Mooie pennen kopen

Mooie pennen kopen doe je bij de Pennenwinkel. Wij zijn de grootste aanbieder van mooie en exclusieve pennen van Nederland. Onbedrukt en bedrukt met logo te bestellen vanaf kleine afnames. Een onbedrukte levering heb je doorgaans in 2 of 3 werkdagen in huis. Een bedrukte levering (bedrukt of gegraveerd met jouw bedrijfslogo, tekst of reclameslogan) varieert van 3 tot 15 werkdagen, afhankelijk van model en bedrukking.

Direct naar mooie assortiment pennen

Mooie pennen collectie

 

Mooie pennen bestellen

Er is veel keuze. We helpen je graag op weg. Wil jij een pen met dé perfecte vorm en functie? Denk dan aan de volgende punten voordat je een mooie pen gaat bestellen:

1. Schrijfsysteem (bijvoorbeeld een draaibalpen, drukbalpen, rollerbalpen of vulpen)
2. Materiaaloppervlakte (bijvoorbeeld in hardcolor, transparant, semi-transparant, metaal, aluminium of softtouch)
3. Prijsrange (vanaf 0,13 per stuk inclusief bedrukking in 1 drukkleur)
4. Kleur (vele kleurmogelijkheden waaronder zilverkleurige en goudkleurige pennen)
5. Vulling (van standaardvulling in blauw of zwart, ook keuze uit rode of groene inkt, gelvulling of floatingballvulling)
6. Doelstelling (koop ik de pen voor school, als beurspen, bedrijfspen of relatiegeschenk of als voorraadpen)

Uiteraard willen we je graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze website of geef direct je wensen aan. Vul het contactformulier aan de linkerkant in. Dan stellen wij gratis een samplekit samen.

Mooie pennenMooie pennen

Mooie balpennen merken 

MOOIE PENNEN BEDRUKKEN OF GRAVEREN

Wil je de pennen laten voorzien van je eigen bedrijfslogo, tekst of bedrijfsgegevens. Of wil je het laten bedrukken met een reclametekst. We bieden diverse bedrukkingstechnieken om jouw pen te personaliseren. Bedrukken van kunststof pennen kan al vanaf 50 stuks, metalen pennen vanaf 25 stuks en metalen pennensets al vanaf 10 sets. Hieronder geven we je een overzicht van de meest gebruikte druktechnieken:

A. Zeefdruk, voor het bedrukken van een groot drukoppervlakte, geschikt voor hoge logo's
B. Tampondruk, voor het bedrukken van lastig te bereiken oppervlaktes, ook geschikt voor langwerpige logo's
C. Full colour bedrukking voor kleurrijke logo's, foto's of illustraties
D. Gravure of etsing voor een elegantie uitstraling

Bestellen van bedrukte pennen is heel eenvoudig. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, geef dan het model, de kleur, het aantal en de gewenste bedrukking aan ons door, vergezeld van je logo of gewenste druktekst. Je ontvangt van ons een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef plannen wij de order in en afhankelijk van de leverdatum ontvang je 3 tot 15 werkdagen later mooie bedrukte balpennen in huis.

 

mooie Pennen

mooie pennen

 

Mooie Pennenmerken

Contact