Klantenservice

Wilt u ons een vraag stellen?

* Ons telefoonnummer is: 0599 414 212, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30.
* Ons mailadres is: info@depennenwinkel.nl

Hieronder geven wij u een overzicht van onze klantvriendelijkheid, werkwijze en overige informatie.

Veel gestelde vragen

- Hoe kan ik een logo of tekst doorgeven?

- Wat zijn de levertijden?

- Kan ik gratis samples aanvragen?

- Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Voor al uw vragen kunt u ons bellen of mailen of kijk op onze pagina veelgestelde vragen.

Bestelling

- Een bestelling kunt u plaatsen via de bestelmodule, via de mail of per telefoon. Uw bestelling is pas definitief nadat u de digitale drukproef heeft goedgekeurd. Na uw bestelling kunt u altijd nog van artikel, artikelkleur of bedrukking veranderen.

Levertijden

- De levertijden variëren, afhankelijk van het artikel, van 3 tot 15 werkdagen. Bij elk product wordt de levertijd vermeldt. Heeft u de goederen eerder nodig? Neem dan contact met ons op, vaak kunnen we de levertijd iets verschuiven.

Pennen met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen vindt u onder Snel pennen bestellen.

Pennen met een levertijd van 5 tot 10 werkdagen hebben vaak een groot drukformaat om te bedrukken. Vaak tot maximaal 4 drukkleuren.

Pennen met een levertijd van ongeveer 15 werkdagen hebben als voordeel dat u kunt mixen and matchen met kleuren, uit meerdere vullingen kunt kiezen, gespecialiseerde druktechnieken kennen, waaronder all around bedrukking en onder een uitgebreidere garantieperiode vallen.

Samples aanvragen 

U kunt bij ons gratis samples aanvragen. Dit kan voor meerdere artikelen. Wij laten u weten wanneer de samples worden verstuurd. Samples met een productprijs tot € 2,00 zijn gratis. Samples met een waarde boven € 2,00 versturen wij gratis op zicht.

Offerte aanvragen

Voor elk artikel kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u andere aantallen of een andere bedrukkingstechniek? Maak dan gebruik van onze offerteaanvraag die u bij elk artikel vindt.

- U ontvangt dezelfde dag nog de offerte. Bij vragen nemen wij contact met u op.

Garantie

Van onze producten mag u datgene verwachten waarvoor ze bedoelt zijn. 

Wij bieden u tevens onze laagste prijsgarantie.

Artikelen die beschadigd of niet goed bedrukt zijn worden door ons in eerste instantie herstelt, dan wel vervangen of gecrediteerd. Meer informatie hierover vindt u in onze garantievoorwaarden.

Digitale drukproef en proefmodel

Na het plaatsen van uw bestelling of bij het aanvragen van een gratis drukproef ontvangt u van ons een digitale drukproef. Deze drukproef ontvangt u via de mail, hierop ziet u uw gekozen artikel in de gewenste kleur met uw 1 of meer kleurenbedrukking op de gewenste drukposities. Een digitale drukproef is gratis en kunt u gratis aanpassen. 

Bij grote aantallen maken wij vooraf een proefmodel. Dit gebeurt doorgaans bij aantallen boven de 10.000 stuks of bij een ordergrootte hoger dan € 5000,00. Proefmodellen worden tegen de daadwerkelijke kosten gefactureerd. Afhankelijk van het aantal drukkleuren wordt een deel of het geheel van dit bedrag gecrediteerd.

Druktechnieken

De bewerking van uw artikel kan middels diverse druktechnieken plaatsvinden. Op onze site vindt u de prijzen met de meest gangbare en aanbevolen druktechniek. Wilt u een andere druktechniek neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Een overzicht van alle mogelijkheden vindt u onder druktechnieken.

Betaling

Onze betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum. In overleg kan van deze betalingstermijn worden afgeweken. Afhankelijk van ordergrootte is het mogelijk dat er gevraagd wordt om een deelbetaling vooraf.

Alles over betalingen vindt u in onze algemene leveringsvoorwaarden.

De Pennenwinkel staat graag open voor aanvullingen en verbeteringen van onze site en onze dienstverlening. Wilt u iets aan ons doorgeven of met ons delen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

 

 

Contact