Pennen bedrukken 50 stuks

50 pennen laten bedrukken? Met kleinere aantallen kunt u grote indruk maken. Maak verschil door één van onze populaire modellen te bedrukken, de startafnames zijn 50 stuks. Wij plaatsen uw logo of tekst in stijl, in iedere drukkleur. Bekijk bijvoorbeeld de populaire Cardiff balpen met rubberen grip. Of kies de voordelige Carmen balpen. Zoek op kleur en filter op prijs. Bekijk onze mooie aanbiedingen in kunststof en metaal. Geeft ons systeem een hogere startafname aan, vraag dan om een offerte voor kleinere aantallen. Kies uit een breed kleurenpalet, waarbij u uw huisstijlkleur kunt volgen. Of kies juist een neutrale penkleur en laat uw logo in bedrijfskleuren terugkomen. Kleur verhoogt de merkherkenning. Bestel direct online of vraag eerst een gratis sample aan.

✅ Gratis sample ✅ Gratis drukproef ✅ Snelle leveringsoptie ✅ Offerteaanvraag voor kleine aantallen

Pennen bedrukken 50 stuks

Promotie maken door 50 pennen bedrukken

50 pennen bedrukken is eenvoudig realiseerbaar. Bent u starter of wilt u de pennen voor een speciale gelegenheid inzetten? Pennen bedrukken is een feestje! Uw logo of tekst in de schrijfhand van uw medewerker, klant of relatie. Dat is pas reclame maken. U doet menigeen er een groot plezier mee. Kies een goedkope weggeefpen of kijk eens naar de Kalipso balpen of Kosmos balpen. Dit zijn luxe metalen pennen die u kunt laten graveren. Wilt u binnen uw bedrijf iedereen een eigen pen geven? We kunnen iedere pen voorzien van een voornaam. Ook wanneer u minder dan 50 stuks nodig heeft. Zo kunt u iedereen een eigen pen geven. Een naamsgravure is ook leuk wanneer u een klein presentje persoonlijker wilt maken.

Kosmos pennen bedrukken 50 stuks

Touchscreen pennen vanaf 50 stuks

Laat eens touchscreen pennen bedrukken vanaf 50 stuks. De touchpen heeft naast de schrijffunctie nog een ander gebruiksgemak. Namelijk het bedienen van touchscreenapparaten. Zo wordt de pen nog vaker gebruikt en komt uw logo vaker in beeld. De zachte tip bevindt zich doorgaans aan de bovenkant. Hierdoor hebben de meeste touchpennen een draaimechanisme. Er zijn een aantal modellen waarbij de touchtip zich bij de schrijfpunt bevindt. Bestel wat u prettiger vindt in gebruik. 50 stuks kunt u laten bedrukken of graveren, afhankelijk van het materiaal van de pen. Natuurlijk is de touchtip gemaakt van zacht rubber, zodat u optimaal uw smartphone of tablet kunt bedienen. Bijkomend voordeel is dat uw scherm niet vies wordt. Bekijk eens het populaire model Kelkor, deze pen is een echte bestseller aan het worden.

50 touchscreen pennen bedrukken

 

Milieuvriendelijke pennen vanaf 50 stuks

Minder plastic in omloop is goed voor mens en milieu. Door 50 milieuvriendelijke pennen te bedrukken kunt u uw steentje bijdragen. Er is van alles mogelijk. Zo is de Crater balpen deels gemaakt van tarwestro. De Janeiro balpen is een wel heel bijzondere uitvoering. Dit model is deels gemaakt van koffieschillen, wat ook meteen de bruine kleur van de pen verklaart. Natuurlijk zijn er veel meer modellen om uit te kiezen. Ontdek de veelzijdige materialen die we gebruiken voor milieuvriendelijke pennen, zoals recycled papier, tarwestro, bamboe of rPet-materiaal. De rPet-varianten zijn vaak gemaakt van ingeleverde PET-flessen, de zogenaamde statiegeldflessen. We hebben voor u een aantal leuke modellen in transparante uitvoering. Vraag gerust een gratis drukproef aan.

50 cardiff tarwestro pennen bedrukken

50 Parker pennen bedrukken

Speciale momenten en gelegenheden vragen om iets extra's. Het mag net iets meer kosten. Vanaf 50 stuks is het mogelijk om populaire Parker pennen te bedrukken. Het is in het duurdere segment het meest favoriete merk. De voordeligste uitvoering is de Parker Jotter, die tegenwoordig in prachtige kleuren leverbaar is. Hierbij is ook nog een vullingkleurkeuze mogelijk, namelijk zwart of blauw. De Parker Jotter steel balpen is de geheel zilverkleurige metalen uitvoering en net iets duurder in prijs. Erg leuk om te bewerken met een gravure. Parker pennen worden standaard geleverd in een geschenkverpakking. Zo bent u meteen helemaal klaar.

Parker pennen 50 stuks bedrukken

Gratis samples aanvragen

Liever eerst een sample en op uw gemak het product thuis beoordelen en testen? Vraag met de sample aanvraagbutton, die u bij ieder product vindt, één of meerdere samples aan. Wij sturen de samples gratis op. Ook bij kleine aantallen pennen, zoals 50 stuks. Wist u trouwens dat wij werken met staffels? Des te meer pennen u bestelt des te hoger uw korting. Soms betaalt u voor 100 stuks maar een paar euro meer. Komt 50 stuks ongunstig uit, dan laten we u dit altijd weten.

Denk ook eens aan een multifunctionele pen of marker, ook van deze schrijfwaren kunnen wij u er 50 stuks leveren. Vierkleuren pennen, powerbank- of usb-pennen zijn ook mogelijk. U ziet het, u kunt ook eens kiezen voor een niet alledaags schrijfwaar.

Contact