Kleur

Prijs

t/m

Merk

Prodir pennen zijn altijd rond of driehoekig. Maar bestelt u prodir DS4 pennen met logo dan ontvangt u de eerste vierkantige balpen! Prodir DS4 pennen bedrukken is kiezen voor Zwitsere topkwaliteit. De nieuwe DS4 is leverbaar in vier uitvoeringen. Deze volledig vierkante balpen is verkrijgbaar in mat en softtouch. Naar keuze met metalen drukker. Een opvallend detail is de hoogglans polished clip die juist op het smalle gedeelte op de pen is geplaatst. Bestellen kan v.a. 500 stuks. Een bedrukte Prodir DS4 balpen wordt standaard geleverd met de 1.0 floating ball vulling. Er zijn echter diverse andere vullingopties mogelijk. Kies uit zeer opvallende kleuren, waarbij het tevens mogelijk is de kleuren te mixen en te matchen. Stuur uw logo geheel vrijblijvend in, we maken graag een drukproef om de mogelijkheden te tonen. 

Prodir DS 4 balpen met logo

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Prodir DS4 PMM balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS4 PMM balpennen

  € 1,24 bij 10.000 stuks
  € 2,07 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS4 PMM balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS4 PMM balpen 50% tot 100% gerecycled kunststof

  € 1,24 bij 10.000 stuks
  € 2,07 vanaf 500 stuks
 • Prodir DS4 PRR satin drukker en Prodir DS4 PRR chromen drukker softtouch

  Prodir DS4 PRR-Y en Prodir DS4 PRR-Z balpen softtouch

  € 1,47 bij 10.000 stuks
  € 2,28 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS4 PRR satin drukker en Prodir DS4 PRR chromen drukker softtouch

  Prodir DS4 PRR satin drukker en Prodir DS4 PRR chromen drukker softtouch

  € 1,47 bij 10.000 stuks
  € 2,28 vanaf 500 stuks
 • Prodir DS4 PMM satin drukker en Prodir DS4 PMM chromen drukker balpen

  Prodir DS4 PMM-Y en Prodir DS4 PMM-Z balpen

  € 1,49 bij 10.000 stuks
  € 2,43 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS4 PMM satin drukker en Prodir DS4 PMM chromen drukker balpen

  Prodir DS4 PMM satin drukker en Prodir DS4 PMM chromen drukker balpen

  € 1,49 bij 10.000 stuks
  € 2,43 vanaf 500 stuks
 • Prodir DS4 PRR balpen softtouch 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS4 PRR balpen

  € 1,49 bij 10.000 stuks
  € 2,27 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir DS4 PRR balpen softtouch 50% tot 100% gerecycled kunststof

  Prodir DS4 PRR balpen softtouch 50% tot 100% gerecycled kunststof

  € 1,49 bij 10.000 stuks
  € 2,27 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Prodir DS4

Prodir DS4 balpen is simpel vierkant

Prodir presenteert elk jaar iets nieuws. Met de Prodir DS4 balpen is dit zeker gelukt. Een bijzondere vierkante balpen. Van boven tot beneden geheel vierkant. De clip is op aparte wijze aan de pen gehecht. De clip is opzichtelijk in beeld en lijkt wel een naamplaatje. De houder is verkrijgbaar in softtouch of mat, terwijl de clip juist polished, hoogglanzend is. Dit geeft de pen een extra uitstraling. Door de grote clip is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een logo of tekst op de clip. Doordat de houder vierkant is, is de drukhoogte voor de houder juist beperkt. Het drukkertje is verkrijgbaar in polished maar tegen een toeslag ook in glanzend en mat metaal. Een bedrukte Prodir DS4 balpen kan uw bedrijf uitstekend ondersteunen. Kwaliteit draagt immers kwaliteit uit.

