Kleur

Prijs

t/m

Merk

Ga eens Parker Jotter balpennen met logo weggeven en laat bij de Pennenwinkel de mooiste Parker Jotter modellen bedrukken. Dit kan al v.a. slechts 25 stuks. We hebben de mooiste Jotter-juweeltjes voor u in deze categorie, natuurlijk leverbaar in de allernieuwste kleuren. Dit model uit huize Parker is de klassieker onder de luxe pennen. En blijft niet voor niets onverminderd populair. Nog steeds fris, nog steeds mooi en nog steeds schrijfklaar. Pak de Jotter en u wilt niets anders meer. Voorzien van de zo bekende en gewaardeerde Jotter vulling. En natuurlijk altijd geleverd in een mooie Parker geschenkverpakking. Klaar om te geven, klaar om klanten origineel te bedanken voor een aankoop, voor jarenlang trouwe dienst of als waardering voor een prettige samenwerking.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Parker Jotter Steel balpen Core blauwe of zwarte vulling

  Parker Jotter Steel balpen bedrukken graveren

  € 7,49 bij 2.500 stuks
  € 8,27 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Jotter Steel balpen Core blauwe of zwarte vulling

  Parker Jotter Steel balpen Core blauwe of zwarte vulling

  € 7,49 bij 2.500 stuks
  € 8,27 vanaf 100 stuks
 • Parker Jotter Originals rollerbalpen

  Parker Jotter Originals rollerbalpen

  € 11,50 bij 500 stuks
  € 15,05 bij 10 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Jotter Originals rollerbalpen

  Parker Jotter Originals rollerbalpen

  € 11,50 bij 500 stuks
  € 15,05 vanaf 10 stuks
 • Parker Jotter XL Monochrome balpen

  Parker Jotter XL Monochrome balpen

  € 22,27 bij 100 stuks
  € 27,13 bij 10 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Jotter XL Monochrome balpen

  Parker Jotter XL Monochrome balpen

  € 22,27 bij 100 stuks
  € 27,13 vanaf 10 stuks
Per pagina:

Parker Jotter pennen

Laat klassieke Parker jotters bedrukken, gewoon online

Online profiteert u bij ons van de allerscherpste prijzen, zonder poespas. U kunt deze klassieke Parker Jotter pennen al laten bedrukken v.a. 25 stuks. Bestelt u er meer, dan krijgt u bij elke volgende staffel korting, dit kan aardig oplopen, zeker bij hele grote aantallen. Online kunt u ook eerst een sample aanvragen, mocht u het model niet kennen. We kunnen ons dit haast niet voorstellen, want niet voor niets is de Jotter het langstlopende model in de collectie. Altijd verfrissend doordat jaarlijks wel een nieuw model of nieuwe kleur wordt uitgegeven. Het is een inspirerende pen die nog altijd zeer gewild is bij vele trouwe en nieuwe fans. Ontdek alle mogelijkheden, zoals de standaard Jotter in blauw, wit, zwart en rood. Of de mooie Parker Bond Street serie, ook verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Of ontdek de geheel nieuwe kleurenlijn, verkrijgbaar in fris geel, fris oranje, magenta en zelfs lichtblauw. Regel alles op uw telefoon of vanachter uw computer, van de eerste sampleaanvraag tot aan het akkoord op de drukproef

Kies bewust voor de Pennenwinkel, we bieden net iets meer

Er zijn vele aanbieders, maar er is maar één pennenwinkel. Bij ons kunt u uw Parker iconen direct bestellen, maar daarnaast gebruik maken van allerlei gemakken gebruik maken om tot een bewuste keuze te komen:

● altijd de allernieuwste modellen direct uit voorraad leverbaar
● altijd standaard voorzien van een mooie geschenkverpakking
● ruime drukmogelijkheden, ook rondomdruk in meerdere kleuren
● gravure mogelijkheden op het bovenste gedeelte van de pnen
● gratis samples op zicht
● vrijblijvende drukproeven
● filterkeuze op prijs en kleur
● 24/7 bestellen
● snelle levering mogelijk in 2 werkdagen!

Daarnaast kunt u supersnel in contact met ons komen via de chat, de telefoon of per mail. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, drukproeven voor u te maken of samples te versturen. Genoeg redenen om te kiezen voor ons bedrijf. Wij helpen uw bedrijf vooruit!

Betrouwbare Parker Jotter pennen

Voor klanten die graag schrijven en die een pen geen tel kunnen missen is de Jotter de perfecte keuze. De pen wordt geleverd met gepatenteeerde QuinkFlow vulling met blauwe of zwarte inkt. Jarenlang te gebruiken, want in iedere goede boekhandel vindt u navullingen. Het onderste deel van de pen is van plastic, het bovenste deel van roestvrijstaal. Ontworpen voor veelvuldig en langdurig gebruik. Wanneer u als bedrijf kwaliteit uit wilt stralen, dan kunt u niet om dit model heen. Het is de meest verstandige en smaakvolle keuze. Bekijk ook eens de geheel roestvrijstalen versie, of de Parker SS met goudkleurige accenten. Voor diegene met grotere handen is er nu zelfs de Jotter XL versie, net iets groter dan de standaard versie. Tot slot de duurste versie, de premium, verkrijgbaar in een mooie bruine roestkleur. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken.

Parker Jotter pennen bedrukken met de mooiste druktechnieken

Zet uw logo op een Jotter en uw naam zal geassocieerd worden met de kwaliteit en duurzaamheid van dit merk. V.a. kleine aantallen kunt u Parker Jotter pennen bedrukken met tekst of logo. Dit kan op het onderste of bovenste deel van de balpen. Door de kenmerkende pijlvormige clip is de Parker Jotter niet op de clip te bedrukken. In dit geval zou dit ook zonde zijn, want de clip is het niet te missen boegbeeld van de pen. Het volgende is mogelijk:

● zeefdruk op groot drukoppervlakte, maximaal 4 kleuren
● tampondruk links en of rechts van de clip op zowel boven- als onderdeel
● gravure op boven- en onderdeel, zowel links als rechts van de clip

De modellen zijn leverbaar in geheel roestvrijstaal of deels plastic/roestvrijstaal. Op het plastic onderdeel is alleen een kleurendruk mogelijk. Bekijk alle ontwerpen, met als basis nog altijd het authentieke model van 60 jaar geleden. Alle exclusieve, nieuwe ontwerpen, hebben nog steeds die herkenbare klik.