Luxe pennen

Geef een pen cadeau als relatiegeschenk. Of bestel luxe pennen bij ons en laat uw pennen ook bij ons graveren of bedrukken!  Een mooi cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt, iemand bedankt of uw bedrijf promoot. Met een gegraveerde of bedrukte pen blijft u in de belangstelling staan. Wij staan voor u klaar met onze professionele drukkerij.

Direct naar het assortiment luxe pennen

Kalipso luxe pennen

Bestseller Kalipso balpen

€ 0,44 bij 10.000 stuks
€ 1,25 vanaf 50 stuks
 

Naast luxe pennen ook pennen graveren of bedrukken

Bij ons kunt u zowel uw pen laten graveren als bedrukken. De wijze waarop de pen wordt bedrukt is afhankelijk van het materiaal, u kunt kiezen voor meerdere kleuren, een full colour logo of het bedrukken met fotofoil. Natuurlijk tonen wij u eerst een digitale drukproef voor we écht aan de slag gaan. Nieuwsgierig?

Ook is het mogelijk om pennen te laten graveren, een relatiegeschenk met een wat luxere uistraling! Kies voor een mooie pen, en als u ons de tekst en het lettertype doorgeeft dan regelen wij de rest. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Snel en gemakkelijk luxe pennen bestellen

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Aanvullende informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier. Een spoedaanvraag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd, een reguliere aanvraag heeft u tussen de 10 en 15 werkdagen in huis. En u hoeft er niet de deur voor uit! Het bestellen en goedkeuren van de drukproef gaat allemaal digitaal.

luxe pennen bestellen? Vraag nu een gratis sample  aan!

Voor iedere prijscategorie is er een passende optie. Laat ons weten wat uw wensen zijn! Wij denken graag met u mee. Al een idee wat u wil? Bestel hieronder uw gewenste product of vraag naar onze gratis samples!

Kosmos luxe pen

Kosmos balpen

€ 0,40 bij 10.000 stuks
€ 1,25 bij 50 stuks
_____________________________________________________________    
 

Touchscreen luxe pen Mini

Mini touch balpen metaal

€ 0,38 bij 10.000 stuks
€ 0,72 bij 300 stuks
 
_____________________________________________________________

Tijat luxe pen frost

Tijat balpen frost

€ 0,41 bij 10.000 stuks
€ 0,68 bij 250 stuks
 
_____________________________________________________________

Loksy luxe pen

Loksy balpen

€ 0,49 bij 10.000 stuks
€ 0,97 bij 50 stuks
 

Contact