pennen bedrukken

Bij de Pennenwinkel heeft u de grootste keuze in pennen bedrukken! Bij ons kunt u inspiratie vinden, verrassende ideeën opdoen en altijd tegen de scherpste prijs pennen bestellen. Iedereen schrijft met een pen, jong en oud. We hebben een pen nodig tijdens ons werk, op school, maar ook thuis. Dé beste redenen dus om deze artikelen in te zetten voor een promotionele campagne. Bovendien zijn pennen goedkoop. Onze collectie is voor iedereen toegankelijk, of u nu een groot of klein bedrijf heeft of startende ondernemer bent. Ons uitgebreid assortiment is veelzijdig, uniek en bijzonder. U heeft de keuze uit enorm veel modellen, kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk ontbreken ook de bekende merken niet. Kortom, de beste start om pennen te bedrukken is in onze shop.

✅ Grootste keuze van Nederland ✅ Direct uit voorraad ✅ Gratis drukproef ✅ Gratis samples ✅ Snelle levering

Pennen bedrukken

Waarom pennen bedrukken?

Pennen laten bedrukken is eigenlijk een logische keuze. U kunt ze namelijk niet alleen weggeven, maar ook binnen uw eigen bedrijf gebruiken. Uw medewerkens zullen een fijn schrijvende balpen waarderen. De volgende voordelen worden hierbij het vaakst genoemd:

✔ goedkoop in aanschaf
✔ makkelijk om mee te nemen naar beurzen
✔ ideaal om in grotere aantallen uit te delen
✔ iedereen gebruikt dagelijks of meerdere malen per dag een balpen
✔ de voordeligste optie om uw logo te plaatsen
✔ gewild promotieartikel

Natuurlijk maakt een perfecte bedrukking uw balpen compleet. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren. Bekijk online gemakkelijk ons assortiment. Filter op kleur, merk en prijs. Of ga naar onze specialistische categorieën, zoals grappige pennen of merkpennen.

Pennen bedrukken kunststof

Slaag altijd voor pennen

Scroll eens door ons aanbod en ontdek alle mogelijkheden voor het bedrukken van pennen die naadloos aansluiten bij uw reclamecampagne. Misschien bent u een liefhebber van merkpennen of heeft u een bepaalde kleur of uitvoering in gedachten. We garanderen u bijna dat we het allemaal hebben. Dit is er bijvoorbeeld allemaal mogelijk:

U kunt 90% van ons aanbod onbedrukt bestellen. Wilt u de pennen echter inzetten voor reclamedoeleinden, dan is een perfecte bedrukking bij ons mogelijk. Bedenk vooraf wat uw budget is, dat vergemakkelijkt uw keuze. Heeft u vragen, dan staan wij alle werkdagen voor u klaar, per telefoon of per mail.

luxe pennen bedrukken

Prima collectie merk pennen

Verstevig uw eigen merk door merk pennen te bedrukken. Wilt u betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen? Maak dan gebruik van onze meest gewilde pennen merken, u kunt er direct naar toe:

Klik op het merk en we verwijzen u rechtstreeks naar het merk. Ontdek mix and match opties, de allernieuwste stijlen en kleuren. Bijkomend voordeel zijn de enorme decoreermogelijkheden. Vaak veel ruimer dan merkloze pennen.

Haal het beste in huis

Een pen moet fijn in de hand liggen, fijn schrijven en ook nog eens voldoen aan de drukmogelijkheden voor uw logo. Onze collectie is zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is. Er zit verschil in strooipennen, ook wel beurspennen genoemd en promotiepennen. Strooipennen koopt u vaak in bulk en deelt u in een handomdraai uit op de beurs of u zet er een grote marketingcampagne mee op. Pennen kunnen ingesloten worden bij facturen of andere mailings. Ze zijn licht in gewicht, dus het kost u niet veel aan extra postzegels. Maar een promotiepen die u meegeeft aan bezoekers of (nieuwe) klanten moet aan andere eisen voldoen. Zo is er keuze in:

✔ inktkleur van de pen, mogelijk in rood, zwart, groen of zwart
✔ materiaal van de pen, mogelijk in eco, kunststof, metaal of aluminium
✔ opdrukmogelijkheden, mogelijk op een groot of beperkt drukformaat
✔ levertijd van de pen, mogelijk met snellere of langere levertijd
✔ te bestellen aantallen, mogelijk v.a. zeer kleine aantallen tot hogere minimale afnames

