Pen bedrukt

Bij de Pennenwinkel kunt u snel en eenvoudig balpennen met een bedrukking bestellen. Van goedkope bestseller pennen tot luxe merkpennen. Vanaf 50 stuks tot 100.000 stuks. Voor ons is elke klant even waardevol. Of u nu veel pennen met bedrukking koopt, of weinig pennen. In elke prijsklasse hebben wij dé ideale promotiepen. Een pen om weg te geven tijdens een beurs, een pen voor uw potentiële klanten of bedrijfspennen, met een kwalitatief goede pen met uw eigen bedrukking maakt u zeker indruk en wordt u gewaardeerd!

Direct naar assortiment bedrukte pennen

Pen bedrukt Profi

Profi balpen bedrukt op groot drukformaat

Vanaf € 0,24
Minimale bestelling : 500

 

Waarom pennen met bedrukking bestellen?

Promotiepennen zijn nog steeds het meest favoriete give-away. Het is voordelig in aanschaf op vele manieren te voorzien van uw bedrijfslogo, foto, afbeelding of tekst. En de keuze is gevarieerd. Van een eenvoudige strooipen, tot touchscreen pen of een luxe pen van Parker of Waterman. U kunt uw eigen budget vaststellen. Pennen gaan van hand tot hand, gemiddeld gaat een voordelige strooipen door 7 mensen handen. Ieder huishouden heeft meerdere pennen met bedrukking. En maar  liefst 80% weet van welk bedrijf een bepaalde pen is gekregen.

Pennen laten bedrukken, op welke manier?

Er zijn verschillende manieren om uw pen van een bedrukking te voorzien. Voor grote logo's gebruiken wij zeefdruk. Met zeefdruk kan nagenoeg all around de pen gedrukt worden. Uw logo komt bij deze druktechniek goed uit de verf. Tampondruk is geschikt voor bedrukking op de clip en op lastige ondergronden. Uitermate geschikt voor langwerpige logo's en tekst. Sommige pennen zijn aantrekkelijk om uiterst summier te bedrukken. Less is more, zeg maar. En wilt u écht opvallen, laat dan een afbeelding of foto op de pen  drukken met bijvoorbeeld foliedruk of een full colourbedrukking.

Naast een bedrukking is het ook mogelijk de pennen te laten graveren. Metalen en aluminium pennen kunnen uiterst precies met een lasergravure gepersonaliseerd worden. Is er ruimte op de clip? Een lasergravure op een glanzende chromen clip geeft een zeer luxe uitstraling?

Meer weten over alle bedrukkingstechnieken? Klik dan hier.

Pennen met bedrukkking, samples bestellen?

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Plaats een bestelling via ons bestelformulier of vraag gratis samples aan. Samples kunt u heel eenvoudig bestellen via onze sample aanvraagbutton.

 Vragen kunt u eenvoudig stellen middels ons contactformulier of ga direct naar veelgestelde vragen. We maken het u graag eenvoudig.Beat pen bedrukt

Beat kwaliteitsbalpen

Vanaf € 0,24
Minimale bestelling : 500
 

X-Tasy pen bedrukt

X-Tasy kwaliteitsbalpen transparant

Vanaf € 0,24
Minimale bestelling : 500

Light pen bedrukt

Light kwaliteitsbalpen

Vanaf € 0,26
Minimale bestelling : 500

De Pennenwinkel.nl: Wij doen het!

Andere klanten zochten ook op: bedrijfspennen bestellen en pennen met logo bestellen

Contact