Pennen

Pennen als relatiegeschenk, pennen om weg te geven tijdens een beurs. Pennen zijn overal. Alleen thuis hebben we al een la vol pennen, een pennenbakje vol pennen, we vinden pennen op ons bureau, bij de computer, de krant.......

Pennen zijn er in vele vormen, kleuren en materialen. Bij ons vindt u het grootste assortiment. We onderscheiden de volgende soorten pennen:

1. >Kunststof pennen

Pennen gemaakt van plastic, al dan niet milieuvriendelijk. Er zijn vele soorten plastic, waarbij kwaliteit het prijsverschil maakt.

2. >Metalen pennen

Metalen pennen zijn er in vele uitvoeringen. Geven vaak een luxe uitstraling door de pen te combineren met glanzende metalen delen. Naast de metalen pen vinden we ook de aluminium pen, een pen van aluminium is lichter en in prijs vaak aantrekkelijker.

3. >Touchscreen balpennen

Deze balpennen zijn niet meer weg te denken in het huidige digitale tijdperk. Enkele jaren geleden waren er een aantal modellen voorhanden, tegenwoordig kunnen we alle populaire modellen aanbieden met een zachte touchtip. De touchtip is doorgaans te vinden op de top van de balpen. Sommige modellen hebben de tip bij het neusje, waardoor je de pen niet hoeft te draaien. Uiteraard zijn de modellen zo gemaakt dat de punt van de pen niet over het scherm schramt.

4. USB-pennen

Populair, vooral rond de bedrijfspresentaties. Door de populariteit van pennen, uitgerust met een USB-stick, kunnen we de pennen al aanbieden vanaf 100 stuks. Handig is dat gegevens vooraf op de USB-stick kunnen worden geplaatst. Maar vooral lang te gebruiken na ontvangst. Voor het opslaan van vakantiefoto's, cursusgegevens of andere data. 

5. Banner pennen

Bannerpennen zijn pennen met een uittrekbaar papieren rol. Beide zijden kunnen full colour bedrukt worden met bijvoorbeeld een kalender, een reclameboodschap of bedrijfsgegevens.

6. Floating pennen

Al jarenlang heel populair. De meeste mensen kennen ze van vakantiereisjes. Floating pennen hebben in de houder een drijver, genoemd de floater. Deze drijver gaat in de houder heen en weer als de pen ook heen en weer wordt bewogen. Eskesen is specialist in het maken van floating pennen in alle soorten, maten en vormen.

7. Grappige pennen

Onder de noemer grappige pennen vallen alle pennen die een opvallende vorm hebben. Pennen in de vorm van fruit, pennen met een smiley of een bewegend lampje. Je kunt het zo gek niet bedenken. Voor een opvallend cadeautje is een leuke, grappige pen een echte aanrader.

8. Powerbank pennen

De allermodernste gadget onder de pennen. Pennen met een powerbank. Geschikt voor het opladen van tablets en smartphones. Uitermate populair bij het jongere publiek

9. Funtionele pennen

Funtionele pennen worden ook wel alles-in-één pennen genoemd. De pen herbergt vaak meerdere gebruiksfuncties. Naast een balpen vaak uitgerust met een marker, touchtip, laser of LED-lampje. Met recht een balpen die je graag altijd bij de hand wilt hebben.

We hebben de belangrijkste soorten pennen hier genoemd. Maar uiteraard wilt u deze pennen graag voorzien van uw bedrijfsgegevens, een logo en misschien zelfs wel met een foto, illustratie of afbeelding. Op onze site ziet u dat iedere pen vaak een andere drukformaat of druktechniek heeft. Dit komt door het model van de pen en de manier waarop het model door onze fabrikant wordt aangeboden. Pennen die in losse onderdelen bij de fabriek liggen hebben de meeste drukmogelijkheden. Pennen die kant en klaar liggen bij de fabriek hebben drukmogelijkheden die passen bij de mal van de fabriek. Soms zit de clip in de weg of een rubberen grip, waardoor het drukformaat kleiner is. Waar u ook voor kiest, wij zorgen altijd dat uw logo goed geplaatst wordt. Hieronder vindt u de meest gangbare druktechnieken.

A. Zeefdruk

Wij bieden het grootste deel van ons assortiment aan met deze drukmethode. Het voordeel van deze drukmethode is dat een groot deel van de pen gedrukt kan worden. Naar wens in één of meerdere drukkleuren. Elke drukkleur wordt per drukgang gedrukt.

B. Tampondruk

Uitermate geschikt voor lastig te bereiken en niet gladde oppervlakten. De clipbedrukking wordt gedaan met tampondruk. Ook pennen die kant en klaar op voorraad liggen, met clip en grip, worden vaak middels tampondruk gedrukt.

C. Digitale druk

Een specialistische druk, waarbij het logo in één keer wordt geplaatst. Uitermate geschikt voor kleurrijke logo's. Ook lange logo's of tekst kan middels deze druktechniek geplaatst worden. 

D. Reliëf druk

Een nieuwe druktechniek die ervoor zorgt dat u het logo kunt voelen. Specialistische druk met vele kleurrijke mogelijkheden. Vooral Senator en Bic zijn gespecialiseerd in deze druktechniek

E. Gravure

Graveren is geschikt op metalen en aluminium balpennen. Maar ook houten pennen kunnen middels een CO2-gravure gegraveerd worden. Bij een gravure wordt de bovenliggende laag weggehaald, waardoor de onderliggende laag tevoorschijn komt. Het geeft een luxe uitstraling.

Tot slot willen we u graag attenderen op de vele vullingsmogelijkheden. Schrijven kan standaard, maar ook luxe. Zo maakt Prodir gebruikt van floatingvullingen, een balpenvulling met rollerbalschrijfgemak. Naast de standaard vullingen voor 2000 meter schrijfplezier vindt u bij Klio en Ritter een assortiment pennen die u kunt uitbreiden met een vulling voor 6000 of zelfs 10.000 meter. De vullingen van Bic zijn wereldwijd al jaren populair vanwege de kwaliteit en de schrijflengte. Maar we bieden u ook gel vullingen, viscoglide vullingen, zwarte, groene of rode vullingen.

En dan eindelijk heeft u een keuze gemaakt. Maar hoe nu verder? Hoe komt uw gewenste opdruk op de pen? Het is heel eenvoudig. Stuur uw logo en de gewenste tekst naar ons. Het logo in een eps- of pdf-gevectoriseerd formaat. Een logo in dit bestandsformaat heeft de ontwerper van uw logo voorhanden. Na ontvangst van deze gegevens gaat onze grafische afdeling voor u een drukproef maken, deze ontvangt u via de mail. Op de drukproef ziet u de pen met de gewenste bedrukking. De drukproef is ter extra controle, maar ook om eventuele wijzigingen aan te brengen. Pas na het akkoord geven van de drukproef gaan wij de pennen drukken. Zo simpel kan het zijn.

Maar misschien heeft u nog geen keuze gemaakt. Er zijn ook zoveel mogelijkheden. Wij begrijpen dat. Vraag daarom een aantal samples aan van pennen die u leuk vindt en beslis samen met uw medewerkers welke pen het beste bij uw bedrijfsprofiel past. Vraag de samples van de gewenste modellen gratis aan.

Hulp nodig bij het maken van een logo? Of heeft u het logo niet in het juiste bestand. Wij hebben overal een antwoord voor en helpen u graag.

Kies de leukste pennen bij de grootste pennensite van Nederland!

 

 

 

 

 

 

Contact