Kleur

Prijs

t/m

Wij hebben een mooie keuze in Petfles pennen bedrukken. Petfles pennen worden ook wel Rpet pennen genoemd. De R staat voor recycled. Deze pennen geven plastic een tweede leven. Al onze modellen zijn gemaakt van gerecyclede, ingeleverde statiegeldflessen. Met deze optie bent u meteen milieuvriendelijk bezig. Zo krijgt plastic namelijk een nieuwe kans en na gebruik is het opnieuw recyclebaar. Er valt in een voordelig budget van alles te kiezen. Voor een beurs of een evenement is het altijd lonend om deze artikelen te kiezen. U kunt meteen uw bedrijf aanprijzen. Petflessen kunnen we namelijk uitstekend bedrukken met logo of tekst.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Balpen R-PET van gerecyclede PET-flessen

  Balpen R-PET van gerecyclede PET-flessen

  € 0,20 bij 10.000 stuks
  € 0,36 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Nieuw
  Balpen R-PET van gerecyclede PET-flessen

  Balpen R-PET van gerecyclede PET-flessen

  € 0,20 bij 10.000 stuks
  € 0,36 vanaf 250 stuks
 • RPET Solid balpen blauwschrijvend uit PET-flessen vervaardigd

  RPET Solid pennen bedrukken

  € 0,22 bij 10.000 stuks
  € 0,38 bij 250 stuks
  Beschikbare kleuren:
  RPET Solid balpen blauwschrijvend uit PET-flessen vervaardigd

  RPET Solid balpen blauwschrijvend uit PET-flessen vervaardigd

  € 0,22 bij 10.000 stuks
  € 0,38 vanaf 250 stuks
 • Pet balpen

  Pet balpen

  € 0,28 bij 10.000 stuks
  € 0,33 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Pet balpen

  Pet balpen

  € 0,28 bij 10.000 stuks
  € 0,33 vanaf 500 stuks
 • rPet balpen - gerecyclede kwaliteitsbalpen

  rPet balpen - gerecyclede kwaliteitsbalpen

  € 0,55 bij 10.000 stuks
  € 0,77 bij 1.000 stuks
  Beschikbare kleuren:
  rPet balpen - gerecyclede kwaliteitsbalpen

  rPet balpen - gerecyclede kwaliteitsbalpen

  € 0,55 bij 10.000 stuks
  € 0,77 vanaf 1.000 stuks
Per pagina:

Petfles pennen

Mooi assortiment petfles pennen

Vriendelijk geprijsde petfles pennen bedrukken? DePennenwinkel heeft het in de collectie. Mooie blauwschrijvende varianten, leverbaar in allerlei leuke kleurtjes. Bij de doorzichtige pet fles mogelijkheden kunt u de binnenzijde, dus de vulling en het veertje zien. Dit maakt deze pennen iets speelser. Ontdek eens:

● Bottlepen Rpet pennen
● Rpet solid pennen
● Bottlewise Rpet pennen
● Athos Rpet pennen

U kunt qua kleur allerlei kanten op. Op witte en transparante kleuren kunt u donkere en felle kleuren laten bedrukken. Een zwart petlfes exemplaar komt goed uit de voeten met een witte of zilverkleurige drukkleur. Goud staat hierop ook chique. Zowel kleurrijke als chique pennen doen het goed bij klanten. Op een beurs kunt u de ster van de dag worden. Of deel de petfles modellen uit aan uw cursisten. Het is een mooie manier van reclame maken. Het bedrukken van petfles pennen is mogelijk vanaf 100 stuks. Dit maakt het voor ieder bedrijf aantrekkelijk.

Petfles pennen bedrukken: verscheidenheid aan druktechnieken

Petfles pennen bedrukken? Dan heeft u de keus uit meerdere druktechnieken. De druktechniek is afhankelijk van uw keuze pen. De meeste modellen worden met zeefdruk bewerkt. Dit is ook de techniek die we het liefst gebruiken. Zonder extra kosten kunt u namelijk een websitevermelding of telefoonnummer bijplaatsen. De zeefdrukmachine kan rondom de houder, waardoor uw gegevens extra goed voor het voetlicht komen. Voor bedrijven die één of twee regels tekst willen plaatsen volstaat tampondruk. Daarnaast is er nog keuze voor clipbedrukking of fotobedrukking. Uiteraard adviseren wij u over het ideaal bedrukken van petfles pennen. En heeft u vragen, dan kunt u ons bellen of mailen.

Telkens een drukproef vooraf

De drukproef is voor ons hét middel om de druk aan u te tonen. De drukproef voorkomt fouten, maar geeft u ook de mogelijkheid om kleur, drukgrootte of drukpositie aan te passen. Aan de hand van de mogelijkheden en wensen maakt onze studio de drukproef op. Tussentijds wijzigen is geen probleem. Pas wanneer de drukproef helemaal in de smaak valt plannen wij de order in. Qua aantal kunt u een keuze maken uit een startafname of een hogere staffel. Bestelt u meer, dan ontvangt u extra korting. Voor open dagen of beurzen bestelt u doorgaans iets meer. Bijbestellen is bij ons altijd mogelijk. Zeker wanneer u heeft ervaren dat deze artikelen bijdragen aan klantenbinding en merkherkenning.