pennen ontwerpen

Ontwerp jouw eigen balpen. Bestel balpennen bij ons en laat deze voorzien van je eigen bedrijfslogo, tekst, foto, illustratie of afbeelding. Wij zijn specialist in het ontwerpen van de mooiste pennen. Kies uit pennen met vele kleurmogelijkheden en stel je eigen kleur samen met de mix-and-match pennen. Wil je een geheel eigen pen laten ontwerpen? Wij kunnen diverse pennen laten maken in jouw eigen persoonlijke huisstijlkleur, gemaakt van materialen in jouw eigen PMS-kleuren. Kies ook voor een promotiemateriaal dat het meest favoriet is onder klanten en relaties. Zet jouw bedrijf op de kaart door een unieke pen te laten ontwerpen of te laten bedrukken met een opvallend en mooi bedrijfslogo.

pennen ontwerpen

pennen ontwerpen

 

Wat hebben wij jou te bieden om zelf pennen te ontwerpen?

Met jouw balpen wil je opvallen. Met jouw reclame wil je onderscheidend zijn en jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Daarom hebben wij voor jou diverse mogelijkheden:

- een afwisselend assortiment
- mix-and-match-optie, kies zelf de kleuren voor je pen
- eigen huisstijl optie, ontwerp je pen in eigen PMS-kleuren
- diverse druktechnieken, zoals een gravering, bedrukking en doming
- keuze uit bekende merken met een uitgebreide garantiebepalingen
- gratis samples aanvragen
- gratis een visual maken

Wij willen graag dat je pennen ontvangt die passen bij de uitstraling van je bedrijf. Jouw ontwerp van de pen is hét visitekaartje van je bedrijf. De pen straalt uit, wat je zelf bent. Klasse, degelijkheid en vertrouwen. Daarbij helpen we je graag. Een goede promotie van je bedrijf begint daarom bij een mooi ontworpen balpen.

pennen laten ontwerpen

Pennen bij ons online bestellen

Het bestellen van je artikel gaat heel eenvoudig. Op onze site kun je via de eenvoudige bestelprocedure bestellen. Je kunt ook je bestelling mailen, doorgeven via de chat of ons contactformulier. Voor vragen kun je dit contactformulier ook gebruiken. 

Om een goede keuze te maken bieden wij jou gratis samples aan. Voor je eigen ontworpen sample krijg je een proefmodel. Kies een aantal pennen die passen bij jouw promotieactivitet en wij sturen ze gratis naar je op. Op je gemak de pennen beoordelen en dan het juiste ontwerp kiezen. 

Heb je vragen over onze bedrukkingstechnieken. Of wil je een voorbeeld? Ook dat kan. Wij maken gebruik van moderne druktechnieken, zoals onze nieuwste druktechniek in reliëf. Ons  nieuwe paradepaardje. Nieuwsgierig? Laat het ons weten, en samen met jou kiezen we de juiste bedrukking voor jouw eigen ontworpen balpen.

pennen ontwerpen

pennen ontwerpen pennen laten ontwerpen

pennen laten ontwerpen

pennen laten ontwerpen

Contact