Pennen met logo

Laat pennen met logo bedrukken bij de grootste online webshop van Nederland. Bij ons treft u een enorme keuze aan balpennen. Eenieder kan een leuke pen gebruiken, we schrijven bijna dagelijks! Niets is dan mooier wanneer de klant met uw promotiepen schrijft! Breng uw logo bij de weg door mooie pennen te bestellen. U kunt ze natuurlijk ook zelf houden voor uw medewerkers. Op de een of andere manier verdwijnen pennen sneller dan u denkt. Bestel voldoende, want deze artikelen zijn zeer budgetvriendelijk. Met een kleine investering koopt u al honderden pennen, u kunt er dus honderden mensen op een eenvoudige manier blij mee maken. Bekijk ons enorm aanbod, we tonen u heel veel modellen, kleuren en materialen.

Favoriete pennen met logo bestellen

We begrijpen best dat ons aanbod groot is. U vindt in onze shop namelijk duizenden pennen om uit te kiezen. En elk model is weer net even anders. Onze ontwerpers hebben het onderste uit de kast gehaald. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Om u alvast een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal favoriete pennen met logo op een rijtje gezet:

- Toppoint Cosmo boogclip balpen
- Senator Hattrix balpen
- Bic Clic Stic balpen
- Dreampen Coco balpen
- Prodir DS5 balpen
- Klio Boa balpen
- Ritter Clear balpen
- Parker Jotter balpen
- Waterman Graduate balpen

Misschien maakt dit het kiezen iets makkelijker. Wilt u toch een geheel eigen draai aan uw pen geven, dan kunt u eenvoudig filteren. We hebben een kleur-, prijs- en merkfilter. Misschien begint uw zoektocht op kleur. U heeft de keuze uit een aantal standaardkleuren, waaronder vervolgens alle afwijkende tinten onder geplaatst zijn. Zoekt u een beige- of crémekleurige pen, filter vervolgens dan op wit. Zo vindt u azuurblauwe, hemelsblauwe of koningsblauwe tinten onder de standaard kleur blauw. Natuurlijk kunt u ons altijd vragen om advies.

Gemakkelijk online pennen met logo kopen

Heeft u iets fraais gezien? Plaats dan de bestelling meteen online. We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt. U vult het aantal, de gewenste drukkleuren en de kleur van het artikel in, u ziet dan ook meteen de totaalprijs zonder btw. In het volgende scherm vult u uw aflever- en of factuurgegevens in. Stuur meteen uw logo of druktekst mee en wij kunnen voor u aan de slag. Vindt u het lastig om tot een keuze te komen, lees hieronder dan verder. We geven u nog veel meer inspiratie en ideeën.

Voor iedere smaak de perfecte balpen

Pennen met logo bestelt u niet zomaar. Dat begrijpen we als geen ander. Het is toch een beetje hét visitekaartje van uw bedrijf. U wilt immers iets moois en goeds weggeven. Een en ander hangt natuurlijk ook af van de manier waarop u pennen als marketingstrategie in wilt zetten. Voor de vele bezoekers op een beurs zult u een goedkope pen aanschaffen, maar voor gebruik op uw kantoor of voor uw vaste klanten zoekt u een pen met net wat meer comfort en uitstraling. Vooral het materiaal van de pen is dan belangrijk. Bedenk dus eerst eens in welke uitvoering u dit artikel wilt aanschaffen:

- kunststof pennen
- half doorzichtige kunststof pennen
- transparante kunststof pennen
- pennen met een touchtip functie
- pennen van aluminium of metaal
- pennen van (duurzaam) hout of bamboe
-
onze fraaie milieuvriendelijke alternatieven van tarwestro

Misschien wilt u wel een pen kopen met een milieuvriendelijke uitstraling. Ga naar deze categorie, daarna kunt u verder gaan selecteren. Het kiezen van een passend artikel wordt dan stapje voor stapje makkelijker. Niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs, ook hierop kunt u filteren.

Zit altijd goed met onze uitstekende service!

