Kies meteen uw favoriete merk:

Senator pennen met logoToppoint pennen met logoProdir pennen met logoMaxema pennen met logoBic pennen met logo

Stilolinea pennen met logoRitter pen met logoKlio eterna pennen met logoUma pennen met logo

Pennen met bedrijfsnaam bestellen? Online vindt u in onze webshop de grootste keuze aan bekende A-merk pennen.Met keuze uit topmerken zoals Senator, Prodir en Maxema. Wanneer u kiest voor een van deze merken, dan weet u zeker dat u een promotiebalpen ontvangt die beloftes van materiaal, opdruk en vulling nakomt. Tevens bieden al onze A-merken véél meer dan standaard uitvoeringen. Naast garantie op vulling, materiaal en opdruk kunt u kiezen uit verschillende opties. Vaak is het kleurenpalet van een A-merk veel ruimer en is er ruimte voor mix-and-match. Daarnaast zijn er diverse opties aan andere vullingen, materiaaloppervlakten en druktechnieken. A-merken zijn gespecialiseerd in pennen bedrukken. Stilolinea, Toppoint, Ritter, stuk voor stuk bieden al onze merken de beste drukmethodes. Met full color folie druk, full colour digitale druk en ruime drukposities vindt u bij één van deze A-merken uw nieuwe promotiepen. Ontdek de variaties in Italiaanse, Duitse en Zwitserse ontwerpen. Straal met uw bedrijfsbalpen kwaliteit uit, want tenslotte is uw naam op een balpen vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf.

Merk pennen

Merk pennen

A-merk pennen bedrukken

Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten, waardoor u een mooie pen met bedrijfsnaam kunt laten maken. Zo kan A-merk Senator pennen met een voelbare druk plaatsen. Ieder model heeft vaak zijn eigen drukformaten. Ritter heeft enorm veel mogelijkheden in mix-and-match pennen. Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs. Op eenzame hoogte staat Prodir. Zwitserse kwaliteitspennen met floatingbalvullingen. Eigentijds en gedurfde ontwerpen. Populair met de enorme keuze uit fraaie 3D-ontwerpen. Het A-merk Maxema spant de kroon als het gaat om een uitgebreid kleurenpalet. Het is bijna onmogelijk om van dit merk niet de juiste kleur balpen te vinden. Diverse modellen, van Italiaanse orgine, zijn in meer dan 20 kleuren leverbaar. Liever pennen van het A-merk Toppoint laten bedrukken? Toppoint ontwerpt in eigen beheer. Eén van de weinige fabrikanten die een totaalaanbod aan relatiegeschenken heeft en daarbij ook nog eens zeer gedurfde mogelijkheden in bedrukte pennen heeft. Toppoint pennen kunt u al bedrukken v.a. 300 stuks, voor dit zelfde aantal kunt u ook nog eens naar hartelust mixen-and-matchen.

Versterk uw bedrijfsnaam met bedrukte A-merk pennen

A-merk pennen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo ontvangt u altijd pennen met uw bedrijfsnaam van goede kwalitiet. Vaak met een productiemethode die oog heeft voor het milieu. Elk merk heeft een aantal milieuvriendelijke pennen in de collectie. Maar ook de productie van kunststof balpennen is vaak een stuk vriendelijker. Versterk uw eigen merk met een merk-pen. Een balpen die kwaliteit uitstraalt zal uw bedrijf meer op weg helpen. Straal met een promotiebalpen uw eigen kwaliteit uit. Kies bijv. de pennen van Uma. Een Duits bedrijf die verschillende merken onder zijn hoede heeft en ideale drukposities hanteert. Uma heeft tevens een collectie metalen pennen en softtouch pennen. Kies uit zeefdruk, tampondruk, digitale druk of gravering. Bedrukte pennen kunt u bestellen v.a. 250, 500 of 1000 stuks, afhankelijk van het model.

A-merk pennen met opdruk - langere levertijden?

Doorgaans hebben A-merk pennen een langere levertijd. Standaard is ongeveer 15 werkdagen na akkoord op de drukproef. Dit komt mede door alle opties en mix-and-match-mogelijkheden. Ook zijn de uitgebreidere drukmethoden reden voor een langere levertijd. Betekent dit dat u A-merk pennen niet sneller kunt ontvangen? Jawel! De meeste A-merken hebben de allerpopulairste modellen in een spoedlevering. Zo kunnen Prodir en Senator de meest verkochte modellen leveren in 7 of 8 werkdagen. Er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden, maar deze zijn niet heel erg streng. Senator hanteert voor pennen met opdruk de 5-5-5 regel. Maximaal 5000 pennen met max. 5 kleuren bedrukt, verzendklaar in 5 werkdagen. Stilolinea balpennen kunnen doorgaans in 5 tot 7 werkdagen met opdruk geleverd worden. Fraaie Italiaanse modellen met een Nederlandse druk. En vergeet ook vooral de pennen van Bic Graphic niet. Dit Spaanse merk kan alle favoriete modellen in circa 6 werkdagen leveren.

Pennen met bedrijfsnaam - Vullingmogelijkheden

We gaven het al aan, A-merk pennen met uw bedrijfsnaam geven u onbegrensde mogelijkheden. Dit geldt zeker voor de vullingen. Toppoint biedt pennen met blauwe, groene, zwarte en rode vullingen. Senator biedt standaard, dus zonder meerprijs, pennen aan met keuze uit zwarte of blauwe vulling. Dit geldt tevens voor Senator. Maar een A-merk zou geen A-merk zijn als ook voor de vullingen diverse opties aanwezig zijn. Liever gelvullingen, jumbovullingen of metalen vullingen? Onze A-merken bieden dit doorgaans allemaal aan. Zelfs de keuze voor de schrijfdikte kunt u wijzigen van 1.0, naar 1,4 mm. Heeft u vragen of speciale wensen? Vraag het ons. We kennen alle in-s en out-s van al onze merken. Vraag gratis samples in de gewenste uitvoering. Bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan. We regelen het graag voor u. Benieuwd naar uw favoriete A-merk pen met logo? We maken een gratis presentatie of drukproef.