Goedkoop pennen bedrukken

Goedkoop pennen bedrukken, kan dat nog? Jazeker! De budgetpennen van de Pennenwinkel zijn relatiegeschenken met een prima kwaliteit tegen de allerscherpste prijs. In onze collectie treft u een breed scala aan goedkope pennen aan. Zo kunt u uw klant altijd een exemplaar naar eigen smaak aanbieden als weggevertje, uiteraard voorzien van een bedrukking. Merkloze pennen zijn het voordeligst. Maar wilt u een paar centen meer uitgeven, dan kunt u ook uitstekend terecht bij de goedkope varianten van gerenommeerde merken. Zo heeft Senator, Toppoint, Peekay, Ritter en Klio in de collectie altijd een aantal goedkope kwaliteitspennen. Pennen waar u net iets meer van mag verwachten qua kleur, vulling en drukmogelijkheden.

✅ Hoge kwaliteit ✅ Scherp geprijsd ✅ Gratis drukproef ✅ Gratis sample

 

Pennen bedrukken goedkoop

Brede selectie aan goedkope pennen

De allergoedkoopste pennen bevinden zich nog steeds beneden € 0,10, onbedrukt. Tampondruk, rondom zeefdruk of zeefdruk is een voordelige manier om allerei gegevens te plaatsen. Wilt u gebruik maken van een groot drukformaat, dan adviseren we te kiezen voor zeefdruk. Zeker de goedkoopste optie wanneer u meer dan 1 kleur wilt laten bedrukken. Onze bestsellers in pennen die u goedkoop kunt laten bedrukken:

✔ Cardiff balpen
Dart balpen
Superhit balpen
✔ Round Stic balpen
✔ Jona balpen
✔ Smart balpen

Wilt u liever niet al te veel spenderen aan uw cadeautje? Bekijk dan de allervoordeligste modellen:

Slim balpen
✔ Roxy hc balpen
✔ Blocks balpen
✔ Weston balpen
✔ Fargo balpen

Stuur uw drukideeën eens in. We adviseren u graag de modellen die passen binnen uw budget. U kunt bij ons 1000 pennen goedkoop laten bedrukken voor nog geen € 200,00. Daar kunt u heel veel klanten blij mee maken. 

Goedkoop pennen laten bedrukken

Goedkoop pennen bedrukken vanaf 250 stuks

Uw wens voor de opdruk is van invloed op de uiteindelijke stuksprijs van de pen. Wist u dat een goedkope pen door de manier van drukken ineens een stuk duurder uit kan vallen dan een pen die onbedrukt duurder is in prijs? Stel u kiest de Blocks balpen en u wilt aan beide zijden tekst plaatsen. De druktechniek tampondruk zorgt ervoor dat we de pennen twee keer dienen te bedrukken. Terwijl dit op de kwaliteitspen Dart of Superhit in één drukgang kan. We adviseren u daarom graag de mogelijkheden. U ontvangt van ons altijd een geheel vrijblijvende drukproef. Wijzigen met betrekking tot de druk en zelfs model pen zijn tussendoor altijd mogelijk.

Goedkoop duurzame pennen bedrukken?

Wie denkt dat goedkoop en duurzaam niet samen gaat, heeft het mis. De pennenwinkel heeft een mooi assortiment duurzame pennen, ook deze pennen zijn goedkoop te bedrukken. Moderne schrijfwaren die een nieuwe trend inzetten. Fraaie eco-friendly modellen die gefabriceerd zijn uit verschillende grondstoffen zoals gerecycled plastic, biobased materialen of tarwestro vezels. Of u nu kiest voor een biodegradable of een gerecyclede balpen, met milieuvriendelijke pennen draagt u uw steentje bij aan een beter leefbare, duurzame wereld. Ontvang gratis proefmodellen.

Pennen bedrukken goedkoop

Materiaalkeuze

Een goedkoper relatiegeschenk dan pennen kunnen we niet zomaar voor u bedenken. Bovendien gebruikt iedereen bijna dagelijks een balpen. Wat is er nu leuker om een dagelijks gebruiksvoorwerp te schenken. Ontdek alle materiaaloppervlakten:

✔ hardcolor kunststof
✔ transparant of frosted kunststof
✔ mat of glanzend kunststof
✔ zachte softtouch bovenlaag

Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door alle verschillende opties. Kies voor een pen met grip of metalen clip of neusje. Of kies een stijlvol exemplaar met metallic bovenlaag. Er is zoveel mogelijk. En als het moet extra snel geleverd. Bestellen kan vanaf 250 stuks. 

Wilt u onze pennen testen?

Denkt u, kan dit wel, zo goedkoop? Wordt dit geen duurkoop? Is de bedrukking wel blijvend? Geen nood. Wij sturen u graag diverse pennen om te testen. Op onze testpennen vindt u vaak ook een testopdruk. Zo kunt u meteen ook de kwaliteit van onze druktechniek testen. Wij streven namelijk op alle fronten naar goede en betaalbare pennen met een perfecte opdruk. Wij zijn best wel een beetje trots op ons aanbod in goedkope pennen. Vandaar dat wij van alle belangrijke pennenfabrikanten de aantrekkelijkste versies in één categorie hebben geplaatst. Overtuig uzelf van onze mogelijkheden. U vindt alle gegevens bij elk product of bel ons direct: 0599 414 212. 

Contact