De Pennenwinkel is al meer dan 10 jaar actief als pennenverkoper. We hebben alle bekende merken in onze collectie en weten precies welke drukopties mogelijk zijn. We begrijpen ook dat het bestellen van pennen niet in 1 dag geregeld is. Zoveel mensen, zoveel smaken. Gaan er meerdere werknemers over het bestellen van pennen met logo? Laat door ons dan een proefkit sturen. Deze bevat pennen naar aanleiding van uw wensen. U kunt ze dan rustig op het bedrijf testen. Wellicht vergemakkelijkt dit de keuze niet, omdat ieder een andere smaak heeft, maar met een beetje brainstormen komt u er vast uit. Bel of mail ons uw wensen door en wij maken een leuk pakket voor u klaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

- snelle leveringsservice
- vrijblijvende drukproef(ven)
- lage afnames
- scherpe prijzen
- de beste drukopties
- de mooiste pennen

Zie pennen voorbij komen in strakke, moderne en klassieke uitvoeringen. Heel veel modellen hebben iets extra's. We noemen dit de 2-in-1 of 3-in-1 pennen. Naast de schrijffunctie kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een markeerfunctie, touchfunctie of telefoonstandaardoptie. Het getal in de omschrijving geeft het aantal functies aan. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de pennen met gereedschap, extra leuk om in de bouwsector weg te geven.

Kies eens merk pennen met logo

Maak indruk met uw opdruk, maar ook met uw pen! Merk pennen kwalificeren zich net even anders. Maak gebruik van optimaal schrijfcomfort in combinatie met duurzaamheid of topkwaliteit. Uw bedrijf is net even iets beter dan uw concurrent, zo is een merk pen net iets beter dan een merkloze pen. Maak gebruik van de uitstraling van een merkpen, u kunt de volgende merken terugvinden in onze shop:

- Stilolinea pennen
- Senator pennen
- Dreampen pennen
- Bic pennen
- Prodir pennen
- Ritter pennen

Natuurlijk zijn er nog veel meer merken. Ieder merk, zoals bijvoorbeeld Maxema of Klio Eterna draagt zijn eigen steentje bij aan uw merkverspreiding. Kies voor excellente kwaliteit, goede service en een opvallende promotie. Bestel uw pennen met logo bij de Pennenwinkel, samen maken we de mooiste promotie-items!

Varieer met kleur en materiaal

Onze basiscollectie is de goedkoopste oplossing. Goedkoop is bij ons niet altijd duurkoop. Ook de voordeligste modellen voldoen aan onze kwaliteitseisen. Het nadeel is echter een beperkte kleur- en drukkeuze. Daarom hebben we voor u heel veel modellen in de mix and match. U kiest uit een kleurenpalet voor elk onderdeel de kleur. U kiest voor elk onderdeel ook het materiaal, bijvoorbeeld touch, transparant of hardcolor. Op deze manier stelt u geheel uw eigen pen samen. Uiteraard zetten wij stijlvol uw logo op de pen. Mooie mix and match pennen zijn:

- Senator Challenger Mix and Match
- Senator Liberty Mix and Match
- Ritter Clear Mix and Match
- Ritter Bonita Mix and Match
- Bic Media Clic Mix and Match
- Dreampen Coco Mix and Match
- Prodir DS3 Mix and Match

Speel met kleuren. Laat uw logo kleuren terugkomen in bepaalde delen van de pen. Voor sommige modellen kunt u wel 4 onderdelen kiezen. Of laat ons met een voorstel komen. We denken graag met u mee.

Geniet altijd van een gratis drukproef vooraf

Onze betrouwbaarheid in de opdruk wordt grotendeels gewaarborgd door de digitale drukproef. Dit is een soort foto die u in uw mailbox ontvangt. De foto toont uw gekozen balpen in de juiste kleur, met uw logo in de juiste drukkkleur(en) op de gewenste drukpositie. Misschien vindt u de drukproef wel helemaal niet mooi. Bijvoorbeeld omdat het niet één geheel uitstraalt. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw logo te groot is voor het drukbereik. Samen lossen we dit op, door de drukproef aan te laten passen of door een pen te kiezen waarbij het logo wel mooi gedrukt kan worden. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Eigenlijk willen we dat u met gezonde spanning uitkijkt naar uw nieuwe pennen.

Probeer eens bijzondere pennen met logo

Een onbetaalbare indruk maken bij uw klanten? Bestel dan eens bijzondere pennen met logo. Reclame maken draait immers ook om opvallen. Vaak hebben mensen meerdere pennen liggen, in een kast, la of mandje. En dan is het niet leuk wanneer uw pen ergens onderaan komt te liggen, want daar heeft u het niet voor gedaan. Zorg dat uw pen favoriet wordt en bestel pennen met meerdere functies. Deze artikelen kunnen vaker worden gebruikt waardoor uw logo meer aandacht krijgt:

- pennen met laserpointer
- pennen met markeerfunctie
- pennen met touchscreenfunctie
- pennen met meer kleuren inkt
- pennen met lampjes
- pennen met telefoonstandaard

U treft alle bijzondere pennen met logomogelijkheid onder de categorie functie pennen. Neem snel contact met op wanneer u vragen heeft. Een overzichtelijke offerte is door ons ook zo gemaakt.

 

Contact