Bereken uw prijs

 • 1Kies kleur
  • Grasgroen
  • Vuurrood 21
  • Wit 02
  • Worteloranje 10
  • Zandbeige
  • Zeeblauw
  • Zwart 75
 • 2Kies aantal
Offerte
Bestel
Excl. btw
Gratis sample aanvragen
Prodir DS3-TBB Biotic balpen hernieuwbare grondstoffen
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen

Prodir DS3-TBB Biotic balpen hernieuwbare grondstoffen

Het meest populaire model uit de Prodir collectie, de DS3 in een ecologische versie. De Prodir DS3 TBB Biotic balpen is een prima milieuvriendelijke optie. De pen en het mechanisme zijn gemaakt met hernieuwbare grondstoffen (PLA). Een grondstof die na gebruik biologisch afbreekbaar is volgens EN 13432: 2002. De pen is voor 75... → Lees meer
 • Gratis filmproef
 • Géén verzendkosten
Prodir DS3-TBB Biotic balpen hernieuwbare grondstoffen
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen
 • Prodir DS3-TBB Biotic balpen

specificaties

Naam Prodir DS3-TBB Biotic balpen
Omschrijving Het meest populaire model uit de Prodir collectie, de DS3 in een ecologische versie. De Prodir DS3 TBB Biotic balpen is een prima milieuvriendelijke optie. De pen en het mechanisme zijn gemaakt met hernieuwbare grondstoffen (PLA). Een grondstof die na gebruik biologisch afbreekbaar is volgens EN 13432: 2002. De pen is voor 75% composteerbaar. U draagt naast uw logo ook meteen een duurzame uitstraling uit. De Prodir Biotic wordt standaard geleverd met het Biotic logo in reliëf naast de clip. In natuurlijke kleuren leverbaar, geïnspireerd op zee, sneeuw, nacht, vuur, wortel, zand en gras. Onderscheidend model voor de perfecte weergave van uw logo en/of tekst. Aan de zandversie is houtpoeder (FSC) toegevoegd om het typische zandeffect te bereiken. Kies een van deze prachtige natuurlijke tinten. De vulling is ook milieuvriendelijk. In de standaard uitvoering wordt deze pen geleverd met de hoogwaardige Floating Ball® 1.0 loodvrije navulling met loodvrije punt. Optioneel, met iets bredere schrijfdikte, is de 1.4 vulling. Nog vloeiender schrijven kan met de Gel SuperDry® of Gel Asia navulling, die ook loodvrij zijn. Alle Prodir pennen zijn navulbaar. De pen heeft een lange levensduur, geproduceerd en gedrukt in Zwitserland.
Materiaal Hernieuwbare grondstoffen (PLA), biologisch afbreekbaar, de pen is voor 75% composteerbaar.
Kleur Worteloranje 10
Bedrukkingsinformatie Standaard opdruk op de clip op max. 40 x 8 mm, max. 6 drukkleuren. Standaard met opdruk op de houder op max. 50 x 25 mm, max. 4 drukkleuren. Op achterzijde bovendeel (direct tegenover de clip) op max. formaat van 25 × 4 mm, max. 1 drukkleur.
Vermelde prijs Getoonde prijs exclusief bedrukking. Scherpe offerte voor de allerlaagste prijzen met bedrukking op aanvraag.
Levertijd Standaard levertijd circa 15 werkdagen na akkoord op de filmproef. Eerdere levering in overleg. Onbedrukte levering niet mogelijk.
Merk Prodir
Schrijfkleur Hoge kwaliteit jumbo floatingbalvulling, naar keuze zwart of blauw.
Optionele vulling Premium metalen jumbovulling, standaard gelvulling of superdry-gelvulling.

omschrijving

Het meest populaire model uit de Prodir collectie, de DS3 in een ecologische versie. De Prodir DS3 TBB Biotic balpen is een prima milieuvriendelijke optie. De pen en het mechanisme zijn gemaakt met hernieuwbare grondstoffen (PLA). Een grondstof die na gebruik biologisch afbreekbaar is volgens EN 13432: 2002. De pen is voor 75% composteerbaar. U draagt naast uw logo ook meteen een duurzame uitstraling uit. De Prodir Biotic wordt standaard geleverd met het Biotic logo in reliëf naast de clip. In natuurlijke kleuren leverbaar, geïnspireerd op zee, sneeuw, nacht, vuur, wortel, zand en gras. Onderscheidend model voor de perfecte weergave van uw logo en/of tekst. Aan de zandversie is houtpoeder (FSC) toegevoegd om het typische zandeffect te bereiken. Kies een van deze prachtige natuurlijke tinten. De vulling is ook milieuvriendelijk. In de standaard uitvoering wordt deze pen geleverd met de hoogwaardige Floating Ball® 1.0 loodvrije navulling met loodvrije punt. Optioneel, met iets bredere schrijfdikte, is de 1.4 vulling. Nog vloeiender schrijven kan met de Gel SuperDry® of Gel Asia navulling, die ook loodvrij zijn. Alle Prodir pennen zijn navulbaar. De pen heeft een lange levensduur, geproduceerd en gedrukt in Zwitserland.

Klantenservice

 
call icon0599414212    vraag iconNeem contact op

 

Ook voor jou?

  Geen resultaten gevonden.