Kleur

Prijs

t/m

Merk

V.a. 100 stuks kunt u Prodir DNA balpennen laten ontwerpen en bedrukken. Een nieuw design balpen van Prodir met ongekende mogelijkheden. In twee varianten leverbaar, de DNA basic en de DNA free versie. De DNA basic geeft u de vrijheid om verschillende kleuren en oppervlakten en 4 delen in de houder van de pen, zelf samen te stellen. Daarnaast kunt u net als bij de andere Prodir modellen uw balpen verfijnen met een satin of chrome kleurig metalen neusje. De mogelijkheden zijn uniek in de wereld van reclame balpennen. Wilt u uw merk ideaal weergeven, kies dan voor een pen die u individueel kunt samenstellen. Keuze uit verschillende 3D-oppervlakten, kleuren en vormen. Prodir DNA balpennen bedrukken bezorgt uw klanten een tastbare, driedimensionale ervaring voor werkelijk alle zintuigen. De voordeligste versie is de DNA basic, de meest uitgbreide mogelijkheden ervaart u met de DNA free. Stel uw eigen pen samen. Beleef de unieke mogelijkheden en kies uit bijv. hout of softtouch tussendelen. 

Prodir DNA identity balpennen met logo

 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Prodir DNA PPP Basic balpen

  Prodir DNA PPP Basic balpen

  € 5,61 bij 10.000 stuks
  € 13,16 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DNA PPP Basic balpen

  Prodir DNA PPP Basic balpen

  € 5,61 bij 10.000 stuks
  € 13,16 vanaf 100 stuks
 • Prodir DNA PPS of PPC balpen

  Prodir DNA PPS of PPC balpen

  € 6,20 bij 10.000 stuks
  € 13,87 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DNA PPS of PPC balpen

  Prodir DNA PPS of PPC balpen

  € 6,20 bij 10.000 stuks
  € 13,87 vanaf 100 stuks
Per pagina:

Prodir DNA Identity

Prodir DNA Basic balpennen bedrukken v.a. 100 stuks

De Prodir DNA basic omvat 4 modules in de houder. Naar keuze in verschillende formaten, kleuren en oppervlaktes. De basisprijs omvat de onderdelen A en C in matte uitvoering, onderdeel B in polished en onderdeel D in polished of transparant. U kunt zelf de kleuren samenstellen uit het kleurenpalet. Ieder onderdeel kan kan tegen een meerprijs uitgevoerd worden in een ander materiaal. Zo kan onderdeel A bijv. met een patroon of in soffouch worden uitgevoerd. Onderdeel B bijv. in houtkleur of in satin of chrome metaal. Onderdeel C heeft als extra optie weer een patroonmogelijkheid of zelfs een softtouch patroon. Onderdeel D kan bijv. weer uitgevoerd worden met hout. Elk onderdeel dat afwijkt van de basis zoals hierboven omschreven, heeft een meerprijs. Wilt u de mogelijkheden ervaren, configureer hier dan direct uw eigen pen. Na configuratie kunt u bij ons eenvoudig de scherpste prijs voor uw ontwerp opvragen. Elk onderdeel van deze pen is gedetailleerd, expressief en van de hoogste kwaliteit. Anders dan alle reclame balpennen die u ooit eerder heeft aangeschaft. De basis versie van de Prodir DNA balpen wordt omschreven als Prodir DNA PPP balpennen. Uitgevoerd met een satinkleurige metalen neus: Prodir DNA PPS en voorzien van een chromekleurige metalen neus DNA PPC.

Prodir DNA PPP balpennen met logo

Prodir DNA Free balpennen met logo bestellen

De mogelijkheden voor de DNA Free balpennen zijn een stuk ruimer dan de Basic uitvoering. De Free DNA balpen omvat minimaal 2 onderdelen en max. 12 onderdelen die kunnen bestaan uit verschillende maten, materialen, oppervlakten en kleuren. De volgorde kan naar eigen wens gekozen worden. Ook bij deze uitvoering kunt u de balpen voorzien van een metalen neus in satinzilver of in chrome zilver. Prodir DNA Free balpennen beginnen bij een minimale afname van 100 stuks. Ieder onderdeel heeft een meerprijs. Deze meerprijs is afhankelijk van het gekozen materiaal. De totaalprijs per pen omvat alle gewenste onderdelen. Derhalve is de prijs van de Prodir DNA PZZ, zoals de pen officieel heet, vooraf niet te bepalen. U ontwerpt uw eigen pen, u kiest uw eigen onderdelen en oppervlakten. U kunt hier meteen uw eigen Prodir pen ontwerpen. U kunt uw ontwerp eenvoudig naar ons mailen, waarna u de bijbehorende prijs bij het gewenste aantal ontvangt. De Prodir DNA Free balpennen kunt u met logo bestellen. Afhankelijk van de gekozen onderdelen is een opdruk op één of meerdere onderdelen mogelijk. Wanneer u kiest voor metalen onderdelen in onderdeel B is het zelfs mogelijk gegevens te laten graveren. Daarnaast is een opdruk mogelijk op de clip. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van zowel de Prodir DNA PPP als de Prodir DNA PZZ balpen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Prodir DNA PZZ balpennen bedrukken

Prodir DNA pennen bedrukken

Prodir DNA pennen bedrukken is met deze uitvoering nog nooit zo veelzijdig geweest. Met een keuze uit frisse kleuren en nieuwe 3D-oppervlaktes. Een individuele pen laten maken is nog nooit zo uitgebreid geweest. U kunt dit nieuwe model op verschillende manieren laten bedrukken. Tampondruk tot wel 6 kleuren op de clip. Gravure op de metalen onderdelen en een opdruk in zwart, wit of zilver op de soft touch onderdelen. Een opdruk met max. 6 kleuren is mogelijk op de polished, transparante en matte onderdelen. Stuur uw ontwerp in en wij tonen met een professionele presentatie de mogelijkheden voor uw onderscheidende Prodir DNA balpen.

Prodir DNA PPS balpennen bedrukken

Vullingkeuze voor uw Prodir DNA Basic of Free balpen

Zowel de Prodir DNA Basic als de Free versie zijn standaard voorzien van de Floating Ball 1.0 mm vullingen, naar keuze in blauw of zwart. Daarnaast kunt u tegen een meerprijs kiezen voor een Prodir balpen met de volgende vullingen:

- Superdry Gel 0,7mm
- Gel Asia 0,5 mm
- Floating Ball metal 1.0 mm
- Floating Ball plastic 1.4 mm
- Floating Ball Lead Free plastic 1.4 mm

Wilt u een voorbeeldexemplaar ontvangen? Vraag dan een gratis sample aan met de gewenste vulling.  

Prodir DNA Identity balpennen bedrukt