Goedkope Bedrijfspennen

Bedrijfspennen laten bedrukken of graveren? Bij ons kunt u goedkope en bekende merkbalpennen voordelig bestellen. Onze minimale aantallen beginnen al vanaf 50 stuks. Maar ook voor grote aantallen kunt u bij ons terecht. Laat uw bedrijf opvallen en laat bij ons uw eigen balpennen bedrukken of graveren met bedrijfslogo, bedrijfsgegevens of reclame.

Direct naar kunststof balpennen

Direct naar metalen balpennen

Of bestel meteen onze bestseller balpen Kosmos:

Bedrijfspennen bedrukken

Kosmos balpen

€ 0,38 bij 10.000 stuks
€ 1,19 bij 50 stuks
 

Waarom bedrijfspennen bestellen

Met bedrukte bedrijfspennen heeft u een zeer populair relatiegeschenk in handen. De meeste klanten en relaties vinden het fijn om een balpen als geschenk te krijgen. U kunt de balpen laten voorzien van uw bedrijfslogo, maar u kunt er ook tekst bij plaatsen. Zelfs een afbeelding, illustratie of foto behoort tot de mogelijkheden. Naast het bedrukken van balpennen kunt u metalen pennen ook laten graveren. Wij graveren middels lasergravure.

Kleurrijke logo's, hoge logo's en logo's met kleurverloop kunnen wij digitaal op de pen plaatsen. Het is zelfs mogelijk om de pen in eigen pms (huisstijlkleur) te bestellen. Een aantal modellen kunnen wij zelfs rondom full colour digitaal bedrukken.

Ongekende mogelijkheden met bedrijfspennen

Reclame maken draait om opvallen. Met een balpen kunt u op een goedkope manier opvallen. Pennen gaan van hand tot hand. Ieder huishouden heeft meerdere bedrijfspennen in la of op het bureau. Klanten bekijken bij ontvangst de pen nauwkeurig. Wat u geeft is wat u bent. Kies daarom voor een kwaliteitsbalpen in een opvallende uitvoering. 

Naast de kunststof en de metalen balpennen kunt u ook kiezen voor een touch screen balpen, geschikt voor smartphones en tablets. Verpak uw pen in een leuk hoesje of doosje en u heeft een met zorg gekozen relatiegeschenk dat alom wordt gewaardeerd. 

Bedrijfspennen bestellen

Onze site is overzichtelijk in categorieën ingedeeld. Bekijk en kies op uw gemak de juiste pen. Kies een pen die past bij uw bedrijfsprofiel en uitstraling. Kies de kleur, kies de gewenste bedrukking en het aantal. Middels de eenvoudige bestelprocedure kunt u uw bedrijfspennen eenvoudig online bestellen. 

Liever eerst een sample bestellen? Klik dan op onze sample aanvraag button. Wij sturen u de gewenste samples gratis toe.

Heeft u vragen over een balpen, de bedrukking of de minimale aantallen? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar.

Hieronder geven wij u alvast een aantal ideeën:

Bedrijfspennen

Ring bedrijfsbalpen aluminium

€ 0,44 bij 10.000 stuks
€ 0,86 bij 50 stuks
 
_____________________________________________________________

Bedrijfspennen bestellen

Kalipso bedrijfsbalpen

€ 0,42 bij 10.000 stuks
€ 1,19 bij 50 stuks
_____________________________________________________________

Bedrijfspennen

Loksy bedrijfsbalpen

€ 0,49 bij 10.000 stuks
€ 0,97 bij 50 stuks
_____________________________________________________________

Bedrijfspennen bestellen

Spark color bedrijfsbalpen

€ 0,13 bij 10.000 stuks
€ 0,28 bij 300 stuks
_____________________________________________________________

 

 

 

Contact