Kleur

Prijs

t/m

Merk

Parker Vector pennen bedrukken of graveren? Bestel dit betrouwbaar schrijfinstrument v.a. 10 stuks. Ook verkrijgbaar in rollerbalpenuitvoering. Altijd geleverd in een mooie verpakking, dus direct geschenkklaar. Bedrukken is mogelijk in iedere pms-kleur. Graveren, waaronder naamsgravure, is mogelijk op diverse posities. Geleverd met Quinkflow-vulling.

✅ direct uit voorraad ✅ kleine aantallen offerte ✅ scherpe prijzen ✅ gratis filmproef ✅ snelle leveringoptie

Parker Vector steel pennen bedrukken

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Parker Vector balpen

  Parker Vector balpen

  € 6,56 bij 2.500 stuks
  € 7,53 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Vector balpen

  Parker Vector balpen

  € 6,56 bij 2.500 stuks
  € 7,53 vanaf 100 stuks
 • Parker Vector Steel rollerbal

  Parker Vector Steel rollerbal

  € 6,87 bij 2.500 stuks
  € 7,85 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Vector Steel rollerbal

  Parker Vector Steel rollerbal

  € 6,87 bij 2.500 stuks
  € 7,85 vanaf 100 stuks
 • Parker Vector Steel balpen blauwe of zwarte vulling

  Parker Vector Steel balpen

  € 11,52 bij 2.500 stuks
  € 12,83 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Vector Steel balpen blauwe of zwarte vulling

  Parker Vector Steel balpen blauwe of zwarte vulling

  € 11,52 bij 2.500 stuks
  € 12,83 vanaf 100 stuks
 • Parker Vector Steel rollerbalpen

  Parker Vector Steel rollerbalpen

  € 13,46 bij 1.000 stuks
  € 16,46 bij 10 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Vector Steel rollerbalpen

  Parker Vector Steel rollerbalpen

  € 13,46 bij 1.000 stuks
  € 16,46 vanaf 10 stuks
 • Parker Vector Steel vulpen

  Parker Vector Steel vulpen

  € 22,95 bij 500 stuks
  € 28,88 bij 10 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Parker Vector Steel vulpen

  Parker Vector Steel vulpen

  € 22,95 bij 500 stuks
  € 28,88 vanaf 10 stuks
Per pagina:

Parker Vector pennen

Parker Vector pennen, betrouwbare schrijfwaren die een leven lang mee gaan. De pen wordt geleverd met een QuinkFlow vulling, die na gebruik makkelijk te verwijderen is. In iedere boekhandel kunt u vervolgens een originele Parkervulling kopen. Het Parker karakter zit voornamelijk in de clip. Parker maakt gebruik van een clip in de vorm van een pijl. Direct herkenbaar door iedere ontvanger. De jarenlange populariteit van dit merk maakt het een ideaal relatiegeschenk in het duurdere segment. U vaart als bedrijf mee op het bekende Parker-merk.

Parker Vector pennen bedrukken

 

 

Hierdoor is deze veelzijdige pen inzetbaar bij gebeurtenissen waarbij u uw waardering wilt tonen. Denk aan een jubileum, afscheid of verjaardag. Of zomaar, omdat iemand het verdient. Wanneer u Parker Vector pennen gaat bedrukken of graveren blijft het een herinnering aan dat speciaal moment. Menig ontvanger zal de pen op een prominente plek in huis leggen en er dagelijks mee schrijven. De klassieke uitvoering is beschikbaar in balpen en rollerbalpen. Dit geldt tevens voor de iets duurdere en chiquere Vector steel model. De prijs van deze uitvoering ligt net iets boven de Parker Jotter balpen

 

Parker Vector pennen bedrukken

Paker Vector pennen bedrukken is mogelijk vanaf kleine aantallen. Het is een buitengewone pen met een geweldige kwaliteit die u aan speciale mensen geeft. Plaats logo, tekst of voornaam op het korte of lange gedeelte van de pen. Dit kan zowel links als rechts van de clip of juist in het verlengde van de clip. Een opdruk is mogelijk tot wel 4 kleuren. Voor kleurrlijke logo's hebben wij een full colour digitale optie. Op speciaal verzoek is een grotere weergave mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u een hoog logo heeft. Voor de verpakking zijn ook diverse drukmogelijkheden, u kunt ons hiervoor benaderen. U ontvangt van ons een drukproef via de mail voor controle van de einduitvoering.

parker Vector rollerbalpen bedrukt

Parker Vector pennen graveren

Liever Parker Vector pennen graveren? Dit kan op het roestvrij stalen gedeelte. Voor de Parker Vector standaard uitvoering niet mogelijk, echter geeft de steel-uitvoering u uitgebreide mogelijkheden. Kiest u voor deze techniek dan wordt de toplaag van de pen verwijderd met een lasergraveermachine. Uw logo wordt zichtbaar in de onderliggende kleur, namelijk donkergrijs. Een gravure is slijtvast en wordt door velen als stijlvol ervaren. Ook beschikbaar voor de rollerbaluitvoering.

Parker Vector steel pennen graveren

Bestellen v.a. 10 stuks

Bekrachtig uw boodschap al vanaf 10 stuks. U vindt de pen hier zoals u het wilt. Bestel het aantal dat u nodig heeft. Plaats uw order online of stuur ons een mail. Vragen kunt u ook telefonisch stellen, we zijn alle werkdagen voor u beschikbaar. Bent u niet zo bekend met deze uitvoering? We kunnen u op zicht een sample sturen. Qua levertijd heeft u twee mogelijkheden. De standaard levertijd en de snelle levertijd. Op onze site tonen wij de standaard levertijd, dit is de goedkoopste optie. Zo bestelt u zo voordelig mogelijk uw favoriete Vector schrijfwaren. Liever eerst een offerte? Natuurlijk maken we op basis van uw wensen graag een prijsoverzicht.

Is het niet helemaal wat u zocht? Kijk dan eens bij Parker IM of Parker Urban. Ook raden wij het merk Waterman aan.

Parker Vector geschenkverpakking