pennen met logo kleine aantallen

Op zoek naar pennen met logo in kleine aantallen? Bestel dan pennen met logo vanaf 50 stuks bij ons! Ook voor de kleine/startende ondernemer of voor gelegenheden waarbij u een klein aantallen pennen nodig heeft hebben wij een gevarieerd aanbod in kunststof en metalen/aluminium pennen. Door ons professioneel bedrukt of gegraveerd met uw logo, bedrijfsgegevens of inscriptie. Kies een pen waarbij u de relatie met uw klant of werknemer onderstreept, want het mooiste geschenk is een cadeau waar u moeite, tijd en zorg aan hebt besteed. De ontvanger zal u daar zeker voor belonen!

Direct naar het assortiment

Vertel uw boodschap met pennen met logo

Relatiegeschenken zijn leuk en origineel. Door de persoonlijke boodschap kunt u bij uw doelgroep hoge ogen gooien. Vertel daarom uw verhaal met een pen, voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfsboodschap of reclame. Klanten, werknemers of relaties vinden het erg prettig om een gepersonaliseerde pen te ontvangen. Bij ons kunt u op verschillende manieren uw pennen in kleine aantallen voorzien van een boodschap. Kies bijvoorbeeld voor het plaatsen van een logo met bedrijfsgegevens in één of meerdere drukkleuren. Bestelt u een aluminium balpen, zoals de Kalipso (in kleine aantallen vanaf 50 stuks), denk dan ook eens aan het plaatsen van een logogravure. En wilt u helemaal in de smaak vallen bij uw (potentiële) klanten, plaats dan een full colour logo op de pen, uitermate geschikt voor logo's met veel kleuren, kleurscharkeringen of kleurverloop. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste drukmethode.

Kleine aantallen pennen met logo bestellen of een gratis sample aanvragen

Onze site werkt heel eenvoudig en hebben we overzichtelijk ingedeeld. Zo vindt u een kleine aantallen pennen met logo ook gewoon onder de categorie kleine aantallen. Kijkt u bijvoorbeeld bij de kunststof pennen of bij de metalen pennen. Maar vergeet ook niet de pennensets die al vanaf 10 sets kunnen worden besteld. Bestellen gaat eenvoudig met onze bestelbutton. Maar heeft u liever persoonlijk contact, u kunt ook de bestelling doorgeven. Vanaf de bestelling tot aan de daadwerkelijke levering begeleiden wij u. Zodat u binnen enkele werkdagen uw pennen met logo in kleine aantallen zult ontvangen.

Liever eerst een sample? Kies een aantal modellen uit de categorie kleine aantallen en vraag de sample op middels de gratis sampleaanvraag button of mail ons. Wilt u een bepaalde kleur, wilt u een logo opdruk op de pen beoordelen, geef dit dan aan bij opmerkingen. We proberen zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden. Vragen? Vul dan links hiernaast snel en gemakkelijk het contactformulier in. 

 

Contact