laserpointers bedrukken

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk? Laat dan laser pointers bedrukken met logo of tekst. Laserpointers zijn multifunctionele pennen. Naast de laserpointer kent de pen vaak een schrijffunctie en/of touchfunctie. Sommige laserpointerpennen zijn ook nog uitgerust met een LED-lampje. We noemen daarom pennen met een laserpointer ook wel 2-in-1, 3-in-1 of 4-in-1 balpennen. Laserpointers zijn uitstekend geschikt voor het houden van presentaties. Door de felle gebundelde laserstraal kunt u gegevens vanaf een afstand aanwijzen. Laserpointers worden vaak gegeven als relatiegeschenk tijdens een congres of bedrijfspresentatie. Ook voor scholieren in het voortgezet onderwijs is het een graag gezien geschenk. Het is een relatiegeschenk met een uiterst zakelijk karakter en wordt door de diverse aanvullende functies vaak gebruikt als balpen, touchpen en laserpen.

Direct naar het assortiment aan laserpointers

Snel en gemakkelijk laserpointers laten bedrukken

Op onze website vindt u een gevarieerd aanbod aan bedrukte laserpointers. Het bestellen van één van deze pennen gaat erg eenvoudig. Onze overzichtelijke bestelprocedure zorgt ervoor dat u vanuit uw stoel de pennen kunt bestellen en dat wij zorgen voor de bedrukking en levering van de laserpointers op uw adres. Met andere woorden, u hoeft er uw deur niet vooruit. Bestellen en het goedkeuren van de drukproef die u ontvangt, gaat digitaal.

Een reguliere bestelling van laser pennen met bedrukking is binnen 10-15 werkdagen in huis. Een spoedlevering of een aangepaste leverdatum kan binnen 5-7 werkdagen. Zo wordt het bedrukken van laserpennen sneller en gemakkelijker dan ooit.

Samples aanvragen

Wij bieden u het gemak van online bestellen. Bij dit gemak hoort ook het digitaal aanvragen van gratis samples. Wilt u een aantal pennen vergelijken? Wilt u de laserpointers beoordelen op kwaliteit, materiaal, vulling en bedrukking? Vraag dan middels onze sampleaanvraagbutton, die u bij elk product vindt, een gratis proefpen aan. U kunt zelfs nog aangeven welke kleur u wilt ontvangen. 

Heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij bieden een antwoord op al uw vragen.

4-in-1 laserpointer Led Touch pen

 

4-in-1 laserpointer Led Touch pen

€ 3,13 bij 1.000 stuks
€ 4,31 bij 50 stuks

4-in-1 multi laserpointerpen

4-in-1 multi pen

€ 2,61 bij 1.000 stuks
€ 3,84 bij 50 stuks

Multi Laserpointer enAanwijspen

Multi Aanwijspen

€ 3,43 bij 1.000 stuks
€ 4,54 vanaf 50 stuks

DuoLaserpointerpen 3-in-1

DuoLaser 3-in-1

€ 2,64 bij 2.500 stuks
€ 3,52 vanaf 50 stuks

Contact

Bewijs dat u geen robot bent