Pen bedrukt

Een pen bedrukt met logo of tekst kan veel voor uw bedrijf betekenen. Het is immers goedkoop in aanschaf. U kunt honderden of zelfs duizenden mensen blij maken met een bedankje dat nog geen € 0,25 hoeft te kosen. Voor 1000 stuks betaalt u dan nog geen € 250,00. Zo voordelig kunt u uw bedrijfsgegevens uitdelen aan klanten en relaties. Een pen is nog altijd een bedankje dat goed in de smaak valt. Ontdek alle mogelijkheden in kunststof en metalen uitvoeringen. Of ga voor een milieuvriendelijke variant. Een pen bedrukt bestelt u al vanaf 50 stuks. 

✅ Grootste keuze van Nederland ✅ Direct uit voorraad ✅ Gratis drukproef ✅ Gratis samples ✅ Snelle levering

Pen bedrukt

Welke pen bestellen

Een pen bedrukt met uw bedrijfsgegevens is een uitstekende tool om uw bedrijfsherkenning te vergroten. De kosten in aanschaf zijn laag. Ook voor de meer bekendere pennenmerken. Een pen van een bekend merk is het overwegen waard. Dit zijn vaak modellen die net iets langer meegaan, waardoor uw logo langer in omloop is. Eén pen wordt vaak door meerdere mensen gebruikt, tijdens de levensduur soms wel door 7 verschillende personen. Met een pen bedrukt door Toppoint, Prodir, Senator of Ritter maakt u optimaal gebruik van allerlei voordelen:

✔ Ruim kleurenpalet
✔ Mix and match opties
✔ Grote drukoppervlakten
✔ Clipbedrukking en rondombedrukking
✔ Milieuvriendelijke varianten

Deze merken komen bovendien elk jaar met nieuwe modellen. Een onverwacht populair model is de Liberty pen van Senator. Sinds enkele jaren op de markt, maar bleek een onverwacht groot succes. Het is daarom ook de pen met de meeste varianten en kleuropties. Ontdek ook een milieuvriendelijke pen, die kunt u bedrukt bestellen vanaf 50 stuks.

Bamboe pen bedrukt

Druktechnieken

Een pen kan op verschillende manieren bedrukt worden. Dit gebeurt grotendeels op basis van uw wensen. Wilt u zo goedkoop mogelijk een pen personaliseren dan raden we aan te kiezen voor één drukkleur. Wilt u uw logokleuren volgen, dan drukken we in originele pms-kleuren. U kunt natuurlijk ook de kleur van pen kiezen op basis van uw bedrijfskleur. Wat dat betreft is er van alles mogelijk. Iedere pen heeft zijn eigen drukformaten. Hierdoor kan het voorkomen dat de ene pen een veel groter drukformaat heeft dan de andere. Heeft u een hoog logo? Dan adviseren we u graag welke pen het grootst bedrukt kan worden. We werken met zeefdruk op groot drukformaat, tampondruk op klein drukformaat en rondomdruk, die we zelfs voor fotodruk kunnen gebruiken.

Metalen pen bedrukt

Een pen bedrukt bestellen

Een pen bedrukt bestelt u eenvoudig online. Kies uit onze filters, zoals kleur- en prijsfilter. Al onze modellen hebben we in overzichtelijke categorieën geplaatst. Zo kunt u niet alleen terecht voor kunststof pennen, maar is er ook een categorie voor metalen pennen, grappige pennen en touchscreen pennen. Kies uw kleur, het aantal en vul uw gegevens in. Het drukbestand kunt u direct meesturen. Wij gaan dan voor u aan de slag. U ontvangt namelijk een drukproef via de mail. Een handige tool om uw pen in bedrukt formaat te tonen. U kunt nog wijzigingen aanbrengen of de proef akkoord geven. Hierna starten wij met de productie.

Touch pen bedrukt

 

Contact