Pennen laten graveren

Pennen laten graveren is een stijlvolle bewerking van uw logo, tekst, website vermelding op metalen en aluminium balpennen en pennensets. Met een gravure wordt niet in kleur gewerkt. U kiest voor een methode waarbij de bovenliggende softtouch laag of kleurlaag met een lasergravure wordt verwijderd. Deze druktechniek is slijtvast en zorgt voor een dieper liggende bewerking van al uw gegevens. Bij de pennenwinkel kunt u kiezen uit een breed assortiment aan metalen en aluminium balpennen die geschikt zijn voor een gravure. De standaard hoogte van een gravure is circa 6 mm, dit komt overeen met circa 2 regels goed leesbare tekst of een langgerekt logo. U kunt kiezen uit vele modellen en kleuren. Aluminium is lichter dan metaal. Wilt u een stevig aanvoelende pen, dan adviseren wij een metalen uitvoering te kiezen. U kunt al pennen laten graveren v.a. 25 of 50 stuks. Ons goedkoopste model is de stijlvolle Kosmos balpen, verkrijgbaar in 9 kleuren. Bij 50 stuks kost deze pen € 0,98 incl. gravure, bij een afname van 10.000 stuks slechts € 0,33 per stuk. Daarnaast kunt u ook pennen met een touchtip laten graveren. U vindt op onze site een legio aan mogelijkheden.

Pennen laten graveren met een standaard graveerhoogte

Om mooie pennen te laten graveren werken wij met een standaard graveerhoogte van circa 6 mm, dit omvat circa 90% van ons aanbod. Deze pennen kunt u tegen zeer scherpe prijzen aanschaffen. De minimale afnames liggen door deze voordelige bewerkingstechniek op slechts 50 stuks. Bij deze afname is er sprake van een goede prijs/kwaliteitverhouding. De meeste klanten kiezen voor een bedrijfsvermelding in combinatie met een telefoonnummer of website vermelding. Maar ook logo's kunnen met deze lasertechniek geplaatst worden. Onze bestseller is de Kalipso balpen, deze is verkrijgbaar in diverse uitvoeringe, zoals een glanzende toplaag, matte toplaag of met een touchtip voor de bediening van smartphones en tablets. De Kalipso balpen is in maar liefst 15 kleuren leverbaar. Deze pennen kunt u laten graveren v.a. 50 stuks en kunnen zonder toeslag in de spoed worden geleverd, dan bedraagt de levertijd circa 5 werkdagen. Andere populaire modellen om te graveren zijn: Ring balpen aluminium, Tess balpen alu en Sonic alu balpen. Voordat wij uw pennen graveren ontvangt u een drukproef via de mail. Na controle gaan uw pennen in productie.

Op een groot drukformaat pennen laten graveren

Voor sommige modellen hebben wij de beschikking over een groter graveerformaat. Waar de standaard graveerhoogte circa 6 mm, kunnen deze pennen vergroot worden naar een graveerformaat van 8 mm hoogte. Soms maken die 2 mm een groot verschil? Tekst of logo kan dan nét beter leesbaar worden. We berekenen een kleine toeslag voor deze graveergrootte. Niet alle pennen kunnen met deze grotere gravure bewerkt worden. Pennen die hiervoor geschikt zijn, zijn o.a. Kalipso balpen, Gelly balpennen met gelvulling, Slima balpennen en de Kosmos balpen. Heeft u een groter graveerbereik nodig? Mail ons dan betreffende uw wensen. U kunt ook meteen hiernaast het contactformulier invullen. Ook pennen met de grotere oppervlakte graveren is mogelijk v.a. 50 stuks en kunnen geleverd worden in circa 6 werkdagen na akkoord op de drukproef. Keuze uit meerdere modellen, materialen en kleuren.