Prodir DS 4 pen

Diverse drukopties

Voor de Prodir DS4 balpennen zijn 3 drukopties beschikbaar. De beste manier om deze pen te bedrukken is de clipbedrukking. Een bedrukking is mogelijk tot maar liefst 6 drukkleuren. Vóór de clip is een opdruk niet mogelijk. Aan de achterzijde bevinden zich twee drukopties, links en rechts van de clip. Voldoende ruimte voor langwerpige logo's of maximaal twee regels tekst. De drukkleuren op de achterzijde zijn beperkt tot maximaal 2 drukkleuren. Prodir DS4 balpennen kunt u laten bedrukken met logo v.a. 500 stuks. Met de diverse opties, zoals oppervlaktematerialen en drukkermogelijkheden kunt u de uitvoering van de pen aanpassen naar uw eigen wensen. Profiteer van alle voordelen die Prodir u te bieden heeft. Een gratis visual kan na ontvangst van logo's en tekst door ons worden gemaakt.

Prodir DS 4 pennen

Optionele vullingsmogelijkheden voor de Prodir DS4

Alle Prodir modellen, dus ook de Prodir DS4 pen met logo, worden standaard geleverd met floatingballvullingen met een schrijfdikte van 1.0 mm. Keuze uit zwarte of blauwe inkt. Een floatingballvulling zorgt voor comfortabel en soepel schrijven. Alle Prodir vullingen zijn loodvrij. Tegen een toeslag is een vulling met schrijfdikte 1.4 mm mogelijk. Daarnaast is er de Gel Asia kunststof vulling. Deze vulling is in zwart en blauw beschikbaar. De Asia gel vulling is geschikt voor Aziatische schrijfmogelijkheden, de vulling is extra dun, namelijk 0,5 mm. Deze vulling wordt met bescherming geleverd. Vóór gebruik dient u eerst de bescherming te verwijderen. Tot slot biedt Prodir de Super Dry loodvrije kunststof jumbo gelvulling aan. Deze vulling biedt een zacht schrijfgevoel. Voorzien van een 0,7 mm hardmetalen schrijfkogel. Ook bij deze vulling dient eerst de rode beschermdop te worden verwijderd. U kunt uw keuze voor vulling bij bestelling aan ons doorgeven. Eventuele toeslagen voor een afwijkende vulling geven wij aan u door.

Prodir DS 4 bedrukken

De Prodir DS4 als reclamebalpen

Een kleur en het model bepaalt vaak het succes van een balpen. Prodir ontwerpt en bedrukt al sinds de jaren 70 kwalitatief hoogwaardige balpennen. Zwitsers maatwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van de allerbeste hoogwaardige materialen. Prodir is innovatief en komt vaak als eerste met een nieuw en opmerkelijk design. Ontdek bijvoorbeeld ook eens de bijzondere QS-serie. Met de Prodir DS4 balpen slaagt Prodir er opnieuw in een werkelijk uniek model te presenteren. Profiteer van de hoge kwaliteit en laat een Prodir DS4 balpen bedrukken met eigen logo of tekst. Kies uit moderne en opvallende kleuren. Zo is de kleur blauw met maar liefst drie tinten vertegenwoordigd. Vraag via de site gemakkelijjk een gratis sample aan om de kleur te beoordelen. Via de mail kunt u ook heel gemakkelijk een gratis visual aanvragen.

Zwitserse kwaliteit tegen de beste prijs

Eens een Prodir, altijd een Prodir. Dit is inderdaad bijna altijd het geval. Laat u Prodir pennen bedrukken, dan waarschuwen wij u alvast, u stapt waarschijnlijk niet meer over naar een ander merk. Prodir draagt optimaal bij aan uw succes met het uitbrengen van de DS4-serie. Samen met Prodir bieden wij:

✔ een ideaal kleurenconcept
✔ ruime drukmogelijkheden
✔ de beste druktechnieken
✔ kwaliteitsvullingen voor kilometers schrijfgenot
✔ mooie innovatieve modellen
✔ de beste keuze in kwaliteit
✔ uitstekende aftersales
✔ gratis visuals en samples

Laat uw klanten en medewerkers schrijven met dit succesvol model. We bieden tal van mogelijkheden voor uw perfecte promotiebalpen. Profiteer van de vele voordelen die wij en Prodir u bieden. Wij denken graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het bedrukken van de Prodir DS4? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0599-414 212.