Pennen met reclame opdruk

De Pennenwinkel is de grootste aanbieder in pennen met reclame opdruk. Bij ons vindt u alle bekende pennenmerken en goedkope pennen. Overzichtelijk gepresenteerd met foto's die u meteen alle beschikbare kleuren tonen. Onderscheid uzelf van andere bedrijven door een balpen met eigen opdruk. We geven u constante kwaliteit, innovatieve druktechnieken, service en vertrouwen. Wij denken graag met u mee, daarom ontdekt u bij ons een gevarieerd aanbod in diverse kleuren mét bestelmogelijkheid in grote óf kleine afnames. U bestelt het aantal pennen dat u nodig heeft. Kies uit verschillende materialen, kleursamenstellingen, waarbij zelfs mix-and-match mogelijk is, drukformaten en druktechnieken. Komt u er niet uit, dan helpen we u graag.

Goedkope pennen met reclame opdruk

In onze shop vindt u ook goedkope pennen met reclame opdruk. Voordelige pennen zijn merkloos en komen vaak uit het Midden-Oosten. Dat wil niet zeggen dat het minder goede pennen zijn. Deze pennen worden in grote aantallen gemaakt, dit drukt de productiekosten. Eenmaal in Europa worden de modellen altijd gecontroleerd en dienen deze te voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. Uw voordeel is scherp inkopen, keuze uit vele standaard kleuren en altijd direct uit voorraad leverbaar. Nadeel is vaak een beperkte drukmogelijkheid, omdat deze pennen worden gepersonaliseerd met tampondruk op zeefdruk met maximaal 1 kleur. Desalniettemin fungeren deze pennen uitstekend als strooipen, beurspen of bedrijfspen. U treft ze in diverse prijsvariaties.

Merk pennen bestellen met reclame opdruk

Iets duurder in prijs zijn onze merkpennen met een mooie reclame opdruk. Onder merkpennen verstaan we:

● Europese, vaak duurzame, productie
● Europese druk
● Eigen design- en ontwerpbureau
● Innovatieve en ruimere druktechnieken

Daarnaast hebben merkpennen veel meer mogelijkheden:

● Doorgaans mix-and-match mogelijkheden
● Ruimere kleurkeuze, ook bijzondere kleuren
● Ruimere drukmogelijkheden, waaronder voelbare technieken
● Grote variatie in modellen en kleurcombinaties
● Grote variatie in oppervlaktemateriaal
● Ruimere keuze qua inktvullingen en inktkleuren

De bekende merken hebben vaak duurzaamen verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. En natuurlijk staat kwaliteit en service voorop. De keuze is trouwens reuze.

Welke merken zijn er zoal

Elk land heeft doorgaans een merk waar ze trots op zijn. Zo trots dat deze pennen met opdruk wereldwijd geleverd worden. U vindt al deze modellen ook in onze webshop:

● Uit Zwitserland: Prodir pennen
● Uit Italië: Maxema en Stilolinea pennen
● Uit Polen: Dreampennen
● Uit Duitsland: Ritter, Senator, Klio en Uma pennen
● Uit Spanje: Bic pennen

Natuurlijk zijn er nog veel meer merken, bovenstaande zijn echter de meest verkochte merken ter wereld, als het gaat om pennen met reclame. Ieder merk ontwikkelt zijn eigen modellen. Zo zijn Italiaanse ontwerpen vaak korter en smaller. Duitse modellen zijn vaak breder en langer. 

Hoe online pennen bestellen

Onze webshop staat vol met schrijfwaren, hoe nu te komen tot de juiste pen met reclame opdruk. We helpen u een handje op weg. U kunt gebruik maken van filters. Zo kunt u meteen selecteren op kleur en prijs. Stelt u duurzaam klantencontact op prijs, geef dan iets meer uit aan een balpen. Het voordeel van merkpennen is een contstante levering van kwalteit en kleur. Voordelige pennen willen nog wel eens een verschil in verfbad geven bij een volgende bestelling. Gezamenlijk naar een succesvolle toekomst, kies dan bewust uw pen, vraag daarom een aantal proefmodellen aan. Leg de pennen een tijdje op uw bureau en ontdek na een aantal dagen naar welke pen uw hand steeds uitreikt. Dat is de pen die u vervolgens dient te bestellen. Bestel online tegen scherpe prijzen, vraag eerst eens een offerte aan of start dus met proefmodellen. Het kan bij ons allemaal.

Milieuvriendelijke pennen met reclame opdruk

Wilt u een perfecte uitstraling van uw duurzame onderneming, bestel dan milieuvriendelijke pennen met reclame opdruk. De laatste jaren is het aanbod enorm gestegen. Deze krachtige reclame-artikelen voor op het bureau zijn in de volgende materialen leverbaar:

● Houder van gerecycled karton
● Houder van kurk
● Houder van bamboe
● Gehele pen van bio-kunststof
● Gehele pen van geheel of deels tarwe stro
● Pen van koffie
● Pen van gerecycled kunststof

U ziet het, we hebben niet stil gezeten. Heeft u een hoog logo dan raden wij u biologisch afbreekbare pennen van hernieuwbare grondstoffen aan. Uiteraard een merkpen, maar weer met optimale drukmogelijkheden.

Meer pen voor u

Voor een buitengewone reclame kunt u dus bij ons terecht. We verkopen pennen, maar we bieden ook meer:

● gratis samples tot productprijs van € 3,00
● snelle offerte aanvraag
● lage startafname mogelijkheid v.a. 100 stuks
● snelle leveringsopties
● ruime keuze in voordelige en luxere opties
● deskundig logo-advies
● online 24/7 bestellen

Welke pen u ook kiest, u krijgt van ons de volle aandacht. Stuur uw opdruk eens in voor een vrijblijvende drukproef. Mail of bel ons voor het aanvragen van samples. U kunt hiervoor ook onze sample button gebruiken, deze vindt u bij ieder product. Of klik meteen op een van de buttons op deze pagina, dan leiden we u meteen naar de gewenste categorie.

Contact