Pennen bestellen met een rondom bewerking

Wanneer u dacht dat we alle mogelijkheden voor een gravure inmiddels hebben besproken, dan heeft u het mis! De Pennenwinkel is een van de weinige aanbieders die pennen kunnen graveren, helemaal rondom de pen. Met deze graveergrootte komen ook hoge logo's tot hun recht. Daarnaast kunt u allerlei andere bedrijfsgegevens of een pay-off bijplaatsen. Er zijn bedrijven die hun logo diverse malen op verschillende posities laten terugkomen. Zo kunt u deze pen extra persoonlijk maken, door te kiezen voor een opvallend ontwerp. Des te groter de graveerformaat des te minder keus u heeft, dat dan weer wel. Maar gelukkig zijn onze bestsellers en een aantal leuke modellen geschikt voor deze druktechniek. Ook voor deze bewerking geldt, minimale afname slechts 50 stuks, geleverd in circa 6 werkdagen. Als voorbeelden noemen we graag: Kalipso balpen, verkrijgbaar in 15 kleuren, de pennenset Kalipso, bestaande uit balpen en vulpotlood, de Kosmos balpen, de Kalipso vulpotlood, Slima balpen, Ring balpen en Kalipso touch balpen. Wilt u een gratis proefexemplaar aanvragen? Bij ieder product vindt u een gratis sample aanvraag button. U kunt meteen de gewenste kleur toevoegen.

Pennen met gravure in spiegelkleur

Nieuw in onze collectie zijn pennen met gravure in een hoogglans zilverkleurige uitvoering, we noemen dit een spiegelgravure. Pennen die bewerkt worden met deze techniek geven een extra glossy en elegante uitstraling. Onze modellen met deze bewerkingstechniek kunt u meteen overzichtelijk hier vinden. Als voorbeeld noemen we graag de aluminium balpen Ransel, beschikbaar in meerdere kleuren en leverbaar v.a. 100 stuks. Deze manier van graveren is iets duurder dan een standaard gravure. U krijgt er echter wel een in het oog springende reclame balpen voor terug. Mail, bel of chat met ons over de mogelijkheden van pennen met een spiegelgravure.

Pennen met een gekleurde gravure

Sinds vorig jaar bieden wij ook pennen aan met een gekleurde gravure. De onderliggende laag van de pen is reeds in een bepaalde kleur, die na het graveren te voorschijn komt. De details van deze kleurgravure zijn vaak terug te vinden in de pen. Over het algemeen zijn dit pennen in zwarte uitvoering, voorzien van gekleurde details. Bestseller balpen Parel is een pen met een gekleurde gravure. Deze pen is extra opvallend door de touchtip in dezelfde kleur. De pen is leverbaar in 6 kleuren en met de top van de pen kunt u gemakkelijk uw smartphone of tablet bedienen. Bestellen is mogelijk v.a. 50 stuks. Ook deze pennen kunnen in 6 werkdagen geleverd worden. U kunt meteen online een sample aanvragen.

Pennen graveren in een set

Vaak kopen bedrijven goedkope reclamepennen als strooipen en luxe pennensets voor belangrijke relaties, leveranciers of klanten. Uiteraard kunnen ook pennensets gegraveerd worden. Bij deze sets, die vaak bestaan uit balpen/vulpotood, balpen/rollerbalpen of balpen/vulpen, worden beide schrijfwaren gegraveerd met uw logo. Dit kan een gelijkblijvende of een wisselende gravure zijn. We graveren de meeste pennen links van de clip. Wanneer de pen ligt, is het logo nog goed zichtbaar. Wanneer u met de pen schrijft, is het logo tevens zichtbaar voor rechtshandige mensen. We hebben werkelijk een uniek aanbod in pennensets. Alle metalen en aluminium sets zijn geschikt voor een gravure. Deze pennen sets kunt u graveren v.a. 25 sets of 50 sets. Bekende merken die wij voor u graveren zijn pennen of pennensets van Waterman, Parker of Senator.

De voordelen van de Pennenwinkel

De Pennenwinkel is één van de grootste aanbieders in pennen. Om te zorgen dat u een reclamebalpen of relatiegeschenk naar wens ontvangt, bieden we een aantal mogelijkheden om uw keuze te vergemakkelijken:

  • gratis sample aanvraag
  • gratis drukproef vooraf, ook een wijziging is gratis
  • lage minimale aantallen
  • ruime graveermogelijkheden
  • deskundig advies, we gaan niet graveren als het logo niet goed leesbaar is
  • snelle leveringsmogelijkheden
  • gevarieerd aanbod
  • diverse contactmogelijkheden, zoals het contactformulier, een chat, per telefoon of direct via de site

Vraag nu een gratis sample aan of bel ons met al uw vragen. We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om al uw vragen over het graveren van pennen te beantwoorden. Mist u een pen, heeft u vragen over de mogelijkheden voor het graveren van uw logo? Laat het ons weten. We helpen u graag!

Contact