levertijden-bedrukte-schrijfwaren

Op onze site vindt u een groot assortiment aan bedrukte schrijfwaren. U kunt bij ons pennen, potloden, vulpotloden, markeerstiften bestellen. Kortom, overal waar u mee kunt schrijven. Naar wens bedrukt of gegraveerd met logo. 

Een van de belangrijkste dingen die u wilt weten na uw bestelling is hoelang de levertijd is en hoe de bezorging plaatsvindt.

Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven, dit kan via de mail, chat, telefoon of de bestelmodule, nemen wij contact met u op omtrent de bedrukking. Nadat de digitale drukproef is goedgekeurd kan de bedrukking plaatsvinden en de levertijd bepaald worden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bij elk schrijfwaar wordt de standaard levertijd vermeldt. Elk product heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Daarom varieërt de levertijd per product. 

- De levertijden variëren van 3 tot en met 15 werkdagen na akkoord op de drukproef.

- Eerdere levertijden kunnen in overleg worden afgesproken.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

- Alle bedrukte bestellingen worden door ons gratis naar 1 adres in Nederland gestuurd. Voor België en Duitsland geldt een toeslag

-Voor onbedrukte bestellingen geldt dat de daadwerkelijke bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Ik heb snel bedrukte pennen nodig, wat nu?

Bent u vergeten pennen te bestellen? Of heeft u onverwacht een beurs? Geen probleem! 

- Pennen met een hele korte leverdatum 2 tot 4 werkdagen vindt u bij ons in een aparte categorie. Ga eenvoudig naar Snel pennen.

Bestel Snel pennen alleen indien noodzakelijk, schrijfwaren met een standaard levertijd zijn voordeliger.

Is de bedrukking van een snelle levering van dezelfde hoge kwaliteit als een standaard levertijd?

De bedrukking van uw schrijfwaren is belangrijk. Bij de snelle levering wordt gebruik gemaak van dezelfde druktechnieken als bij de duurdere pennen. Het enige verschil is dat zeefdruk, geschikt voor een groot drukformaat, maar met maximaal 1 drukkleur geleverd kan worden vanwege een langer droogproces.

Wie bezorgt mijn bestelling? 

Uw bestelling wordt verzonden door een van onze koeriersdiensten. U dient voor ontvangst te tekenen. U ontvangt vooraf een indicatie of een track-and-trace-nummer om uw zending te volgen. 

Kan ik een bezorgtijd afspreken?

Wij kunnen u laten weten op welke dag de artikelen bezorgd worden. Helaas is het niet mogelijk om een exacte tijdstip van levering te geven. Onze koeriersdiensten werken van 8 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds. Binnen dit tijdsbestek kunnen zij uw goederen afleveren.

De bezorging van mijn goederen is niet gelukt, wat kan ik doen?

Het kan gebeuren dat door bepaalde omstandigheden of door een communicatiefout het niet gelukt is om de goederen af te leveren. De volgende dag volgt een 2e aanbieding. Wanneer er niemand aanwezig is om het pakket aan te nemen worden een 3e en 4e aanbieding door ons in rekening gebracht. 

Kan ik het afleveradres tussentijds wijzigen?

In sommige gevallen is het mogelijk om het afleveradres tussentijds te wijzigen. Wij zullen er alles aan doen om de goederen op het gewenste adres te krijgen. Neemt u voor een wijziging altijd even contact met ons op betreffende de mogelijkheden.

Mijn bestelling is beschadigd, wat kan ik doen?

Geef eventuele beschadigingen zo vroeg mogelijk door. Wij kunnen in overleg zorgdragen voor herstel of voor een nieuwe, snelle levering. Uiteraard zullen wij het overleg voeren met de koeriersdienst betreffende de wijze van leveren.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Uiteraard leveren wij ook in onze buurlanden België en Duitsland. Hiervoor geldt een toeslag. De kosten voor de levering worden vooraf aangegeven. Kosten voor verzending naar andere landen zijn op eigen risico. De Pennenwinkel is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal, met uitzondering van België en Duitsland.

Bestel uw bedrukte schrijfwaren snel en eenvoudig bij De Pennenwinkel. U kunt gratis samples aanvragen of bestel een samplekit. Geef uw wensen door en wij verzorgen een samplepakket bestaande uit ongeveer 8/10 artikelen.

Staat uw vraag er niet tussen? Geef het aan ons door via het contactformuler.

 

Contact