Kleur

Prijs

t/m

Merk

Prodir QS00 pennen met logo bestellen? Het lijkt eenvoudiger dan het is.  Geen standaard ontwerp, geen standaard kleurkeuze. Vanaf 10.000 stuks is de Prodir QS00 pen naar eigen wens te ontwerpen en te bedrukken. Een opdruk van uw logo of tekst is standaard op de clip. De behuizing wordt naar wens in een eigen pms-kleur gespoten en voorzien van een voelbare of terugkerend patroonlaag. Dit patroon kan zowel op de pen als in de pen liggen. Deze behuizing wordt helemaal op maat gemaakt. U kunt de vorm aanpassen aan uw product of dienst. Dit kan een vorm, woord of symbool zijn. Deze boodschap wordt vervolgens in (hoog of laag) reliëf op houder van de pen aangebracht. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, zowel voor clipvorm als aanhechting van de clip. Winnaar European Promotional Gift Award. Vraag via onze site een offerte aan op basis van uw ontwerp of wensen.

Prodir QS00 pennen bedrukken met logo

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Prodir QS00 balpen custommade v.a. 10.000 stuks

  Prodir QS00 balpen custommade v.a. 10.000 stuks

  € 2,63 bij 25.000 stuks
  € 4,36 bij 10.000 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir QS00 balpen custommade v.a. 10.000 stuks

  Prodir QS00 balpen custommade v.a. 10.000 stuks

  € 2,63 bij 25.000 stuks
  € 4,36 vanaf 10.000 stuks
Per pagina:

Prodir QS00

Prodir QS00 pennen laten bedrukken

De Prodir QS00 is een uniek merkdrager. Uw eigen patroon op de behuizing van de pen, die naadloos kan aansluiten op uw bedrijfsuitvoering. Uiteraard gaat de productie van deze pennen van start na uw ontwerp. Het gekozen reliëfoppervlakte wordt in het oppervlakte van de behuizing verwerkt. Ontdek hieronder voorbeelden van mogelijkheden. De pen valt onder één van de beste Zwitserse promotionele artikelen. Ontdek een geheel nieuwe dimensie aan mogelijkheden. Beschikbaar vanaf 10.000 stuks. Doordat we de houder bewerken is alleen bedrukking op de clip mogelijk. U heeft de keuze uit twee standaard clipuitvoeringen, rechts of licht gebogen. De productietijd inclsusief het bedrukken bedraagt ongeveer 8 weken. 

Prodir QS00 met logo

Oppervlakteuitstraling en kleuren

De Prodir QS00 uitvoering is een balpen met drukknop en kunststof basishuls. De basishuls is gemaakt van 30% gerecycled materiaal. De volgende kleurkeuzes zijn mogelijk:

1. De houder, ook wel behuizing genoemd:

- matte uitvoering, eigen pms kleur
- polished, glanzende uitvoering, eigen pms kleur
- sofftouch uitvoering, eigen pms kleur

2. Clip in rechte of licht gebogen vorm

- polished, glanzende uitvoering, eigen pms kleur
- transparante uitvoering, eigen pms kleur
- metalen clip, keuze uit 5 satin finish kleuropties

3. Clip houder

- polished, glanzende uitvoering, eigen pms kleur
- transparante uitvoering, eigen pms kleur

4. Button of drukkertje

- polished, glanzende uitvoering, eigen pms kleur
- transparante uitvoering, eigen pms kleur
- satin finish metal, keus uit vier kleuren
- chrome finish metal, keus uit 1 kleur, zilver

Opdrukmogelijkheden voor de Prodir QS00 balpen

Drie dingen zijn belangrijk in het ontwerp van uw eigen Prodir QS00 balpen. Ten eerste het ontwerp voor het reliëf of motief van de behuizing. Vervolgens dient u de uitvoering van de clip of clipbevestiging te kiezen. Als laatste kiest u de bedrukking.

Voorbeelden ontwerp:

Prodir QS00 voorbeelden ontwerp

 

Voorbeelden uitvoering met de verschillende clipopties:

Prodir QS00 clipopties

 

Tenslotte de bedrukkingsmogelijkheden voor de clip, passend bij uw ontwerp:

Prodir QS00 bedrukkingsmogelijkheden clip

 

 

U ziet het op bovenstaande foto, de houder is door het te kiezen patroon niet te personaliseren. De drukgrootte is afhankelijk van de door u gekozen clip, recht of gebogen. Kiest u voor een metalen clip, dan is het mogelijk om uw logo te graveren. Uw gegevens kunnen tot in wel 6 pms-kleuren gedrukt worden.

Kies de Prodir QS00 met de beste vulling

Alle standaard modellen van Prodir zijn voorzien van een 1.0 loodvrije vulling, naar keuze zwart- of blauwschrijvend. U kunt ook kiezen voor een bredere schrijfoptie, gelvulling of vulling met metalen behuizing.

Prodir QS00 vullingen

Waarom Prodir QS00 pennen met logo bestellen

De Prodir QS00 balpen maakt het mogelijk om een eigen oppervlaktestructuur toe te voegen en vervolgens te personaliseren. De Prodir QS00 balpen met logo is opvallend, onderscheidend en uniek. De klassieke promotiepen valt niet te vergelijken met deze QS00 uitvoering. Reclame maken krijgt een totaal nieuwe vorm, met een nieuwe uitdaging, een sterk merkgericht promotieartikel.. Het patroon heeft een 3 dimensionale uitstraling. Samen met Prodir brengen wij uw ideeën tot leven. Prodir beoordeelt welke mogelijkheden technisch uitvoerbaar zijn.