Parker pennenset

Parker pennenset

Een Parker pennenset koop je goedkoop online bij de Pennenwinkel. Laat jouw pennenset(s) graveren of bedrukken met  je bedrijfslogo, namen van personeel of bedrijfsgegevens. Bij de Pennenwinkel bestel je kleine aantallen pennensets of indien gewenst 1 pennenset. Combineer de Parker Jotter steel balpen met het vulpotlood. Ga voor de Urban combinatieset of de I.M..

Vraag gewoon eenvoudig een offerte m.b.t. jouw wensen en vul het contactformulier in.

Of ga direct naar het assortiment

 

Parker pennenset

Een Parker pennenset kopen

Parker pennensets kun je cadeau geven, gebruiken als relatiegeschenk of je eigen personeel mee in het zonnetje zetten. Parker is een bekend merk. Iedereen kent wel de populairste pen, de Parker Jotter. Koop je één of meerdere pennensets? Onze pennensets worden altijd geleverd in Parker geschenkverpakkingen. Online een offerte of sample aanvragen of je bestelling plaatsen, wij maken het eenvoudig. Via onze sample aanvraag butoon, onze offerte aanvraag button en onze eenvoudige bestelprocedure kun je alles via de computer, tablet of smartphone regelen. 

Wij leveren het hele assortiment van Parker. Staat jouw model er niet tussen. Vraag dan gerust om informatie. Onze prijzen zijn aantrekkelijk laag.

Een Parker pennenset graveren

Je kunt de pennensets laten personaliseren door middel van een lasergravure of een bedrukking in één of meerdere drukkleuren. Op een set van 2 schrijfwaren kan dit met een gelijkblijvende personalisering. Je kunt ook kiezen voor twee verschillende personaliseringen. Bij een gravure halen we het bovenste laagje van de pen eraf, bij een opdruk maken we gebruik van zeef- of tampondruk. Bij een opdruk kun je kiezen uit maximaal 4 drukkleuren. 

Kies je voor een gravure of een bedrukking op jouw pennenset? Je ontvangt altijd vooraf een drukproef via de mail. Na akkoord op deze drukproef of een gewenste wijziging gaan wij de opdracht inplannen. 

Heb je een gewenste leverdatum voor de pennensets? Wij kunnen al jouw Parker artikelen snel leveren. Al vanaf 3 werkdagen. Heb je geen deadline. kies dan voor de standaard levertermijn, dit is goedkoper. Wil je contact met ons? Via de chat, de mail, de telefoon en het contactformulier kun je snel met ons overleggen. Voor betrouwbaar kopen, toonaangevend drukken van kwalitatief hoogwaardige Parker pennen met een lange gebruiksduur ben je bij ons aan het juiste adres 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van leuke geschenksets en pennensets:Parker pennensetParker pennenset

Parker Jotter Steel vulpotlood en Parker Jotter Steel balpen combineren in één Parker pennenset.
Geleverd in luxe geschenkdoos van Parker voor 2 pennen.

Parker pennensetParker Pennenset

Parker I.M. balpen en Parker I.M. rollerbal combineren in één Parker pennenset. Geleverd in
luxe Parker geschenkdoos voor 2 pennen.

Parker pennenset
 

 

Contact