Geen filteropties mogelijk
Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Liberty pennen

Liberty balpennen: Tijdloos en modern, zonder franje een overtuigend design. Populair model met optionele mogelijkheden voor metaalaccenten. Voel de vrijheid van de reclameboodschap. Kies uit 50 kleuren verdeelt over vier verschillende oppervlakteuitvoeringen: transparant, hardcolor, softtouch en varnished. Kies uit een zwarte of blauwe Magic Flow vulling, zonder onderbrekingen en zonder vlekken moeiteloos schrijven. Zes drukposities zorgen ervoor dat uw reclamepen op unieke wijze gepersonaliseerd kan worden. 

Liberty balpennen laten bedrukken

Met maar liefst zes drukposities en 5 verschillende druktechnieken biedt de Liberty u uitzonderlijke mogelijkheden. Personaliseer uw pen met logo, bedrijfsgegevens, tekst of een websitevermelding. Kies voor houder- en/of clipbedrukking, gravure, all around druk of high defenition druk (briljante en voelbare druktechniek). Senator maakt gebruik van geavanceerde druktechnieken voor een blijvende, strakke en perfecte bedrukking. Kies voor Duitse, degelijke kwaliteit. Logo's met fijne details of kleurschakeringen zijn voor Senator geen probleem.

Samples van Liberty balpennen aanvragen

Het is soms lastig om de kleur van een pen vanaf het beeldscherm goed in te schatten. Senator biedt een veelzijdig kleurenpalet. Blauw is bij Senator soms wel 4 kleuren blauw. Om zeker te zijn dat uw pen past bij uw huisstijlkleur én om u te overtuigen van het schrijfgemak en schrijfplezier, kunt u bij ons gratis samples aanvragen.

Maak eenvoudig gebruik van de button Sample aanvragen, die u bij elk product vindt. Meerdere samples aanvragen? Vul dan eenvoudig de kleurnummers en modellen in bij Opmerkingen/Gewenste kleuren. U ontvangt uw samples binnen 3 werkdagen.

Senator pennen, model Liberty, bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? Mail ons het gewenste aantal, de gewenste kleuruitvoering, uw logo en eventuele drukteksten. Wij maken voor u een digitale drukproef. Door de digitale drukproef krijgt u een visueel beeld van de gekozen pen met de bedrukking op de gewenste drukpositie(s). Na akkoord op de drukproef gaan uw pennen in productie. Afhankelijk van model ontvangt u uw Senator pennen in 7 of in 15 werkdagen met een "verse" vulling.

Met de Liberty balpen heeft u dé perfectie promotiebalpen in handen.