Pennenset met logo

Een mooie pennenset bedrukt met logo of naam als relatiegeschenk kopen? Bestel luxe, goedkope of exclusieve pennensets bij ons. U kunt de pennenset naar wens laten bedrukken met logo, naam of tekst. U kunt kiezen voor een leuke set met 1 balpen, met 2 (b.v. balpen/vulpotlood) of zelfs met 3 waren. Erg gewild zijn ook de geschenkverpakkingen, zoals een balpen aangevuld met een etui. Onbedrukt, vanaf elk gewenst aantal, heeft u de set(s) in 2 tot 4 werkdagen in huis, bedrukt in 4 tot 10 werkdagen.

pennenset met logo

pennenset met logo

pennenset met logopennenset

Een pennenset met logo bedrukken

U kunt ervoor kiezen om uw pennenset te laten bedrukken met bedrijfslogo, bedrijfsgegevens of reclametekst. Onze metalen pennensets worden gedrukt met de specialistische druk voor metalen ondergrond. Dit betekent een krasvaste, scherpe en blijvende bedrukking. We kunnen uw logo of reclame in één tot maximaal 4 drukkleuren drukken. Wist u dat u ook de verpakking kunt laten bedrukken. Dit kan zelfs in full colour en tevens met onze nieuwe reliëfdruk in full colour, voor een voelbaar resultaat. Wij bieden een ruim assortiment:

- in kleuren
- in modellen
- in merken
- in geschenkverpakkingen
- in verpakkingsmogelijkheden
- in bedrukkingstechnieken/graveertechnieken

Verras uw nieuwe klanten en bestaande relaties met een pennenset. U zult er hoge ogen mee gooien.

pennenset met logo bedrukken

pennenset met logo bedrukkenpennenset met logo bedrukken

pennenset met logo bestellen

pennenset bestellenpennenset bestellen

Pennensets bestellen

Het bestellen van pennensets als relatiegeschenk regelt u eenvoudig online. Surf door onze mogelijkheden, modellen en kleuren. Wilt u de pennenset vooraf testen? Kies dan van één of meerdere modellen een sample. We sturen deze graag op zicht. Heeft u een keuze gemaakt. Mail ons het model, de kleur, het aantal, uw logo en wij zorgen dat de opdracht tot in de puntjes wordt geregeld. Een bestelling plaatsen kan met een gerust hart. Vooraf ontvangt u een drukproef via de mail. Hierop ziet u de pennenset met uw logo, ter beoordeling. Na akkoord op de drukproef gaan wij de pennensets met uw logo personaliseren. Een pennenset is een blijvende en gewaardeerde herinnering aan uw bedrijf.

pennenset met naam

pennenset met naampennenset met naam kopen

pennenset met naam

pennenset met naam bestellen

pennenset met logo

Contact