U vindt alles overzichtelijk gepresenteerd bij elk product. U kunt bij ons pennen bedrukken die altijd de laatste ontwikkelingen volgen. We zitten niet stil, zo is bijvoorbeeld ons aanbod in milieuvriendelijke balpennen de laatste tijd enorm uitgebreid.

touch pennen bedrukken

Advies in pennen bedrukken

Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Ondanks dat u gebruik kunt maken van onze filters. We helpen u natuurlijk graag. Immers een pen moet een goed gevoel bij u geven, zodat u deze met trots weg kunt geven. Alleen dan wordt het bedrag dat u hieraan uitgeeft een goede investering. Wij helpen u graag met het optimaal uitdragen van uw boodschap. Stuur uw logo in en laat ons u adviseren. Op basis van uw huisstijlkleuren en wensen kunnen wij voor u een eerste selectie maken. We houden dan meteen rekening met wat mogelijk is. Heeft u een full colour logo, dan selecteren we op basis van full colour te bedrukken pennen. Wilt u alleen maar tekst, dan is de keuze veel ruimer. En misschien wilt u wel pennen bestellen in uw eigen logokleuren. Ook dat is mogelijk, we geven u dan graag een overzicht van pennen met een eigen pms kleur.

metalen pennen bedrukken

Goede service bij de Pennenwinkel

Ons assortiment omvat hoogwaardige balpennen in betaalbare prijzen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Pennen bedrukken kan al v.a. € 0,15 per stuk, afhankelijk van het aantal dat u bestelt. Daarbij is het natuurlijk niet de bedoeling dat de pen uitelkaar valt na het eerste gebruik. Geef aan wat u van een pen verwacht, zodat wij onze keuze hierop kunnen baseren. Van een pen van € 0,50 per stuk mag u veel meer verwachten dan van onze allergoedkoopste versie. Maak bij ons gebruik van:

✔ testexemplaren vooraf
✔ een vrijblijvende drukproef 
✔ ruime kleurkeuzes
✔ diverse merkopties
✔ bijzondere modellen
✔ de beste druktechnieken
✔ snelle leveringsmogelijkheden
✔ lage minimale aantallen

Zoekt u dus een pen voor intensief gebruik? Kijk dan eens bij onze merk pennen. Al onze merken hebben een collectie waarbij ook hoogwaardige voordelige balpennen worden aangeboden. U zult versteld staan van de lage prijzen voor de goedkoopste uitvoeringen. En toch kunt u optimaal genieten van de beste druktechnieken.

Papieren pennen bedrukken

Topkwaliteit pennen bedrukken

Sommige klanten, medewerkers en bezoekers zijn extra belangrijk voor u. Dan wilt u topkwaliteit pennen bedrukken. Omdat ze bijvoorbeeld al jaren lang in dienst zijn, of omdat ze u telkens opnieuw weten te vinden. Dan is het juist extra belangrijk dat u een stukje waardering toont. Dan is een promotiebalpen vaak niet voldoende, maar bent u echt op zoek naar een luxe balpen. Hiervan verwacht u natuurlijk duurzaamheid en extra schrijfcomfort. Kijk dan eens bij onze volgende mogelijkheden:

Hoogwaardige pennen die allemaal stuk voor stuk geleverd worden in een bijpassende geschenkverpakking. Natuurlijk kunt u uw logo op de pennen laten bedrukken. Maar wilt u het allemaal net wat persoonlijker maken, dan is een naamsgravure een optie. Bestelt u bijvoorbeeld 50 Waterman balpennen, dan is het mogelijk om elke pen met een andere voor- en/of achternaam te voorzien. Focus u bij de keuze op design en functionaliteit. En bekijk de doelgroep van uw actie. Dit maakt de keuze voor een model makkelijker.

Bestseller balpennen

We helpen u uiteraard graag mee in uw keuze voor een balpen. Er zijn enkele modellen die bij andere klanten al jarenlang favoriet zijn. De selectie die u hier straks onder treft is gemaakt op basis van een vriendelijke prijs, ruime drukmogelijkheden en een grote kleurkeuze. Wilt u dus mooie pennen weggeven, kijk dan eens bij onderstaande modellen:

✔ De voordelige Senator Super Hit balpen, miljoenen bestseller
✔ De robuuste Senator Challenger balpen, ook in full colour te bedrukken
✔ De strakke Senator Liberty balpen, moderne eenvoud
✔ De bekende Bic Media Clic balpen, de ruimste kleurkeuze
✔ De goedkoopste Smart balpen, voordelig bij meerdere drukkleuren
✔ De transparante Coco balpen, mogelijk in de mix-and-match
✔ De populaire Kalipso balpen, ideaal om te graveren
✔ De voordeligste aluminium Kosmos balpen, met leuke zilverkleurige details
✔ De Prodir DS3 balpen, hoogwaardige Zwitserse kwaliteitspen
✔ De Toppoint Cosmo boogclip balpen, een opvallende kleurverschijning

