Promotiemateriaal bedrukken

Op zoek naar leuke bedrukte materialen om uw bedrijf, op b.v. een beurs, te promoten? Bestel dan mooi en goedkoop promotiiemateriaal bij ons. U kunt uw promotiemateriaal, zoals pennen, pennensets of schrijfmapjes laten bedrukken of graveren met uw logo of tekst. Met een leuk gekozen artikel kunt u uw bedrijf positief onder de aandacht brengen. Klanten en relaties vinden het nog steeds erg aangenaam om een met zorg gekozen promotieartikel te ontvangen. 

Promotiemateriaal kopen

Promotiemateriaal bedrukken

 

Promotiemateriaal kopen

Bij ons kunt u een leuk, opvallend, grappig of exclusief promotieartikel kopen. Van een goedkope balpen om op een beurs weg te geven tot een exlcusief Parker geschenkset als relatiegeschenk. Uw bedrijf is bij ons als promotiegeschenkenfabrikant in goede handen. Samen met u zorgen wij ervoor dat u elke dag indruk kunt maken bij uw klanten.Ons streven in om samen met u het juiste product te kopen.

Wij bieden u:

* een divers aanbod van merken, zoals Bic, Senator en Parker
* alle schrijfwaren: zoals balpennen, pennengeschenksets, touchbalpennen, markers en potloden
* een uitgebreid kleurenpalet, sommige balpennen in meer dan 20 kleuren verkrijgbaar
" keuze uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout, bamboe en metaal
* custom made artikelen, geheel gemaakt naar eigen wens

Bestellen doet u eenvoudig online. Via onze overzichtelijke bestelprocedure. Liever eerst een sample aanvragen. Dit kunt u gratis aanvragen met onze sample aanvraag button bij ieder product. 

Promotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal bedrukkenPromotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal bedrukken

 

(Goedkoop) promotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal voor beurzen hoeft niet duur te zijn. U wilt graag iets leuks weggeven. U kunt bij ons al pennen inclusief bedrukking bestellen vanaf € 0,13 bij een afname van 10.000 stuks of € 0,18 bij een kleinere afname van 1000. stuks. Een leuke en goedkope manier om uit te delen tijdens een beurs. Voor relaties, bestaande en nieuwe klanten doet u graag iets extra's. Een touchscreen, USB of Powerbank pen is dan een leuk relatiegeschenk. Uiteraard kunt u alle artikelen door ons laten bedrukken en graveren. De bedrukkingstechniek is afhankelijk van het gekozen materiaal. 

Afhankelijk van het gekozen artikel bedraagt onze levertijden tussen de 3 en 15 werkdagen. Voor deadlines hebben wij een speciale spoedservice.

Een succesvolle promotie maakt u samen met de Pennenwinkel.

Promotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal bedrukkenPromotiemateriaal bedrukken

Promotiemateriaal bedrukken

 

Promotiemateriaal bedrukken luxe

Contact

Bewijs dat u geen robot bent