Pennenset met opdruk

Een mooie pennenset met opdruk of inscriptie als relatiegeschenk kopen? Bestel luxe, goedkope of exclusieve pennensets bij ons. U kunt de pennenset naar wens laten bedrukken of graveren met logo, naam of tekst. U kunt kiezen voor een leuke set met 1 balpen, met 2  of zelfs met 3 schrijfwaren. Populair zijn ook de geschenksets van Parker of Waterman. zoals een balpen aangevuld met een etui. Kies uit balpen, vulpen, rollerbal of vulpotlood in de gewenste combinatie. Onbedrukt, vanaf elk gewenst aantal, heeft u de set(s) in 2 tot 4 werkdagen in huis, bedrukt met logo of inscriptie in 4 tot 10 werkdagen.

pennenset met opdruk kopen

pennenset met opdruk kopen

pennenset met opdruk kopenpennenset met inscriptie kopen

Pennenset met opdruk: een origineel cadeau

Pennensets blijven aantrekkelijk om weg te geven als promotioneel cadeau. Vandaar dat we een groot en divers aanbod hebben in deze sets. U kunt ervoor kiezen om uw pennenset te laten bedrukken met bedrijfslogo, bedrijfsgegevens of reclametekst. Onze metalen pennensets worden gedrukt met de specialistische druk voor metalen ondergrond. Dit betekent een krasvaste, scherpe en blijvende opdruk. We kunnen uw opdruk in één tot maximaal 4 drukkleuren drukken. Een inscriptie wordt vaak middels gravure gedaan. Wist u dat u ook de verpakking van een opdruk kunt laten voorzien? Dit kan zelfs in full colour en tevens met onze nieuwe reliëfdruk in full colour, voor een voelbaar resultaat. Wij bieden een ruim assortiment:

- in kleuren
- in modellen
- in merken
- in geschenkverpakkingen
- in verpakkingsmogelijkheden
- in bedrukkingstechnieken/graveertechnieken

Verras uw nieuwe klanten en bestaande relaties met een pennenset. Met inscriptie zult u hiervoor alom gewaardeerd worden.

pennenset met opdruk bestellen

pennenset met inscriptiepennenset met opdruk bestellen

pennenset met inscriptie

pennenset met inscriptiepennenset met opdruk bestellen

Pennensets online bestellen

Het bestellen van pennensets als relatiegeschenk regelt u eenvoudig online. Surf door onze mogelijkheden, modellen en kleuren. Wilt u de pennenset vooraf testen? Kies dan van één of meerdere modellen een sample. We sturen deze graag op zicht. Heeft u een keuze gemaakt. Mail ons het model, de kleur, het aantal, uw gewenste opdruk en wij zorgen dat de opdracht tot in de puntjes wordt geregeld. Een bestelling plaatsen kan met een gerust hart. Vooraf ontvangt u een drukproef via de mail. Hierop ziet u de pennenset met uw logo of inscriptie, ter beoordeling. Na akkoord op de drukproef gaan wij de pennensets met een opdruk personaliseren. Een pennenset met inscriptie is een blijvende en gewaardeerde herinnering aan uw bedrijf.

pennenset met inscriptie

pennenset met opdrukpennenset met opdruk

pennenset met opdruk

pennenset met opdruk

pennenset met opdruk

Contact