Natuurlijk zijn er veel meer mooie en ook goedkopere pennen. En vanzelfsprekend vindt u de balpen die bij u past. 

rpet pennen bedrukken

Diverse materiaalopties

Om een deel van ons aanbod te elimineren is het van belang dat u zich eerst afvraagt, van welk materiaal dient mijn pen te zijn. Hoe wil ik mijn logo geplaatst hebben en welke kleur zou ik willen. Dit maakt het een stuk eenvoudig om pennen te laten bedrukken. Qua materiaal heeft u keuze uit:

✔ hardcolor kunststof pennen
✔ transparante kunststof pennen
✔ kunststof pennen met zachte touch laag
✔ rpet pennen
✔ gerecyclede kartonnen pennen
tarwestro pennen
✔ bamboe pennen

U ziet dat u eerst een keuze kunt maken uit duurzaam of "gewoon". Kiest u voor duurzaam dan vallen er al een aantal categorieën af. Kiest u voor een transparante pen, waarbij u deels de binnenkant van de pen kunt zien, dan bent u alweer een stukje verder naar uw ideale pen. Heeft u uw materiaal gekozen, dan kunt u verder gaan met de kleurkeuze en uw model kiezen.

Milieuvriendelijk pennen bedrukken is booming

Ruisende bomen, turquoise wateren, vallende blaadjes, dit willen we allemaal graag zo houden. Saving the planet, betekent een keuze voor een eco-vriendelijke balpen met een fantastische look. Laat daarom pennen bedrukken van de volgende materialen:

Zo draagt u bij aan een duurzaam milieu. Misschien werkt uw bedrijf al vanuit een duurzame oogpunt, dan is het extra belangrijk om ook uw relatiegeschenken hier op aan te laten sluiten.

Stijlvolle geschenkverpakkingen voor pennen

Strooi- en beurspennen geeft u zo weg. Maar verpak een stijlvolle pen eens in een leuke geschenkverpakking. Combineer een balpen ook eens met een vulpen, vulpotlood of rollerbal. U creeërt dan een leuke set. Natuurlijk kunt u de pennenset door ons laten bedrukken, maar we voorzien ook de geschenkverpakkingen met logo. Uw pen krijgt dan meer karakter. U vindt diverse mogelijkheden voor 1 of 2 pennen. Een goedkope optie is een fluwelen hoesje. wat stijlvoller is een luxe giftbox met fluwelen inlage. Ook hier geldt, u vindt vast een verpakking die past binnen uw budget.

Niet onbelangrijk, onze druktechnieken

Misschien hadden we hier eerder mee moeten beginnen, maar een van de belangrijke dingen voor u is natuurlijk de personalisatie van pennen. Hoe kunnen wij uw favoriete pennen bedrukken? Moet uw logo eruit springen of heeft u liever een subtiele weergave van uw beeldmerk. Misschien wilt u er wel tekst bijplaatsen of uw payoff laten drukken. Op de ene pen is alles mogelijk, op de andere pen niet. Grofweg zijn er twee soorten pennen: pennen met een groot drukformaat en pennen met een klein drukformaat.

✔ Pennen met een klein drukformaat: doorgaans is de drukhoogte max. 6 tot 8 mm, ideaal voor langwerpige logo's, of twee regels tekst, vaak met een korte levertijd, lage minimale afnames en standaard uit voorraad leverbaar.

✔ Pennen met een groot drukformaat: ideaal voor hoge logo's die bestaan uit 1 of meerdere drukkleuren. Ideale weergave mogelijkheden, ook in full colour. Vaak een iets langere levertijd, maar ook voldoende ruimte voor spoedlevering. Bijna altijd een minimale afname van 250, 500 of 1000 stuks. 

We hebben de volgende decoreeropties:

✔ tampondruk, met een beperkt drukformaat
✔ zeefdruk, op een groot drukformaat
✔ digitale full colour druk op een beperkt drukformaat
✔ digitale full colour druk op een groot drukformaat
✔ digitale full colour rondom
✔ gravure, op meerdere drukposities
✔ doming in full colour

Stel al uw vragen via info@depennenwinkel.nl of bel ons op 0599 414 212.

Contact