Kleur

Prijs

t/m

Merk

Bedrukte Prodir QS01 pennen bestellen? De QS01 balpen is een fijne, gestructureerde balpen in 3D uitvoering. De opzichtelijke driehoekspatroon streelt iedere waarneming. De fijne softtouchuitvoering zorgt voor een fluweelzachte aanraking met de vingertoppen. De QS01 maakt schrijven tastbaar en laat uw zintuigen werken. Met een keuze uit 11 matte kleuren en 10 softtouchkleuren, een metalen drukker, 4 vullingen en een bedrukking in 6 kleuren op de clip is de QS01 een perfecte reclamepen. Het motief van de pen en uw reclamebedrukking zullen ongetwijfeld bij uw klanten hoge ogen gooien. U kunt Prodir QS01 pennen laten bedrukken v.a. 500 stuks. Optioneel is een push button (drukkertje) in metaal, daarnaast is een metalen clip beschikbaar in 4 kleuren. Bekijk de kleurenkaart en de optionele mogelijkheden. U kunt direct via de offerte button een offerte aanvraag voor uw ontwerp. Met een presentatie tonen wij uw eigen Prodir QS01 balpen met logo. Beleef de prikkelende zintuigelijke wereld van Prodir en bestel uw eigen Prodir QS01 balpennen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Prodir QS01 PMT en PMP balpen

  Prodir QS01 PMT en PMP balpen

  € 1,37 bij 10.000 stuks
  € 1,93 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir QS01 PMT en PMP balpen

  Prodir QS01 PMT en PMP balpen

  € 1,37 bij 10.000 stuks
  € 1,93 vanaf 500 stuks
 • Prodir QS01 PRT en PRP balpen softtouch uitvoering

  Prodir QS01 PRT en PRP balpen

  € 1,59 bij 10.000 stuks
  € 2,17 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir QS01 PRT en PRP balpen softtouch uitvoering

  Prodir QS01 PRT en PRP balpen softtouch uitvoering

  € 1,59 bij 10.000 stuks
  € 2,17 vanaf 500 stuks
 • Prodir QS01 PMS of PRS balpen

  Prodir QS01 PMS of PRS balpen

  € 2,01 bij 10.000 stuks
  € 2,62 bij 500 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Prodir QS01 PMS of PRS balpen

  Prodir QS01 PMS of PRS balpen

  € 2,01 bij 10.000 stuks
  € 2,62 vanaf 500 stuks
Per pagina:

Prodir QS01

Het model Prodir QS01 overtroeft elk gevoel van schrijven. Een opzichtelijke, driehoekstructuur zorgt voor een fascinerende aanblik. Uitgevoerd in 3D. De fijne oppervlaktestructuur van de softtouchuitvoering zorgt voor een fluweelzachte aanraking met de vingertoppen. In combinatie met een licht gebogen, transparante of hardcolor, clip wordt de aandacht volledig op de pen gericht. Keuze uit 11 matte, moderne kleuren, waarvan 5 kleuren standaard met hardcolor clip en 6 kleuren standaard met transparante clip. Keuze uit 11 softtouch kleuren, metalen drukkertje en 4 soorten vullingen. Op de clip kan maar liefst tot en met 6 drukkleuren gedrukt worden. Prikkel uw zintuigen met de tastbare 3D QS01 balpen.

Prodir QS01 balpennen laten bedrukken

Doordat de houder uitgevoerd is in 3D met een opmerkelijke driehoekstructuur heeft de QS01 alleen mogelijkheden voor een clipbedrukking. Maar liefst tot en met 6 drukkleuren kunnen door Prodir op de clip worden gedrukt. Fijne detalis, kleurrijke logo's zijn geen probleem. Prodir is marktleider als het gaat om bedrukte kwaliteitspennen in het duurdere segment. Met Prodir kiest u voor Zwitserse kwaliteit, opvallende designs, sterke materialen en lang- en soepelschrijvende vullingen. Een geavanceerde druktechniek zorgt voor een perfecte en blijvende opdruk. Op de clip heeft u een drukformaat van 36 x 7 mm voorhanden.

Samples van Prodir QS01 balpennen aanvragen

De QS01 is het allernieuwste model van Prodir. Soms is het lastig om via het beeldscherm de kleur in te schatten. Niet elk beeldscherm staat op dezelfde manier ingesteld. Om zeker te zijn dat uw Prodir pen past bij uw huisstijlkleuren én om u te overtuigen van het schrijfgemak en schrijfplezier kunt u bij ons gratis samples aanvragen.

Maak eenvoudig gebruik van de button Sample aanvragen. Meerdere samples aanvragen? Vul dan de gewenste kleurnummers en modellen in bij Opmerkingen/Gewenste kleuren. U ontvangt uw samples binnen 3 werkdagen.

Prodir balpennen, model QS01, bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? Mail ons het gewenste aantal, de gewenste kleuruitvoering (mix-and-match is mogelijk), uw logo en eventueel gewenste drukteksten. Wij maken voor u een digitale drukproef. Door de digitale drukproef krijgt u een visueel beeld van de gekozen pen met de bedrukking op de clip. Na akkoord op de drukproef gaan uw pennen in productie. Na ongeveer 15 werkdagen ontvangt u uw Prodir pennen met een "verse" vulling.

Beleef de tastbare 3D wereld van Prodir en bestel uw eigen QS01 balpennen.