Notitieboeken bedrukken kleine oplage

Kleine oplage notitieboeken bedrukken

Het juiste promotiegeschenk voor uw relaties vinden? Dan kiest u met bedrukte notitieboekjes voor het perfecte relatiegeschenk. Vanaf kleine oplages snel en professioneel gedrukt met uw eigen logo, boodschap of bedrijfsgegevens. Met onze handige notitieboekjes worden belangrijke boodschappen en ideeën niet snel vergeten. Kies uit verschillende kleuren en uitvoeringen, denk hierbij ook aan onze gerecyclede materialen. Van handige zaknotitieboekjes tot volwaardige exemplaren. Al onze boekjes zijn uitgerust met een pen, zodat u afspraken en gedachten meteen kunt noteren. Bestellen kan al vanaf 50 stuks.

Notitieboeken bedrukken kleine oplage

Notitieboek als cadeau, om blij van te worden!

Notitieboeken zijn populair als geschenk. Zo zijn ze bijv. handig om mee te nemen in een documententas. Sommige notitieboekjes zijn een waar allround bureau-artikel. Diverse boekjes zijn uitgerust met pen, memo-sticks, schrijfblaadjes en post-its. Qua promotioneel artikel is het een product dat vele mogelijkheden heeft qua kleur, uitstraling en materiaal. Diverse toepassingen en uitbreidingen zijn mogelijk. Zo kunt u kiezen uit gerecycled papier, glans gelamineerde omslagen, wire-o-omslagen, full colour omslagen naar eigen ontwerp en omslagen met sluitelastiek. Elk binnenvel kunt u tevens voorzien van uw logo, maar ook van lijnpapier. Een schaduw van het logo in de lijnen geeft een speciaal effect, waardoor uw logo op elk binnenvel weer onder de aandacht komt van uw klant. En niet onbelangrijk: al deze uitvoeringen kunt u vanaf lage oplages bestellen. U hoort het: niet voor niets staan bedrukte notitieboekjes op nummer 3 als populairste relatiegeschenk. 

Kleine oplage A5 notitieboekjes bedrukken

 

Kleine oplage aan notitieboeken bestellen

Wij zijn overtuigd door de kracht van notitieboekjes als relatiegeschenk. We helpen u graag om het perfecte item te vinden voor een succesvolle reclame. Zet in stijl uw logo op één van onze artikelen. Om het u makkelijk te maken bieden wij u het volgende:

  • gratis proefexemplaren ter beoordeling
  • bestellen vanaf kleine oplages
  • gratis verzending van order en proefexemplaar
  • gratis digitale drukproef
  • betaling na aflevering of via Ideal
  • vakkundig advies
  • bereikbaar via chat, telefoon en mail
  • snelle respons op al uw vragen
Notitieboeken A4 in kleine oplages bedrukken

Contact met ons

Offertes en samples aanvragen kunt u met onze overzichtelijke website eenvoudig online doen. Net als een bestelling plaatsen. Wilt u liever persoonlijk contact of overleg over de mogelijkheden? Mail ons dan via info@depennenwinkel, bel ons op 0599 414 212 of chat met ons. We staan u graag te woord. Wilt u andere aantallen, een onbedrukte order of heeft u vragen over de mogelijkheden voor het drukken van uw logo? Niets is ons te veel. We horen graag van u!

Kleine oplage notitieboekjes met pen en memo bedrukken

 

Contact