan de Europese richtlijnen voor promotonele artikelen.

Onze vullingen:

Naast de kwaliteit van de pennen en het drukmechanische is de vulling van de pen even belangrijk. U wilt tenslotte met plezier schrijven! Derhalve voorzien wij onze pennen met een vulling waarmee u minimaal 600 meter kunt schrijven. Ritter, Klio Eterna en Uma bieden u pennen waarmee u zeker 2000 meter kunt schrijven. Uitbreiding naar 4000 en zelfs 10.000 meter is mogelijk met de Jumbo langschrijfvullingen. Op onze site geven we zoveel mogelijk de schrijfcapaciteit van een product aan. Bijna alle pennen worden voorzien van ISO-gecertificeerde vullingen. De bekende merken plaatsen zelfs de vulling pas na de bestelling, zo weet u zeker dat u pennen ontvangt met "verse" vullingen.

Wij bieden geen pennen aan die door ons uit het Midden-Oosten worden gehaald. Wij verzorgen promotionele schrijfwaren met gecontroleerde kwaliteitsnormen en specialistische Europese bedrukking.

Onze garantie:

1. DePennenwinkel VOF betrekt alleen producten van gerenommeerde Europese (EEG-lidstaten) pennenmerken. Dit betekent dat DePennenwinkel VOF garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan in alle redelijkheid kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook ten tijde van aflevering.

2. Indien de te leveren artikelen niet voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen, zal DePennenwinkel VOF, indien mogelijk, zorgdragen voor vervanging of herstel. In geval van vervanging dient de koper de producten te retourneren waarna deze in eigendom vervallen aan DePennenwinkel.nl. Wanneer herstel niet mogelijk is zal, in overleg met koper, een nieuwe levering plaatsvinden. In overleg met koper is het mogelijk om daarbij van artikel te wijzigen. Bij een deelbeschadiging is het mogelijk om tot een financiële tegemoetkoming te komen. Een financiële tegemoetkoming wordt altijd berekend over de productprijs en niet over de instelkosten voor de drukmachine of gemaakten kosten voor bijvoorbeeld artwork.

Leveringsvoorwaarden vindt u op onze site in de footer (onderste oranje balk).

Onze werkwijze:

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn geven wij u hier een overzicht van onze werkwijze.

1. U kunt bij DePennenwinkel VOF gratis samples aanvragen. Modellen tot € 2,00 per stuk kunt u gratis aanvragen. Pennen boven € 2,00 worden u gratis op zicht gezonden. Wij versturen de samples gratis, dus ook de bezorgkosten zijn gratis. Voordat u een bestelling plaatst kunt u samples aanvragen. U kunt ook meteen een bestelling plaatsen.

2. U kunt bij de Pennenwinkel VOF uw bestelling op meerdere manieren doorgeven. Dit kan telefonisch, via de mail, via de chat of via onze bestelmodule. Nadat u het aantal, de kleur en de gewenste bedrukking heeft doorgegeven nemen wij contact met u op om eventueel de drukpositie en de drukkleuren te bespreken. Eventueel geven wij u nog advies met betrekking tot de positie van de bedrukking en de drukkleuren. Uw logo ontvangen wij graag in een EPS- of PDF gevectoriseerd bestand.

3. Nadat wij alle gegevens m.b.t. de bedrukking in ons bezit hebben, maken wij voor u een digitale drukproef. Deze sturen wij u via de mail. Op de drukproef ziet u uw gekozen product in de juiste kleurstelling met de bedrukking in de gewenste drukkleur(en) op de gewenste drukpositie. 

4. U controleert de drukproef op kleur van het artikel, (aantal) drukkleuren en drukpositie. Wanneer dit naar wens is kunt u via de mail de drukproef goedkeuren. Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u dit via de mail of telefonisch aan ons doorgeven waarna er een gewijzigde drukproef volgt. U controleert de nieuwe drukproef en geeft uw goedkeuring via de mail.

5. DePennenwinkel VOF ontvangt uw goedkeuring en stuurt u een orderbevestiging per mail. In de orderbevestiging vindt u de prijs, het aantal, het afleveradres, eventueel een afwijkend factuuradres en overige bepalingen.

6. U controleert de orderbevestiging op juistheid van de gegevens. Met name het aantal en het afleveradres zijn van belang. Fouten in de orderbevestiging dient u tijdig door te geven.

7. Wanneer in de orderbevestiging nog geen verzenddatum staat vermeldt, ontvangt u van ons de indicatieve verzenddatum. Doorgaans wordt deze indicatieve verzenddatum gehaald of wordt er zelfs eerder geleverd.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze site en zien uw bestelling graag tegemoet.

Contact