pennen met logo 100 stuks

Op zoek naar 100 balpennen met logo? Bestel dan in kleine aantallen pennen met logo vanaf 50,100 of 250 stuks bij ons! Voor gelegenheden waarbij u een klein aantallen pennen nodig heeft of voor de startende/kleine ondernemer hebben wij een gevarieerd aanbod in kunststof en metalen/aluminium pennen. Door ons professioneel bedrukt of gegraveerd met uw logo, bedrijfsgegevens of inscriptie. Kies een pen waarbij u de relatie met uw klant of werknemer onderstreept, want het mooiste geschenk is een cadeau waar u moeite, tijd en zorg aan hebt besteed. De ontvanger zal u daar zeker voor belonen!

Direct naar het assortiment

Laat uw bedrijfsnaam opvallen met pennen met logo

Relatiegeschenken zijn leuk en origineel. Door de persoonlijke boodschap kunt u bij uw doelgroep hoge ogen gooien. Vertel daarom met het bestellen van 100 pennen uw verhaal, voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfsboodschap of reclame. Klanten, werknemers of relaties vinden het erg prettig om een gepersonaliseerde pen te ontvangen. Bij ons kunt u op verschillende manieren uw pennen vanaf 100 stuks voorzien van een boodschap. Kies bijvoorbeeld voor het plaatsen van een logo met bedrijfsgegevens in één of meerdere drukkleuren. Bestelt u een aluminium balpen, zoals de Kalipso (100 stuks, € 1,25 per stuk inclusief gravure), denk dan ook eens aan het plaatsen van een logogravure. En wilt u helemaal in de smaak vallen bij uw (potentiële) klanten, plaats dan een full colour logo op de pen, uitermate geschikt voor logo's met veel kleuren, kleurscharkeringen of kleurverloop. Zelfs deze druktechniek is beschikbaar bij een afname van 100 stuks.

100 pennen met logo bestellen of een gratis sample aanvragen

Onze site werkt heel eenvoudig en hebben we overzichtelijk ingedeeld. Zo vindt u 100 pennen bestellen onder de categorie kleine aantallen pennen. Kijkt u bijvoorbeeld bij de kunststof pennen of bij de metalen pennen. Maar vergeet ook niet de pennensets die al vanaf 10 sets kunnen worden besteld met logo. Bestellen gaat eenvoudig met onze bestelbutton. Maar heeft u liever persoonlijk contact, u kunt ook de bestelling doorgeven. Vanaf de bestelling tot aan de daadwerkelijke levering begeleiden wij u. Zodat binnen enkele werkdagen uw 100 pennen met logo zullen worden geleverd.

Liever eerst een sample? Kies een aantal modellen uit de categorie kleine aantallen en vraag de sample op middels de gratis sampleaanvraag button of mail ons. Wilt u een bepaalde kleur, wilt u een logo opdruk op de pen beoordelen, geef dit dan aan bij opmerkingen. We proberen zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden. Wilt u iets meer of minder dan 100 balpennen bestellen? Ook dat kan. Vragen? Vul dan links hiernaast snel en gemakkelijk het contactformulier in. 

 

Contact