Laserpointer met touch stylus graveren

Op zoek naar een optimaal en veelzijdig relatiegeschenk? Laat dan laser pointers met touch stylus functie bij ons graveren! Laserpointers hebben meerdere functies en vallen daarom onder de multi functionele balpennen. U kunt ze voor meerdere doeleinden gebruiken. Naast de laserpointer kent de pen vaak een schrijffunctie en/of touchfunctie. Sommige laserpointers zijn ook nog uitgerust met een LED-lampje. We noemen daarom pennen met een laser ook wel 2-in-1, 3-in-1 of 4-in-1 balpennen. Heeft u een bedrijfspresentatie of wilt u een lezing houden. Dan zijn laserpointers uitermate geschikt. Door de felle gebundelde laserstraal kunt u gegevens vanaf een afstand aanwijzen. Laserpennen worden vaak gegeven als relatiegeschenk tijdens een congres of bedrijfspresentatie. Ook voor scholieren in het voortgezet onderwijs is het een graag gezien geschenk. Het is een relatiegeschenk met een uiterst zakelijk karakter en wordt door de diverse aanvullende functies vaak gebruikt als balpen, touchpen en laserpen.

Direct naar het assortiment aan laser pointers touch stylus

Snel en gemakkelijk laserpointers met stylus touch graveren

Op onze website vindt u een gevarieerd aanbod aan laserpointers met een touch stylus functie die u kunt laten graveren. Het bestellen van één van deze pennen gaat erg eenvoudig. Onze overzichtelijke bestelprocedure zorgt ervoor dat u vanuit uw stoel de pennen kunt bestellen en dat wij zorgen voor de bedrukking en levering van de laserpointers met touch op uw adres. Met andere woorden, u hoeft er uw deur niet vooruit. Bestellen en het goedkeuren van de drukproef die u ontvangt, gaat digitaal.

Een reguliere bestelling van gegraveerde laserpointers met een touchfunctie is binnen 10-15 werkdagen in huis. Een spoedlevering of een aangepaste leverdatum kan binnen 5-7 werkdagen. Zo wordt het graveren van touch stylus laserpointers sneller en gemakkelijker dan ooit.

Samples aanvragen

Wij bieden u het gemak van online bestellen. Bij dit gemak hoort ook het digitaal aanvragen van gratis samples. Wilt u een aantal pennen met een touchfunctie vergelijken? Wilt u de laserpointers beoordelen op kwaliteit, materiaal, vulling, bedrukking en stylus gemak? Vraag dan middels onze sampleaanvraagbutton, die u bij elk product vindt, een gratis proefpen aan. U kunt zelfs nog aangeven welke kleur u wilt ontvangen. 

Heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij bieden een antwoord op al uw vragen.

4-in-1 laserpointer Led Touch pen

4-in-1 laserpointer Led Touch pen

€ 3,13 bij 1.000 stuks
€ 4,31 bij 50 stuks

4-in-1 multi pen

4-in-1 multi pen

€ 2,61 bij 1.000 stuks
€ 3,84 bij 50 stuks

Multi Aanwijspen

Multi Aanwijspen

€ 3,43 bij 1.000 stuks
€ 4,54 vanaf 50 stuks

DuoLaser 3-in-1

DuoLaser 3-in-1

€ 2,64 bij 2.500 stuks
€ 3,52 vanaf 50 stuks

Contact