Kleur

Prijs

t/m

Grappige potloden bedrukken? We hebben werkelijk een heel fraaie collectie aan lange, rare, bijzondere en gekke potloden. In deze categorie vindt u alle potlooduitvoering die geschikt zijn voor een wel heel opvallende promotie. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. U kunt ze bedrukt of onbedrukt bestellen. U treft een fraaie collectie dierenpoltoden, flexibele potloden,potloden met bijzondere gummetjes en regenboogpotloden. De regenpotlood is een geval apart. Dit potlood kleurt met alle kleuren van de regenboog. Daarnaast vindt u bloemenpotloden, potloden met figuurtjes waarvan de armpjes en beentjes bewegen en hele grappige clownpotloden. Deze grappige potloden kunt u bedrukken v.a. 30 of 250 stuks. Sommige modellen zijn niet geschikt voor druk, dit staat bij het artikel. We leveren al deze modellen bedrukt in circa 8 werkdagen. Bent u benieuwd naar de drukmogelijkheden? Stuur uw logo in en we tonen met een drukproef via de mail hoe we deze grappige potloden kunnen bedrukken met uw logo.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Flexibele potloden

  Flexibele potloden

  € 0,17 bij 10.000 stuks
  € 0,35 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Flexibele potloden

  Flexibele potloden

  € 0,17 bij 10.000 stuks
  € 0,35 vanaf 250 stuks
 • Regenboog potlood

  Regenboog potlood bedrukken

  € 0,19 bij 10.000 stuks
  € 0,46 bij 100 stuks
  Regenboog potlood

  Regenboog potlood

  € 0,19 bij 10.000 stuks
  € 0,46 vanaf 100 stuks
 • Potlood met gum in diverse vormen

  Grappig potlood met gum in de vorm van voetbal, aap, hart of leeuw

  € 0,24 bij 5.000 stuks
  € 0,29 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Potlood met gum in diverse vormen

  Potlood met gum in diverse vormen

  € 0,24 bij 5.000 stuks
  € 0,29 vanaf 250 stuks
 • Potlood dokter

  Potlood dokter

  € 0,39 bij 10.000 stuks
  € 0,58 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Potlood dokter

  Potlood dokter

  € 0,39 bij 10.000 stuks
  € 0,58 vanaf 250 stuks
 • Heksen potlood ongeslepen

  Heksen potlood met logo ongeslepen

  € 0,45 bij 5.000 stuks
  € 0,87 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Heksen potlood ongeslepen

  Heksen potlood ongeslepen

  € 0,45 bij 5.000 stuks
  € 0,87 vanaf 100 stuks
 • Scooby potloden

  Scooby potloden

  € 0,48 bij 10.000 stuks
  € 0,49 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Scooby potloden

  Scooby potloden

  € 0,48 bij 10.000 stuks
  € 0,49 vanaf 250 stuks
 • Woody potlood met beweegbare specht

  Woody potlood met beweegbare specht met logo

  € 1,65 bij 10.000 stuks
  € 2,25 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Uitlopend
  Woody potlood met beweegbare specht

  Woody potlood met beweegbare specht

  € 1,65 bij 10.000 stuks
  € 2,25 vanaf 100 stuks
Per pagina:

Grappige potloden

Leuke potloden met logo bestellen

Heeft u een leuk potlood gezien en wilt u bestellen? Dat kan gemakkelijk in een paar stappen online. Kies het aantal dat u wilt bestellen, de uitvoering en het aantal kleuren waarin u uw logo wilt laten plaatsen. Wilt u minder dan de minimale bestelhoeveelheid. Dan ziet u bij elk product de offerte aanvraag button. Nieuwsgierig naar de leukste potloden met logo? Vraag een gratis proefexemplaar aan. We sturen u deze in de gewenste uitvoering toe. Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Dit houdt in: des te meer u bestelt, des te lager de stuksprijs. Bovendien neemt ook de drukprijs af. Ideaal als u grote aantallen potloden met logo wilt aanschaffen. Onze mooiste potloden zijn geschikt voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Zo wordt tekenen of schrijven extra leuk! Ontdek bijvoorbeeld eens het dierenpotlood, beschikbaar in 3 uitvoeringen, v.a. 250 stuks al voor € 0,68 per stuk te bestellen incl. 1 kleuropdruk.

Gekke potloden bedrukken als relatiegeschenk

Gekke potloden laten bedrukken? Het flexibele potlood is een voorbeeld van een gek potlood. Het is flexibel en kan alle kanten op gebogen worden én men kan er toch mee schrijven of tekenen. Leverbaar in diverse kleuren. De minimale bestelhoeveelheid is 100 stuks. Naast gekke potloden kunt u ook potloden met gekke gummetjes bestellen. We bedrukken deze potloden met uw eigen gegevens. Het opdrukformaat van een potlood is niet heel erg groot. We kunnen circa 2 regels tekst drukken of een langwerpig logo. Soms is het wel mogelijk een opdruk aan beide zijden van het potlood te drukken, mocht u meer informatie kwijt willen. Mail ons uw wensen en we bekijken graag voor u wat mogelijk is. U ontvangt altijd een drukproef vooraf. 

Bijzondere potloden met logo - onze spoedservice

De gemiddelde levertijd voor deze categorie aan bijzondere potloden is circa 8 werkdagen. Komt u niet uit met de leverdatum, geef ons dan uw gewenste leverdatum door. Doorgaans hebben we nog mogelijkheden om deze bijzondere potloden sneller met uw logo te bedrukken. In onze snelle service kan dit zonder toeslag. In de spoedservice, levering in 5 werkdagen is dit met een spoedtoeslag, afhankelijk van het bestelde aantal. Heeft u geen leverdatum, dan ontvangt u de potloden in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Een onbedrukte levering kan doorgaans in 2 werkdagen worden geleverd. Bestellen kunt u meteen via de site regelen. De drukproef ontvangt u nog dezelfde dag. Wilt u bijzonder voor de dag komen, bestel dan direct uw favoriet model. Uw logo plaatsen we professioneel in uw eigen huisstijlkleuren.

De pennenwinkel - voor flexibel bestellen

Waarom grappige potloden bij de pennenwinkel bestellen? Bij ons kunt u gebruik maken van diverse service mogelijkheden. Vraag meteen online samples aan, klik op offerte aanvraag voor een offerte op maat, bestel meteen met de bestel button. U ontvangt altijd een drukproef vooraf. Bij ons kunt u de drukproef wijzigen, net zolang tot u tevreden bent met de opdruk, zonder extra kosten.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kleine aantallen service, u kunt dus minder bestellen dan de minimale bestelhoeveelheid op de site. U kunt gebruik maken van de snelle leveringsservice, zonder toeslag, en de spoedservice met toeslag. Een bestelling is bij de pennenwinkel pas definitief na akkoord op de drukproef. Niet eerder, dus wilt u zelfs tussendoor nog van potlood veranderen? Ook dat kan bij ons. Bekijk en ontdek ons aanbod.