Pennen bedrukken 1000 stuks

Onze website presenteert u een groot aanbod in pennen bedrukken bij 1000 stuks. Dit is een goede afname, want u krijgt bij dit aantal een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De afname is tevens geschikt voor allerlei, meer uitgebreide, druktechnieken, zoals een full colour HD print en een vergrootte drukformaat door middel van zeefdruk. Pennen zijn altijd leuk om weg te geven en goedkoop. Het kost minder dan een tv- of radioreclame en u bereikt heel veel mensen. Dit komt mede doordat pennen vaak van eigenaar verwisselen. Eén pen wordt gemiddeld door 7 mensen gebruikt. Ontdek dus eens hoeveel mensen u kunt bereiken en er een plezier mee kunt doen. Onze kleurrijke modellen zijn geschikt als bedrijfspen en uitdeelpen op beurzen en evenementen. Natuurlijk ook leuk om te geven bij de start van cursussen of op een webinar. Er zijn heel veel mogelijkheden, zowel in kleur. materiaaluitvoering, model en inktvulling. Bekijk daarom snel alle mogelijkheden v.a. 1000 stuks.

1000 pennen bedrukken die met speciale zorg zijn uitgekozen

Om 1000 pennen te laten bedrukken hoeft u niet diep in de buidel te tasten. We hebben in onze collectie voor elke beurs (letterlijk en figuurlijk) de juiste pen. Een van de voordeligste pennen bestelt u met 1 kleuropdruk voor nog geen € 0,20 per stuk. Bij een aantal modellen is zelfs de eerste kleur gratis, dit brengt u op een totaalprijs van nog geen € 200,00, een prijs die u normaal aan een krantenadvertentie uitgeeft. Iedere klant is blij met een pen. En zeker wanneer uw eigen beeldmerk op de pen staat. Daarom is het belangrijk dat u iets goeds weggeeeft, want een pen leidt vaak tot het eerste contact met een nieuwe klant of relatie. In onze webshop vindt u daarom, cru gezegd, geen rommel. U heeft niets aan pennen die uitelkaar vallen, dit schaadt immers uw eigen bedrijf. Zelfs de eenvoudigste pennen zijn bij ons goed, mede doordat er weinig stuk aan kan gaan. Natuurlijk is er verschil in prijs. Merkpennen bieden een betere kwalitiet kunststof, langschrijvende vullingen en ruimere drukmogelijkheden. Al onze pennen zijn geselecteerd op prestaties.

Wat is het verschil tussen een beurspen en een bedrijfspen

Beurspennen worden ook wel strooipennen genoemd. Het zijn pennen die u in grotere aantallen, zoals 1000 stuks of zelfs nog meer, aanschaft. Het is een snelle en goedkope manier om reclame te maken. Een beurspen is vaak van iets mindere kwaliteit, het is een middel om uw bedrijf kenbaar te maken op een beurs en in contact te komen met klanten. Tevens wordt het gezien als bedankje voor een bezoek. Bedrijfspennen zijn pennen die binnen het bedrijf worden gebruikt. En worden meegegeven aan bezoekers binnen het pand. Voornamelijk gegevens als dank voor het bezoek of dank voor een aankoop en daarbij tevens klanten tot een aankoop over te halen. Aan bedrijfspennen worden vaak hogere eisen gesteld. U kunt voor beide soorten pennen uitstekend bij ons terecht.

Hoe wij 1000 pennen kunnen bedrukken

1000 pennen is eigenlijk de ideale afname om veelzijdig te kunnen bedrukken. Hierdoor is er keuze uit een breed aanbod aan druktechnieken en zou het raar zijn dat we uw logo niet kunnen plaatsen. Dit is er mogelijk:

● zeefdruk op groot drukformaat
● rondomzeefdruk, bijna geheel rondom de pen heen
● tampondruk op beperkt drukformaat
● tampondruk op de clip
● full colour druk op beperkt drukformaat
● full colour rondom druk

Voornamelijk de laatste drukoptie biedt uitgebreide mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs. En is geschikt voor logo's die veel kleuren bevatten. Deze techniek kan zelfs foto's drukken. Doorgaans wordt op de houder, het lange deel van de pen, gedrukt. Bij diverse modellen is het mogelijk om bijvoorbeeld een website vermelding op de clip te plaatsen.

Onze kwaliteitinzet voor u

Onze zeer opvallende prijzen zullen u vast en zeker over de streep trekken. Dit is echter niet het enige wat we u te bieden hebben, naast uiteraard onze kwaliteitspennen. Maak gebruik van:

● levering direct uit voorraad
● nagenoeg 100% gegarandeerde levertijden, ook snelle
● uitgebreide hulp bij model keuze
● diverse budgetmogelijkheden
● gratis samples
● gratis drukproeven

U ziet het, we halen alles uit de kast om u zo goed mogelijk te helpen. We doen dit werk immers al meer dan 10 jaar. Ontdek bijvoorbeeld onze merken, zoals Prodir, Senator, Klio, Ritter en Bic. Nieuw in de markt zijn de merken Maxema en Dreampen. Let er wel op dat al onze prijzen exclusief btw worden weergegeven.

Laat eens 1000 duurzame pennen bedrukken

Ons aanbod in het bedrukken van 1000 duurzame pennen is de laatste jaren explosief gegroeid. Vooral van het materiaal tarwe stro en bamboe. Ook zijn steeds meer modellen biodegradable. Kortom, de beste keuze voor duurzame pennen vindt u ook bij ons. Dit is er mogelijk:

● pennen van gerecycled karton
● pennen van bamboe
● pennen van tarwestro
● pennen van gerecyled kunststof
● pennen van bio-kunststof

Uiteraard zijn er nog een aantal bijzondere modellen, zoals een pen van koffie of een pen van pet-flessen. Bekijk gewoon rustig het assortiment en maak uw keuze. Heeft u vragen, dan kunt u ons bellen, het contactformulier invullen of direct mailen.

 

Contact