Notitieboek met opdruk

Notitieboekjes met opdruk

Op zoek naar het perfecte item om cadeau te doen? Bij ons vindt u de mooiste ideeën voor een prachtig notitieboek, in A4, A5 of handig zakformaat. Wilt u uw logo deel uit laten maken van het leven van uw klanten? Een notitieboek met opdruk van eigen logo wordt vaak dagelijks gebruikt, thuis, op het werk of op kantoor. Niets is zo handig om een notitieboekje gauw bij de hand te hebben, om gedachten en ideeën te onthouden of vergaderingen te noteren. En bij elk gebruik komt het logo of de bedrijfsgegevens onder de aandacht van uw klant. De zakformaten zijn handig om mee te nemen in de tas en wanneer u kiest voor een boekje met memo's en gekleurde stickynotes, zal een afspraak of taak niet gauw meer worden vergeten! U vindt bij ons een kleurrijk assortiment. Kiest u voor basic A4 of A5 modellen of gaat voor onze gerecyclede notitieboeken, met pen en sluitelastiek? Welk model u ook kiest, wij drukken uw logo vakkundig op al onze artikelen.

Notitieboeken-met-opdruk-bestellen

Duurzame, trendy en leuke notitieboekjes

Wist u dat vele van onze notitieboekjes gemaakt zijn van gerecycled karton. Hiermee kiest u op verantwoordelijke wijze een relatiegeschenk. We volgen alle trends en ontwikkelen. Zo vindt u de meest populaire en gangbare modellen in diverse kleurcombinaties. U kunt kiezen uit leuke ontwerpen. Zo zijn er notitieboeken met een draaghandvat, elastieksluiting, ringbandomslag, magneetsluiting en pen. Wat dacht u van all around notitieboekjes, opvouwbaar en tevens voorzien van memo's en kleurrijke zelfklevende memo's. Altijd op zoek naar een pen? Geen nood, bij onze notitieboekjes vindt u aan de voorzijde, aan de zijkant of binnenin altijd een handige, bijpassende pen. Direct gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk.

Notitieboek met pen en opdruk

Notitieboekjes met eigen opdruk

Natuurlijk wilt u uw klant een blijvende herinnering geven aan uw bedrijf. Uw logo, bedrijfsgegevens of tekst plaatsen wij aan de voorzijde, soms zelfs aan de binnen- of achterzijde van het boekje. Bij onze custom made exemplaren, notitieboekjes die u zelf qua formaat, indeling, kleur en materiaal samen kunt stellen, is een opdruk op allerlei posities mogelijk. Zo kunt u alle binnenvellen enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Wilt u ook een opdruk op de pen? Dat kan. Dit geldt tevens voor de stickynotes en de memo's. Welk geschenk u ook kiest, wij dragen zorg voor de perfecte opdruk. Wij maken gebruik van professionele machines die middels tampon-, zeef- of digitaal druk uw logo drukken. 

 

Notitieboek met sticky notes en opdruk

Handige notitieboekjes online bestellen

Online bestellen is bij ons heel eenvoudig. U hoeft er de deur niet voor uit. Een bestelling plaatst u heel gemakkelijk via onze webshop, maar kan ook telefonisch, via de chat of via de mail. Misschien wilt u onze notitieboekjes eerst beoordelen, voordat u tot aanschaf overgaat? Wij sturen u gratis 1 of meerdere proefexemplaren, in de kleur die u graag wilt. Niets is zo eenvoudig om op uw bedrijf, eventueel samen met collega's tot een keuze te komen om het juiste geschenk cadeau te doen. Uiteraard zijn onze notitieboeken ook geschikt voor eigen gebruik op kantoor. Zo heeft u nooit een tekort aan notitiepapier, sticky notes of memo's. En een pen hoeft u ook niet te zoeken.

Ervaar ons online bestelgemak en scherpe prijzen. En heeft u vragen, wij zijn elke werkdag te bereiken. Bel ons op 0599 414 212, mail ons via info@depennenwinkel.nl of chat met ons.

Notitieboeken met opdruk

 

Contact